• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koliko godišnje sati "mučite" vaše ljubimce!

N

Neven 533

Guest
533 150 ili 200 maks a 577 tek je kupljen treba uru promjeniti stala na 7000 i nesto sitno mislim raspala se otpala kazaljka strahota

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
kod nas john deere 200+nekaj konja u tri godine 6000sati i sad prdnuo motor!

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ma redonno mijenjali ulje i koje pregrijavanje cistili hladnjak:madmana:

he traktor je redovno održavan al je imal problema prvo sa bosch pumpom i onda sve redom do cijelog motora!

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
he traktor je redovno održavan al je imal problema prvo sa bosch pumpom i onda sve redom do cijelog motora!
pa jel pootkidalo ventile ili je samo za generalke :!:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
pa jel pootkidalo ventile ili je samo za generalke :!:

ma john deere je čisti promašaj od traktora evo prijatelj ima 6620 đonija mislim 4 godine star 5ooo i nekaj sati sad otišla bosch pumpa!da ne povjeruješ!a traktor je pažen i mažen kak bi rekel čovjek je "picajzla" što se tiće servisa i svega ostalog!

evo tm 155 4 i nekaj tisuće niš mu još nje a dela sve!
ma holland je holland a ne neki đonij!:weedman::weedman::weedman::weedman:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Da te čuju zeleni :)

nek me čuju ja imam pravo na svoje mišljenje i ja sam to rekel!
po meni je nelogično da glava za bosch pumpu od đonija 30let starog dojde 2ooo€ pa di tog ima tolko ne vredi traktor!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,133
nek me čuju ja imam pravo na svoje mišljenje i ja sam to rekel!
po meni je nelogično da glava za bosch pumpu od đonija 30let starog dojde 2ooo€ pa di tog ima tolko ne vredi traktor!
Baš da samo hidraulična glava dojde tolko ne vjerujem, ali da košta košta, možda i soma :scratch
E, kad ovo pročita naš jedan forumaš još bu sretniji nego kaj je sad :rolfer:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Baš da samo hidraulična glava dojde tolko ne vjerujem, ali da košta košta, možda i soma :scratch
E, kad ovo pročita naš jedan forumaš još bu sretniji nego kaj je sad :rolfer:

e al fakat kad ti velim prijatelj ima malog đonija delal generalku 30 i nekaj konja generalka ga je koštala pu kufer i 5oo!al glava visokotlačne pumpe goriva košta 9ooo kn moja greška!ispričavam se!!!:prayer::prayer::prayer:
i bosch pumpa ili ti visokotlačna!!!kakva hidraulična?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,133
e al fakat kad ti velim prijatelj ima malog đonija delal generalku 30 i nekaj konja generalka ga je koštala pu kufer i 5oo!al glava visokotlačne pumpe goriva košta 9ooo kn moja greška!ispričavam se!!!:prayer::prayer::prayer:
i bosch pumpa ili ti visokotlačna!!!kakva hidraulična?
Ma razmemo se mi dva samo mi izletelo ono hidraulična, jer smo mi to nekad tak zval ;)

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Mislim da je kazaljka na mojoj ljestvici sreće porasla za još jedan stupanj!:partyman:

deinstalator

Član
Tu od
30 Ožu 2010
Poruka
300
U odnosu na velike poljoprivrednike,jako malo........od 1.1.2011 do 1.1.2012 napravio okruglo 150 radnih sati...

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,427
JD 250, MF će možda 200 godišnje napravit i 2 Imt-a, svaki 250 otprilike.

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,908
Case neki 400-450 rh, Univerzal ( ide na prodaju ) nekih 300rh ,a tak bude i Massey radil nekih 300 rh (možda malo više)

strongboyy

Član
Tu od
2 Stu 2010
Poruka
389
Marko, poceo je hvaliti 542 i pricati o njemu u kontekstu traktora... Ak se mene pita, to je jedan od promasenijih IMT-a... moze valjati samo za prskanje i bacanje umjetnog gnojiva i slicne male poslice, al ni za to nije okretan kao 539... Oranje i tanjuranje necemo ni spominjati, kod mene se dokazao kao los, i upisan je u "crnu knjizicu" ;)
bobo-da si ga smjesta izbrisao sa tvoje "crne"knijzice:rolfer:542 se kod mene pokazao u najboljem svetlu.snazan , stabilan,okretan,mali potrosac,brz u transportu...ja ga nikad ne bih menjao za 539.dok ga nisam kupio,kad kad koristio usluge 539ke.al neee laganiji je, a samim tim i slabiji...proklizava...zadimi cesto...evo vucem 2 x 12" plug,cetvoro krilne drljace drugom brzinom...kada sadimo duvan nosi prikacenu 5to rednu sadilicu...a 539 kad nosi 5rednu sadilicu,prednjim kotacima je vise u zraku nego li na zemli...tako da uvek bi pre uzeo 542 u odnosu na 539.:supz:
a da ne budem van teme,do sad napravio 500 tinjak radnih sati;)

Najnoviji postovi

Na vrh