• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koja prikolica za traktor?

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,808
Težina prazne 700 kg?
Za usporedbu, težina prazne IMT-jke je oko 900 kg a ima stranice visine oko 40 cm.
Očigledno je da se štedi na materijalu, nadam se da se na vitalnim dijelovima odradilo kako treba.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,091
Galda nek je sa srećom, nije bila skupa za te novce se prodaju polovne rasklimane i 3 puta farbane, ako je pripaziš bit će okej.
Leško moja ima 1200 prazna..3t nosivost po papirima i ja jedva zadnju stanicu sam skidam i stavljam, bočnu nema šanse pomaknut.

Znas mozda dali imaju manje modele?

Galda

Iskusan lik
Premium
Tu od
11 Ruj 2022
Poruka
499
Hvala kolega, ova moja je isto 3t nosivosti. Čini mi se sa imaju i manje dimenzijama ali me nemoj držati za riječ. Svakako razlike u težini postoje ali treba uzeti u obzir i dimenzije. Logično je da prikolica sa sandukom 3x2m ipak ima malo vise lima od one koja je 2,7x1,8. No bez obzira, meni je poanta dovoljna nosivost uz manju masu. Nemam potrebu navlačiti velik teret okolo dok je prazna ali i kad je šumski put blatnjav i strm ne želim da me tona i kusur plus teret dodatno gura. Tak da sve ima svoje pluseve i minuse. Vjerujem da je ova šasija punk tanja od starih imt ili sličnih prikolica ali kao i sve drugo treba koristiti s mjerom i razumno pa valjda bude i trajalo

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh