• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

kikic MF

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
je dobro onda ga niti nebum zval
očeš broj od ovoga za case

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
može. šteta kaj nema utovarivač. nije traktor za mene oće tu jedan susjed pa je reko da se raspitam

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
kikic MF kaže:
[quote="ŠANANA IMT 565":1jgmsvml]kakav utovarivač, kakve nosače ima taj utovarivač?? pitam zato jer mi se nudi jedan nosač prednjeg utovarivača bez utovarivača od MF-a i vele mi da mi to isto paše na imt 565, a pošto je 565 i tvoj mf 560 vrlo slični traktori inteesira me jel to to ili nekaj drugo planiraš gore stavit??

To ti je bass-ov utovarivač koji je nakad bio na mf 133-135 onim starijima. nosač ti ide ispod kabine pod ona 4 šerafa pa pod kabinu s boka pod dva i sad ide stup na koji se kopče cilindri i kran i naprijed. i od tog stupa oslonac na prednji kraj ispod vuče kao na 539-533. samo kaj tebi na imt netreba iti naprijed pod vuču kad imaš iznad prednjeg mosta kaj se šerafi oslonac na 4 šerafa iz boka. jedino je malo preuski za imt 539-533 morao bi micati svijetla i auspuh dolje stavljat a na mf mi paše original jer mi je auspuh na sredini iz haube i svijetla naprijed ispod maske. samo moram taj oslonac na prednji kraj riješiti drugačije malo mi je prekratak pošto je to bilo za traktor 3 cilindra a mf ima 4. pa tih 10-15 cm moram produžiti i to malo jače spojiti[/quote:1jgmsvml]

kikić, OBAVEZNO slikaj sve u vezi s prednjim utovarivače, u detalje molim i te izmjene koje češ radit, komplet utovarivač, postavljanje, gdje ikuda što ide, te hidraulika kak se spaja i upravlja, moram na svoj 565 staviti neki utovarivač naprijed zbog manipulacije rolobalama pa me sve to jaako interesira!

HVALA unaprijed!!! :D

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
ma nemaš frke sve ču ti poslikat sam ček dok sredim najprije traktor pa onda prije sezone bi trebao i utovarivač stavit gore. a za hidrauliku ću kupit ručice i tam gdi je kiper ventil za pritisak stavim t redukciju i crijevo do ručica i od ručica povrat u getribu isto kao i na omotaču sam još od utovarivača spojiš crijeva na ručice i to je to s tim da ti mora ona ručica od traktora stalno biti u pritisku da bi radio s ručicama od utovarivača bez brige vrlo jednostavno

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
prijatelju i mene nekaj takvoga zanima kao i Šananu ;)
ne mislim stavljat utovarivač,al me zanima kak če ispast 8)

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
ma bit će bit će. evo idem sad poslikat utovarivač kolko budem mogao pa stavim slike ako ću moći nešto me internet zeza

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Super, sad samo čekamo slike iz montaže :mrgreen:

Nego točno tak nekaj bi i meni odprilike trebalo za 565, recimo ovaj utovarivač nije pretežak za prednji kraj traktora bez prednje vuče i to če jako dobro funkcionirati, koliko si ti to platio???

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
da nije težak ja i tata smo kran donesli bez muke dok su konzole one crne težije od samog utovarivača. ja to nisam kupio to sam dobio djeda mamin tata mi je to dao on je to imao na 533 samo je lampe micao i auspuh dolje stavljao onda je reko da ga više neče stavljat da če ga bacit onda sam ja reko da ne da ču si ga uzet i tak sam ga dovezao doma i sad čeka montažu to je idealno recimo za tak mali traktor do 60 ks

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
bit če to pravi mali stroj ;)
samo požuri da ne dođe prije sezona u polju :D

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
kikic MF kaže:
da nije težak ja i tata smo kran donesli bez muke dok su konzole one crne težije od samog utovarivača. ja to nisam kupio to sam dobio djeda mamin tata mi je to dao on je to imao na 533 samo je lampe micao i auspuh dolje stavljao onda je reko da ga više neče stavljat da če ga bacit onda sam ja reko da ne da ču si ga uzet i tak sam ga dovezao doma i sad čeka montažu to je idealno recimo za tak mali traktor do 60 ks

BACIT :shock: :shock: :shock: :shock: , pa ja si žile režem odmah za takvo nešto :roll: :D :mrgreen: , ajd ak čuješ da netko ima kaj takvoga za ''bacit'', javi mi!!!!! ;)

Uhhh ovaj tvoj bi mi sjeo na 565 ko saliven, samo bi pednje krajeve nosača preuredio da je prišerafim naprijed iznad mosta u one 4 rupe, a ovo ispod na getribu (zvono) mi ide original, malo bi prikupil hidrouliku, dodal mu naprijed jednan cilindar za kipanje i vilice za rol bale i to bi bil stroj, na traktor naprijed prve jake nove gume i odma u zaradu, utovar rol bala po okolici 10 Kn/kom+PDV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Joj, joj da mi je...

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
pa da htjel ga je bacit onda sam ga ja uzeo i reko nek sad misli ko da ga je bacio isto mu dođe. ma netrebaju ti jaće gume naprijed koje su ti 6.50-16 ili 7.50-16. da pasalo bi ti original jedino ti bi auspuh smetao morao bi ga nekako drukčije konstruirati jel je malo uzak utovarivač

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
kikic MF kaže:
pa da htjel ga je bacit onda sam ga ja uzeo i reko nek sad misli ko da ga je bacio isto mu dođe. ma netrebaju ti jaće gume naprijed koje su ti 6.50-16 ili 7.50-16. da pasalo bi ti original jedino ti bi auspuh smetao morao bi ga nekako drukčije konstruirati jel je malo uzak utovarivač

Imam naprijed 7.50-16, al več su stari i slabe s 8 platna, sad si budem stavil nove ko za prednju vuču s 10 platna :mrgreen: , a ma lako za auspuh, prebrikam ga ja na kabinu ak treba :lol: :lol:

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
:lol: :lol: :lol: a dobro i ja imam 7.50-16 nove pa tak da kad če biti utovarivač naprijed bit će začas stare jel se dosta po cesti krečem kad su mi parecele dosta daleko a uz cestu pa ;)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
morate paziti da ne dižete teško da ne polomite kaj ;) ;)
za kikića se ne bojim pošto ima i na velikome MF utovarivač.ali šanana kad je spominjao zelene bale malo sam se zahliknuo ;) a neznam kak če se i utovarivač ponašat pod tom teežinom :scratch

Najnoviji postovi

Na vrh