• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem Kardan sa kuplungom

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Znači ipak gledano prema traktoru se vrti u desno kao i na svim traktorima...zar ne?

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,737
Znači ipak gledano prema traktoru se vrti u desno kao i na svim traktorima...zar ne?

Tocno !! Kad stanes iza tratkora i gledas prema njemu - vrti se u desnu stranu !!

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Zatrpan mi inbox ponudama za kardan..... ali ljudi moji, ja vam nemam kardan koji se vrti desno kada gledaš odozada, nego koji se vrti u ljevo kada gledaš od naprijed!!!!

Imbra

Član
Tu od
12 Srp 2011
Poruka
132
Znaci kad pogledas traktor otraga, vrti se u smjeru kazaljke na satu, a kad pogledas prikljucni stroj on se vrti kontra kazaljke na satu? Utom smjeru traktor tjera stroj, a kad smanjis gas on preskace?

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Ne , kontra..... kad dodam gas on preskače a kad pustim gas on vrti stroj... kako god pogledam on se vrti u smjeru kazaljke na satu

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
A čuj, dok se njima kardani navodno vrte u kontra strane dotle se i moj kardan može vrtiti kontra.... kad bi takvoga opče i imao...

Najnoviji postovi

Na vrh