Kolega ima 3580 sa 6 redi geringof rotadisk i ide bez brige,ok ima zadnji pogon al opet. Kak je taj 4 reda tak težak?Imam stari epple i nije ni slican. Isti je kao đđ. Jedino ako ovo nije jos starije.
Inace epple 4 reda, bez freza, dize 3580 na prednji kraj u malo jacoj nizbrdici.
Da li si ikada radio sa tim kombajnom?Pozdrav kolege, imam jedno pitanje za vas. Zelim da kupim kombajn za ovu sezonu. Gledao sam claas dominator 76. Sta vi mislite o tom kombajnu? Da li ga neko vec ima od vas, koji bi mogao da mi Kaze nesto vise, ima li neke mane? Na sta se treba obratiti pažnja prilikom kupovine?
Zašto, ako nema puno transporta, i posla općenito, npr, vlastito i nešto usluga do cca 25ha,i osobno bih uvijek radije zmaja 133rm ili 135, od bilo kojeg tog malog DF 66 ili 600 i tako nešto, tek bih se počeo dvoumiti između 750 DF i tih malih zmajeva i onda bih možda radije zmaja, a DF tek od 900 serije pa naprijed znači 900, 922,980,1080,1002,e to je neka druga priča.133 je sranje
Pa jednostavno nisam za njega, kod nas nema niko većeg od 133 i samo su oni bili. Kada se pojavilo Fahr 660 i 770 to je bio preporod. I ljudi su poceli zvati te ljude za uslugu nego nekoga sa Zmajem.A zašto nebi zmaja
Cca 10 km od ZaprešićaGdje se nalazi?