• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koliko godišnje sati "mučite" vaše ljubimce!

N

Neven 533

Guest
533 150 ili 200 maks a 577 tek je kupljen treba uru promjeniti stala na 7000 i nesto sitno mislim raspala se otpala kazaljka strahota

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
kod nas john deere 200+nekaj konja u tri godine 6000sati i sad prdnuo motor!

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
ma redonno mijenjali ulje i koje pregrijavanje cistili hladnjak:madmana:

he traktor je redovno održavan al je imal problema prvo sa bosch pumpom i onda sve redom do cijelog motora!

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
he traktor je redovno održavan al je imal problema prvo sa bosch pumpom i onda sve redom do cijelog motora!
pa jel pootkidalo ventile ili je samo za generalke :!:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
pa jel pootkidalo ventile ili je samo za generalke :!:

ma john deere je čisti promašaj od traktora evo prijatelj ima 6620 đonija mislim 4 godine star 5ooo i nekaj sati sad otišla bosch pumpa!da ne povjeruješ!a traktor je pažen i mažen kak bi rekel čovjek je "picajzla" što se tiće servisa i svega ostalog!

evo tm 155 4 i nekaj tisuće niš mu još nje a dela sve!
ma holland je holland a ne neki đonij!:weedman::weedman::weedman::weedman:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Da te čuju zeleni :)

nek me čuju ja imam pravo na svoje mišljenje i ja sam to rekel!
po meni je nelogično da glava za bosch pumpu od đonija 30let starog dojde 2ooo€ pa di tog ima tolko ne vredi traktor!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
nek me čuju ja imam pravo na svoje mišljenje i ja sam to rekel!
po meni je nelogično da glava za bosch pumpu od đonija 30let starog dojde 2ooo€ pa di tog ima tolko ne vredi traktor!
Baš da samo hidraulična glava dojde tolko ne vjerujem, ali da košta košta, možda i soma :scratch
E, kad ovo pročita naš jedan forumaš još bu sretniji nego kaj je sad :rolfer:

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
Baš da samo hidraulična glava dojde tolko ne vjerujem, ali da košta košta, možda i soma :scratch
E, kad ovo pročita naš jedan forumaš još bu sretniji nego kaj je sad :rolfer:

e al fakat kad ti velim prijatelj ima malog đonija delal generalku 30 i nekaj konja generalka ga je koštala pu kufer i 5oo!al glava visokotlačne pumpe goriva košta 9ooo kn moja greška!ispričavam se!!!:prayer::prayer::prayer:
i bosch pumpa ili ti visokotlačna!!!kakva hidraulična?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
e al fakat kad ti velim prijatelj ima malog đonija delal generalku 30 i nekaj konja generalka ga je koštala pu kufer i 5oo!al glava visokotlačne pumpe goriva košta 9ooo kn moja greška!ispričavam se!!!:prayer::prayer::prayer:
i bosch pumpa ili ti visokotlačna!!!kakva hidraulična?
Ma razmemo se mi dva samo mi izletelo ono hidraulična, jer smo mi to nekad tak zval ;)

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Mislim da je kazaljka na mojoj ljestvici sreće porasla za još jedan stupanj!:partyman:

deinstalator

Član
Tu od
30 Ožu 2010
Poruka
300
U odnosu na velike poljoprivrednike,jako malo........od 1.1.2011 do 1.1.2012 napravio okruglo 150 radnih sati...

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
Case neki 400-450 rh, Univerzal ( ide na prodaju ) nekih 300rh ,a tak bude i Massey radil nekih 300 rh (možda malo više)

strongboyy

Član
Tu od
2 Stu 2010
Poruka
389
Marko, poceo je hvaliti 542 i pricati o njemu u kontekstu traktora... Ak se mene pita, to je jedan od promasenijih IMT-a... moze valjati samo za prskanje i bacanje umjetnog gnojiva i slicne male poslice, al ni za to nije okretan kao 539... Oranje i tanjuranje necemo ni spominjati, kod mene se dokazao kao los, i upisan je u "crnu knjizicu" ;)
bobo-da si ga smjesta izbrisao sa tvoje "crne"knijzice:rolfer:542 se kod mene pokazao u najboljem svetlu.snazan , stabilan,okretan,mali potrosac,brz u transportu...ja ga nikad ne bih menjao za 539.dok ga nisam kupio,kad kad koristio usluge 539ke.al neee laganiji je, a samim tim i slabiji...proklizava...zadimi cesto...evo vucem 2 x 12" plug,cetvoro krilne drljace drugom brzinom...kada sadimo duvan nosi prikacenu 5to rednu sadilicu...a 539 kad nosi 5rednu sadilicu,prednjim kotacima je vise u zraku nego li na zemli...tako da uvek bi pre uzeo 542 u odnosu na 539.:supz:
a da ne budem van teme,do sad napravio 500 tinjak radnih sati;)

Najnoviji postovi

Na vrh