kod mene se najbolje pokazal obični omekšivač za rublje... :scratch..ja.. kaže:heh, lome se koplja oko velicine toga komada :blackeye a nikome se neda premjeriti.. zadnje nagadjanje je oko 6 jutara, u velikom vukovju, prema garesnici. zadnje dvije slike su sa drugog polja.
inace su i tata i brat lovci, ali ovo nije u njihovom lovistu. a nismo ni ocekivali da ce tu biti stete.
ima raznoraznih nacina kako se ljudi bore sa svinjama, ali me zanimaju vase metode i iskustva..
tako je sam ga derni z Lumaxom,ali odi poslije nicanja kukuruza(ide do tri lista kuruze čini mi se :scratch ) i nemaš brige bude se on rješil,a ak kaj i ostane korektivno moreš ići sa Equipom i nakon toga garantirm bude ko na asfaltu :mrgreen: :mrgreen:josip123 kaže:kraj jedne moje njive se pojavio prije dvije godine i sada polako prelazi i na moju njivu.kažu da je lumax jako dobar u suzbijanju abutilona,pa kada budum sijao na toj njivi kukuruz sigurno ću ga ošpricati sa lumaxsom pa makar poslije morao izvršiti korekciju sa nekim drugim otrovom.