kikic MF kaže:[quote="ŠANANA IMT 565":1jgmsvml]kakav utovarivač, kakve nosače ima taj utovarivač?? pitam zato jer mi se nudi jedan nosač prednjeg utovarivača bez utovarivača od MF-a i vele mi da mi to isto paše na imt 565, a pošto je 565 i tvoj mf 560 vrlo slični traktori inteesira me jel to to ili nekaj drugo planiraš gore stavit??
kikic MF kaže:da nije težak ja i tata smo kran donesli bez muke dok su konzole one crne težije od samog utovarivača. ja to nisam kupio to sam dobio djeda mamin tata mi je to dao on je to imao na 533 samo je lampe micao i auspuh dolje stavljao onda je reko da ga više neče stavljat da če ga bacit onda sam ja reko da ne da ču si ga uzet i tak sam ga dovezao doma i sad čeka montažu to je idealno recimo za tak mali traktor do 60 ks
kikic MF kaže:pa da htjel ga je bacit onda sam ga ja uzeo i reko nek sad misli ko da ga je bacio isto mu dođe. ma netrebaju ti jaće gume naprijed koje su ti 6.50-16 ili 7.50-16. da pasalo bi ti original jedino ti bi auspuh smetao morao bi ga nekako drukčije konstruirati jel je malo uzak utovarivač