Hvala na odgovoru ali 261 mi je preskupa gledam do nekih 4000/4500 kn i oko 3 ks.Ms 250 sam imao, i onu 025 prije nje. Što idu novije to su i lošije. 271 je mislim rijedak model. Ako radiš dosta, i imaš dobar budžet, preporučio bih 261, jači lanac, lagana, jaka, profi... Uz 365 koju isto imam, meni bi osobno bila odlična dopuna. Nekako mi pored 365, ispod časti raditi sa nečim ispod 261
Treba mi manja od H 365 zato sam i naveo gore modele ma da je 271 i malo jaća od 3ks ali je u budžetu H440 II mi se ćini preslaba. Žao mi moje jonsered 2141 stvarno mi je srcu prirasla nije bila preslaba a za rezanje granja i piljenja na konju super, ćak sam i rušio godinama s njom do nekih 50 cm promjera sa vodilicom 15".
Imao je moj otac davno i oleomac (neznam koji model nešto 350) ali s njom stalno neki problemi pa je bacili. Zbog toga preferiram ove dvije marke. Bilo bi super da je korak 325 jer imam 3 vodilice i lance skoro nove za nju ali nije nužno. Volio bih probati ona 3 modela koja sam naveo kad bi netko imao.