luka
Aktivni član
- Tu od
- 3 Velj 2014
- Poruka
- 264
Posto su kisni dani imamo o cemu razmisljati, meni u glavi se vrti misljenje o kompostanama kojih u posljednjih godina zbog biorwzgradivog otpada koji se mora zbrinuti u kucanstvima,svako drugo komunalno poduzece ima kompostanu. Neka komunalna poduzeca prodaju kompost,ali prije ili kasnije budu imale velike kolicine tog komposta kojeg se budu morale rijesiti za jeftino. Pa me zanima jel tko mislil o gnojidbi sa 30-50 tona komposta?
Moja iskustva s kompostom su da smo dovezli na vrt prije koju gosinu oko 3 cm po cijeloj povrsini i da je vrt rasel kao lud
Dio di je bio samo kompost na debljini 20 cm raslo je samo blitva,ostalo sve je raslo jako slabo.ali etononaj dio di smo izmjesali sa zemljom 3 cm je sve raslo ko ludo. Trenutna cijena je oko 5eura tona kod lokalnjh kompoatana
Moja iskustva s kompostom su da smo dovezli na vrt prije koju gosinu oko 3 cm po cijeloj povrsini i da je vrt rasel kao lud
Dio di je bio samo kompost na debljini 20 cm raslo je samo blitva,ostalo sve je raslo jako slabo.ali etononaj dio di smo izmjesali sa zemljom 3 cm je sve raslo ko ludo. Trenutna cijena je oko 5eura tona kod lokalnjh kompoatana