He he, hvala Grofe nisam ažurirao ni gledao ovu temu o ho ho Sad tražim za forumaše šljivare o top selekcijama pa slučajno zalutao. Žao mi samo što ove godine nisi oišao sa paprikom, jesi ti to nešto ranije došao ove godine ili? Poz
Hvala momci Nego čekam kritiku Grofe za crveno sitno Prvi put sam je ove godine radio, ali iskrena da bude!!! Inače ona prikolica ti je super, pretpostavljam da će češće biti u upotrebi od stare Ako je po sjekiri suditi... uuu... samo da fitilj ne bude kratak
Ne znam prijatelju ja ih samo unajmljujem Ali stvarno ima razlike od bageriste do bageriste, isti strojevi a različite gazde, to je strašnoDi me nađe,,,i kresne u žilu,,,i srce..:heart::heart:ah morat ču negdje malo da istresem napetost,,,iskopat malo kanala..artyman:
Jako ljepa slika,,,i stvarno ljepa 4cx,,,,čini mi se ,da je narančasta...rayer:rayer:..
Makinica,vidim sva oprema,,čak mislim da je i plivajuča korpa ispred,,,ispravi me ako griješim......
Će da vidiš što će ti sada doći poštom Ne onim prošlima Hvala Grofe i naravno Grofici.., lip pozdrav PRAVI moj prijatelju kontam!
., tvoji specijaliteti VRHUNSKI!!!., pa ča si TI mislil?, onoliko truda i muke uložit!??? i da se nevididu rezultati., to bi onda bilo uzaludno ili prosto - nemoguće.-
., luk češnjak, srednje veličine gomolja, malo ljut, jakog mirisa i dugotrajnog okusa, izrazito bijele boje, čist?; ODLIČAN, (5),
., paprika - jarko crvena - odlična boja, sitno mljevena, ugodan - sladak - fin - izdašan - jak miris, prave - orginalne - izvorne sa ljubavlju uzgojene paprike!?; ODLIČAN. (5).-
., svaka TI čast i fala!., bil i ostal legendarac!!!., moj osobni rešpekt! ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo - čujemo - vidimo se ...
Ne znam prijatelju ja ih samo unajmljujem Ali stvarno ima razlike od bageriste do bageriste, isti strojevi a različite gazde, to je strašno
E i ti bi sad,,,,još da ti je dojde doma rasiječ na komadiće,,,skuham,i lagano sa žlicom,,,propušem malo i stavljam ti na usta,,,,a onda još i primim usta i lagano ih mičem,,,da prožvačeš.........................:lol::lol::lol::rolfer::finga: