u ovoj situaciji svi muku mučimo da opstanemo, samo hoču pokazati primjer kak se nekaj more kad se poštuju neka pravila, godinema se naš simentalac osjemejuje s austrijskim ili njemačika samo je stvar u tem koliko se je tko založil s čim mu se krave osjemnjuju. ja se nadam da več ako je netko na forumu godina da si zna pripremiti kvalitetnu hranu za stoku jer ima stvarno na tisuče komentara o pripremi hrane (neki bitni su popljuvani od strane onih koji nemaju pojima) ali nema veze, bogme ni mi ne dajemo smjesu na preteg kravama (4,1 kg po kravi), i ne tražim nikoga da mi se divi niti čak da sluša kaj pišem, samo da se za nekoliko godin sjeti kaj sem pisal, sigurno da nebude davala isto kod tebe i kod mene (neje bitno zakaj). ne dajem kravama sve kaj treba, jer da dajem imali bi barem 9000 po kravi ali me previše košta pa držim proizvodnju tu gdje je, nemreš reči da sem baš u prevelikoj menjini jer znam 30 farmera koji imaju proizvodnju kao i ja ili još bolju, nisu oni nikaj različitiji od nas drugih samo rade kak treba po pitanju hrane i gentike
neznam sve, niti su moje krave najbolje, ali po tvom komentaru vidim da znam više od tebe, samo kaj ljudi na forumu budu prije poslšali tebe nego mene jbg.. krivi ti je dojam