• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kisela voda

Cowboy

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2011
Poruka
2,450
A da neko promjeni naziv teme? Na zadnjim stranama ni "K" od kisele, možda bi prikladnije bilo da umjesto onog "kisela" stoji "muška"!?

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
A da neko promjeni naziv teme? Na zadnjim stranama ni "K" od kisele, možda bi prikladnije bilo da umjesto onog "kisela" stoji "muška"!?

Ma samo dodati i ostale vode Muhač ja znam trojicu koji su nakon te vodice imali krstitke tak da ima tu nekaj ali samo piti vodu :icon_fU:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Onda ništ, nek plati nama dvojici jesti i mi bumo gore lokali i žderali dok se on naleva dole na pipi.
Ti znaš meru (kolko treba popiti) pa buš ti učitelj, a ja bum naučnik.
I na krstitke posle dojdemo :icon_kidra:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Je, i veli da pravo muško kad piša mora prdnuti, onda je to muško

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Lko je vama o prdenju i skakanju .
moje bubrege sura čeka 3 litr kisele , kak je tek njima .

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
Ja popijem ponekad čašu-dvije kisele, ali baš da gasim žeđ ili da pijem umjesto vode to skoro nikad. Neke kisele mi smetaju, npr ako popijem litar kisele u toku dana, vrlo vjerovatno već naveče ću imat poremećenu probavu i to će potrajat joša jedan dan najmanje. Mineralnu iz klase slabo kiselih mogu pit umjesto vode, dali je to zbg same vode ili zbog punionice, uglavnom neka zavrzlama postoji.
Ovog ljeta je popularna sensation voda, aromatizirana i zaslađena, dobra je za ugasit žeđ, poput radlera.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
dečki panika .
Neki dan igram je s praznom flašom od kisele pita kolega kaj si to sve danas popil .
Ja reko da . Njemu su oči ispale od čuđenja ?
Kaj je?- pitam , samo je klimal , bez ijednog slova .

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,746
Kaj se sekiraš, pa nije ti prst zapel u grliču flaše....:icon_fU:
Pij, čovječe, i misli na djecu u Africi

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
MIslim da u kiselu stavljaju neku drogu .
Sad ližem sladoled i več je politarka spremna .
Ja moram pod hitno na odvikavanje

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Teško bude ti to išlo.A i onda se budeš moral naviknuti da si odviknut.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Sve to nije ništa naspram otopljenih kostiju .
Zamili ovak ljigav da j se gibam ko lignja .

zokii

Član
Tu od
17 Lis 2009
Poruka
630
Opet se nešto šuška po mračnim uglovima foruma da puknuti vodi rat sa papirologijom...... osniva udrugu ljubitelja tome vinkovića....

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Sobzirom da su se prilike malo promjenile i upeletn u neprilike jedem pet kla lubenice dnevno .Porebe za tekučinom gotovo nemam .
Sad se pitam postoji li neka sorta gaziranih lubenica ?Osječam šok i posljedice neuzimanjem naviknutih količina co2 .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Odeš u najbližu vatrogasnu postrojbu.
Tam te budu prifilali :(hi):

Na vrh