krxe i sa autima ti je ista stvar ako ne i gora samo što se godišnje proda 70 000 auta i samo 2000 novih traktora..krx pozega kaže:Å ta mislite kad bi takva stvar bila i sa autima,pa svi bi bili "prisiljeni"voziti recimo Opela..ili šta već..ma prejadno
Dobro je Jadranko zbilja jednom napisao..taj naš balkanski primitivizam nikad neće izumrijeti
[/quote]istina, ali možda bi situacija sa traktorima bila drugačija da ti kao i auto voziš traktor njima/nama na servis/popravak a ne da serviser/mehaničar dolazi u "goste"..ZJ kaže:Možda možeš pljuvati po trgovcima, no servisne službe su im kakve-takve. Za većinu marki traktora ni to se nebi moglo reći
istina, ali možda bi situacija sa traktorima bila drugačija da ti kao i auto voziš traktor njima/nama na servis/popravak a ne da serviser/mehaničar dolazi u "goste"..Picek kaže:
ne bih baš rekao da se ne isplate, "markama" traktora koji na hrvatskom tržištu imaju dugogodišnju tradiciju i ime nije potreban servis jer naši ljudi će kupiti nešto samo zato što je to "marka" bez obzira na kasnije probleme oko održavanja..ZJ kaže:Istina! I ne samo to.
Kako je danas cijena traktora visoka u odnosu na prosječni auto, i cijena popravka (sati i dijelovi) može se visoko popeti. Rijetki to mogu platiti (mislim na manje poljoprivrednike, pa krpaju kak znaju). Tak da mi je jasno da se servisne službe generalno ne isplate uvoznicima. Nekad dok je bilo malo marki, bilo je jednostavnije, no danas je kaos (da kineze i ne računamo).
Ratarko kaže:
Picek kaže:ne bih baš rekao da se ne isplate, "markama" traktora koji na hrvatskom tržištu imaju dugogodišnju tradiciju i ime nije potreban servis jer naši ljudi će kupiti nešto samo zato što je to "marka" bez obzira na kasnije probleme oko održavanja..ZJ kaže:Istina! I ne samo to.
Kako je danas cijena traktora visoka u odnosu na prosječni auto, i cijena popravka (sati i dijelovi) može se visoko popeti. Rijetki to mogu platiti (mislim na manje poljoprivrednike, pa krpaju kak znaju). Tak da mi je jasno da se servisne službe generalno ne isplate uvoznicima. Nekad dok je bilo malo marki, bilo je jednostavnije, no danas je kaos (da kineze i ne računamo).
jer, mehanički traktori rađeni prije 20-30 godina i današnji "SF" traktori nemaju nikakve poveznice osim imena i boje..
ursusa, zetora, rusa, imt-a zna popraviti svaki iole dobar mehaničar dok za nove zapadne traktore trebaš biti sve manje mehaničar a sve više dobar poznavatelj računalnih tehnologija i elektronike..
svim zastupnicima bi dobra servisna služba trebala biti prednost u ostale na drugo..
e sad, druga stvar je što dio zastupnika to tako i ne shvaća pa se događaju situacije o kojima smo ovdje već pisali..
i onda kupac više ne zna kome vjerovati..
Bobo kaže:Picek kaže:
Ako je traktor preko 80 000Kn vrijedi to za kapitalna ulaganja. Mi smo za 549 koji kosta 111 000Kn trazili 25% i dobili kao i svi ovdje 20%, sto takodjer nije lose. No u sustavu PDV-a smo i dobili i povrat PDV-a Tako da je traktor izasao 67 000Kn. Kamate su podigli na sramotnu razinu, pa smo ga bili prisiljeni otplatiti...
Nisam cuo da je itko ovdje dobio kompletnih 25%, Svi dobiju oko 20%...
KRESO kaže:Ovako da čujem mišljenja koliki bi bio odnos snage traktora i površine ? u ratarstvu , tj ks/ha?
LJudi su nekad znali reći koliko konja toliko jutara! :?:
KRESO kaže:Ovako da čujem mišljenja koliki bi bio odnos snage traktora i površine ? u ratarstvu , tj ks/ha?
LJudi su nekad znali reći koliko konja toliko jutara! :?: