• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KOLINJE - - - izrada suhog mesa, kobasica i ostalih stvari od mesa

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
675
Koje budalaštine oko šećera,on ne ide u domaće kobasice i amen a u industrijske ide glukoza a ne saharoza,ja ne stavljam šećer u kobasice i imaju mi crvenu boju nakon sušenja
ti meces nitrate i nitrite pa su ti lepe crvene, pa pojedes 10 dkg te salame i letis na wc

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,927
Češnjak(bijeli luk) ide i to mljeveni na 3 mm šajbu nikakva voda od njegovog kuhanja i ostale gluposti
ako se brzo pojedu nije problem, ali ako pospremis i ako stoje cesnjak.moze fermentirat...ja sam isto tako radio, ali ga sad naribam i namocim u mlaku vodu i procijedim i dodam samo vodu...daje aromu koju mora a nemam komadice u mesu...ne stavim puno vode jer za salame mora smjesa biti bolje suha pa ga naribam u max pola litre vode...

Najnoviji postovi

Na vrh