• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

KOLINJE - - - izrada suhog mesa, kobasica i ostalih stvari od mesa

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,685
Kod nas nema tiblica. Zalijeva se mašću u banjicu. To meso se prije zalijevanja peće, bez dimljenja poslije pacanja, ali opet je 👌 .

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,521
Moglo bi se reći, ali i riba kod mene dobro ide,u biti ja sam kao Drele u u onoj reklami jedem sve : masno nemasnom ,slano slatko čak i podgrijanu ribu.
Iako nitko ribu ne podgrijava.
U biti ne volim ljude koji izmišljau i glume,a ona rečenica ja to ne volim mi nerve diže.
Znaš onaj vic :
Naručila neka gospođa nekog psa iz Kine,i kad ga je preuzela na carini, vida da to nije pasmina koju je tražila, te napiše e-mail kinezu,da to nije pasmina koju je tražila, a na to joj ovaj odgovara, gospođo niste vi gladni.

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,267
Ako je sad u ove dane neko gladen, onda k vragu. 😎
Ja nebum ništ jel do subote, koliko smo jučer jeli. 😉

Tih malih kockica slanine ima za kupiti u večini mesnica.
Zove se čmt (čvrsto masno tkivo).
Ja sam kupil kod Kudelića, da se ne zezam s rezanjem.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,940
Tih malih kockica slanine ima za kupiti u večini mesnica.
Zove se čmt (čvrsto masno tkivo).
Ja sam kupil kod Kudelića, da se ne zezam s rezanjem.
Znam, ali znaš da ja kad si nekaj zacrtam...

Za probu sam malo napilil jedne i druge.
Nisu jos suhe ali suše se pomalo sa daske za rezanje.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,950
Trik koji mi je mesar(kobasičar) otkril....kockice špeka potopiti na kratko u kipuću vodu, onda mu se stvori ko vanjska opna, pa se ne lijepe jedna za drugu dok su u crijevu

Najnoviji postovi

Na vrh