• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

koji stroj mi preporucujete

Bosonoga

Član
Tu od
30 Ožu 2010
Poruka
469
Danas i ja gledo jedno kombinirku, u pitanju je MF 50B. Daje je čovjek za 2300€, onako srednje stanje, dvije zadnje kašike. Ovih dana ću je otići da isprobam, ako mogne da jednu godinu da radi isplatilo bi mi se, poslije je opet može se prodati u staro željezo.

Tu od
19 Lip 2011
Poruka
228
Danas i ja gledo jedno kombinirku, u pitanju je MF 50B. Daje je čovjek za 2300€, onako srednje stanje, dvije zadnje kašike. Ovih dana ću je otići da isprobam, ako mogne da jednu godinu da radi isplatilo bi mi se, poslije je opet može se prodati u staro željezo.

to nije puno, e sad jeli to radjeno bas kao kombinirka ili je ko skip na traktoru 577.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
to nije puno, e sad jeli to radjeno bas kao kombinirka ili je ko skip na traktoru 577.

To je kao kombinirka..Znam jednog kaj ima MF 50B s duplom vučom..Radi jako puno s tim strojem i zadovoljan je jako..Nije to kao IMT SKIP više kao Torpedo kombinirka..

B

Bobo

Guest
slika i detalja, tip, godiste, "oprema", cjena, opcenito stanje...

Tu od
19 Lip 2011
Poruka
228
To je kao kombinirka..Znam jednog kaj ima MF 50B s duplom vučom..Radi jako puno s tim strojem i zadovoljan je jako..Nije to kao IMT SKIP više kao Torpedo kombinirka..

a koja je godina od tog? ovaj je sigurno stariji, tam negdi 80. godiste

Tu od
19 Lip 2011
Poruka
228
1986 godina,getribu ima ko JCB 3cx..

kod mene su takva dva, prednji pogon zadnji teleskop. covjek s njim pokrcio5 hektara sume i sad pomalo kopa ribnjake, dosad je iskopal 4 komada sve skupa preko 4000m2 a dok preracunas u kubike to bi bilo i 10000 m3 sljunka

SAME1309

Član
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
167
Kod MF 50B je boljka kod "silov-anja" čupanje šarafa koji drže prednji trap i pucanje zadnje ruke gore na cilindru. na slo oglasniku ih ima dosta s obojanim dijelom tog komada ruke temeljnom bojom. A što se tice ove za 2300 eura, s obzirom kakvih ima na youtubu za vidjeti.. u trulom stanju, i još klepeću nebi trebala biti ni ta loša.

baltazar 3

Član
Tu od
2 Kol 2012
Poruka
167
bit ce slike navece nisam nista stigo kasno sam ga doterao sinoc stroj je 88 godina nova linija 577 i zadnja ruka je kao na novijim skipovima a prednji utovarivac je od stare linije cijena je bila pocetnih 27 000 al smo se nasli na 24 000 sa strojem sam dobio dve zadnje korpe dve nove prednje gume i napred na korpi vilice vozio sam ga 50 kilometara do kuce i nije bilo nikakvi problema a ni policije heheh posto nije regan

Najnoviji postovi

Na vrh