Re: Koliko godišnje sati "muèite" vaše ljubimce!
ma moji traktoristi., lipo vas je za čitat., ča reć., vi imate prave strojčuge., a uz to ste i vridni do gornje granice.-
Moram se i ja malo pofalit sa mojim strojićem., to je traktor; "prima" iz Bjelovara, bivši tomo vinković od 30 ks., malo sa njim delam., uglavnom se nešto malo ore, freza, čisti snig u zimi, vozidu se drva i cipljedu se drva,...godišnje sa njim delam oko 100 radnih sati., i moram ga pofalit da je to izvaredan traktor za mala domaćinstva - gospodarstva. male potrošnje, lagan za rukovanje i održavanje. svakako moram dodat i napomenut., da dok smo držali stoku; ovce, oko 30 komada., krave, oko 4 komada, prasce, kokice,...obradjivali smo oko 5 rali zemlje., ali sve to sa malim tomom vinkovićem od 18 ks., godišnje smo delali sa njim oko 500 radni sati., onda mogu reć sa sigurnošću da ovaj moj novi tomica, duplo jači od maloga tome., nedela niš prema onom crvu..., a ako povučemo nekakovu tezu., svi ovi veliki i preveliki traktori uglavnom deladu malo., ako uzmemo u obzir za koliko su posla predvidjeni...
bog i čitamo se... grof