Cuj, dok je pod jamstvom, ne smiju mi uskratiti NISTA!
Mislis da prica s IMT-om nije bila ista kao i s MF-om? Covijek imao kvar na mijenjacu na 549 (isti kao moj) i nisu mu htijeli priznati, jer "je znao sto je kupovao". Poslao e-mail u IMT, nazvali se telefonom, i ovi iz IMT-a odmah sve rijesili, i covijeku u roku tijedan dana dosao kompletan novi mjenjac iz tvornice, koji provjereno radi.
Da je covijek sutio i trpio, i dan danas bi imao neispravan mjenjac.
Imas pravo, ne bih ih isao tuci, no ako vikanje ne bi pomoglo i prijetnje tuzbom, onda bih ih bas iz inata tuzio sve dok ne bih dobio ono sto mi zakonom pripada. Ako sam platio ispravan traktor, takav moram i dobiti i gotovo. ne moze se nitko nikome izmotavati, jer zakoni tu postoje i drustvo za zastitu potrosaca koje ne teren izlazi zbog nepravilnosti od 200Kn, a kamo li da nece izaci za kvar na traktoru. Stroj koji kosta 100 000€ ne smije stajati neiskoristen, a vi samo imajte neprospavane noci, jer ja znam da si to ne bih dopustao. Drustvo za zastitu potrosaca jedva ceka da nekoga mogu uhvatiti u skripac, pa izlaze na teren zbog graficke kertice za racunalo koja je kostala nekih 500Kn i decku izganjali novu iz tvornice, o trosku firme koja je decka zakinula.
Sad razmislite sto bi napravili kad bi usli u ORO... Pa kozu bi im s ledja ogulili! I da stvar bude sladja, pitaju vas da li zelite biti prisutni kada budu isli na "mijesto zlocina" ili da oni samo rade...
Sad ti jos jednom promisli sto bih i kako napravio... Bez obzira sto imam jeftin traktor, i jeftine dijelove i sve mogu popraviti s kombinirkama i komadom zice... HOCU STO SAM PLATIO!!! i svi bi trebali imati takav stav...
Ako mislis da niti ja nemam problema s novim traktorom, samo cu ti reci da si u velikoj zabludi...