• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kontam - mali voćar

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
He he, hvala Grofe nisam ažurirao ni gledao ovu temu o ho ho ;) Sad tražim za forumaše šljivare o top selekcijama pa slučajno zalutao. Žao mi samo što ove godine nisi oišao sa paprikom, jesi ti to nešto ranije došao ove godine ili? Poz

G

GROF

Guest
., odgovor, daje se.-

He he, hvala Grofe nisam ažurirao ni gledao ovu temu o ho ho ;) Sad tražim za forumaše šljivare o top selekcijama pa slučajno zalutao. Žao mi samo što ove godine nisi oišao sa paprikom, jesi ti to nešto ranije došao ove godine ili? Poz

., pozdrav dragome prijatelju i ljudini medju dobrim ljudima!!!

., čekal sam da se napokon javiš., e jezmu., ispada da samo TI delaš., a mi drugi?, NE!!!..., heheheee :rolfer:...

., fala TI doneba za ekskluzivnu odradu plužićev., e baš si LEGA!!!...

., e, paprika., nis ranije došal., ALI sam malo ranije išal., ma ni problem., dogodine ide dupla tura!!!... :finga: ...

., aj Bog!., legijo!!!, ljubi nu svoju predivnu obitelj i čekamo TE i VAS sve kodmene u mojoj Liki - Jezerani!.
, cure su TI predivne.- :heart: ...

G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav lega Kontam!

., fala, fala TI doneba za izvorne i orginalne darove!!! ..., groficu si oduševil.-

., ča mi se kotebe svidja izmedju ostalog?!., ona naša momačka izreka - kletva!., ... sve ONO na ... majke mi!., i ajmo dalje, to je TO!!! ...

., lip pozdrav celoj dragoj obitelji, Bog! ...

B

BAGERISTA

Guest
Di češ naj prave ljude,,,nego u pravim temam........:supz::partyman::partyman:

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Hvala momci ;) Nego čekam kritiku Grofe za crveno sitno :) Prvi put sam je ove godine radio, ali iskrena da bude!!! Inaće ona rikolica ti je super, pretpostavljam da će češće bitiu upotrebi od stare :) Ako je po sjekiri suditi... uuu... samo da fitilj ne bude kratak ;)

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
He he he, joj joj, tar ra ra ra :)
E ovo me zanimalo duuugo. Udavio sam doktora za šta se smije a što ne smije, a i forumaša Petullu prošle godine :) Napokon kalkulator jooooj čiri bu, čiri ba :)
Malo ovoga...
screenshot003f.png

Malo onoga...
I na kraju...
screenshot004ct.png

Ako se pretjera...
screenshot005ae.png

Ovaj kalkulator je pravo osvježenje.

G

GROF

Guest
., DA!, iskreno, a ča si mislil? ...

Hvala momci ;) Nego čekam kritiku Grofe za crveno sitno :) Prvi put sam je ove godine radio, ali iskrena da bude!!! Inače ona prikolica ti je super, pretpostavljam da će češće biti u upotrebi od stare :) Ako je po sjekiri suditi... uuu... samo da fitilj ne bude kratak ;)

., lip TI pozdrav prijatelju Kontam!

., svakako DA ćeš dobit ISKRENU kritiku za crveno - sitno i bijelo - okruglo - krupno, još malo se strpi., pa znaš i sam da je grof jakooo spor.- :arrow: ...
., fala za pofale moje male prikoličice, hehehe, biće isto malo u upotrebi., ona je četvrta prikoličica u gospodarstvu., pa koristit ću svaku pomalo., hehehe, a znaš i sam da je fitilj uvik prekratak., svi bi volili "dužega"., a vi sa dužim bi volili "kratkoga" - fitilja NE?! ... :supris: ...

., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...

., p.s., vu tvoju tabelicu baš i nis razumil., eh mi Ličani!, ni bukve nam nisu ravne., ...

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Tablice je radio jedan majstor u kemiji. Rekao je nešto što niti jedan zaštitar ne bi rekao. Od dana 06.12. mjenjam politiku zaštite ;) Navodnjavanje i gnojidba je manje više dorađena ;)
Evo jedna slika za Bageristu :)
kombinirka.jpg

Znajmu me svi vlasnici kombinirki u okruženju, mislim da me zovu Antena :) Ja sam pretplačen na kombinirke i kamione ;)

B

BAGERISTA

Guest
Di me nađe,,,i kresne u žilu,,,i srce..:heart::heart:ah morat ču negdje malo da istresem napetost,,,iskopat malo kanala..:partyman::p

Jako ljepa slika,,,i stvarno ljepa 4cx,,,,čini mi se ,da je narančasta...:prayer::prayer:..
Makinica,vidim sva oprema,,čak mislim da je i plivajuča korpa ispred,,,ispravi me ako griješim......

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Di me nađe,,,i kresne u žilu,,,i srce..:heart::heart:ah morat ču negdje malo da istresem napetost,,,iskopat malo kanala..:partyman::p
Da da s ovim upravljaš :shock:
Jedva čekam da počinju rušiti dimnjak u pozadini :prayer:

B

BAGERISTA

Guest
To mi daš u ruke,,,i onda si tek napravija delo..:lol::lol:biježi di tenoge nose,,,,samo ne u radnom krugu,,,,,van njega čim prije.:shock::weedman:

Močna ekipa,,ova dvojca.

G

GROF

Guest
., lip pozdrav PRAVI moj prijatelju kontam!

., tvoji specijaliteti VRHUNSKI!!!., pa ča si TI mislil?, onoliko truda i muke uložit!??? i da se nevididu rezultati., to bi onda bilo uzaludno ili prosto - nemoguće.-

., luk češnjak, srednje veličine gomolja, malo ljut, jakog mirisa i dugotrajnog okusa, izrazito bijele boje, čist?; ODLIČAN, (5),
., paprika - jarko crvena - odlična boja, sitno mljevena, ugodan - sladak - fin - izdašan - jak miris, prave - orginalne - izvorne sa ljubavlju uzgojene paprike!?; ODLIČAN. (5).-

., svaka TI čast i fala!., bil i ostal legendarac!!!., moj osobni rešpekt! ...

., aj Bog!, čitamo - pišemo - čujemo - vidimo se ...

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076

Jako ljepa slika,,,i stvarno ljepa 4cx,,,,čini mi se ,da je narančasta...:prayer::prayer:..
Makinica,vidim sva oprema,,čak mislim da je i plivajuča korpa ispred,,,ispravi me ako griješim......
Ne znam prijatelju ja ih samo unajmljujem :) Ali stvarno ima razlike od bageriste do bageriste, isti strojevi a različite gazde, to je strašno :)

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
., lip pozdrav PRAVI moj prijatelju kontam!

., tvoji specijaliteti VRHUNSKI!!!., pa ča si TI mislil?, onoliko truda i muke uložit!??? i da se nevididu rezultati., to bi onda bilo uzaludno ili prosto - nemoguće.-

., luk češnjak, srednje veličine gomolja, malo ljut, jakog mirisa i dugotrajnog okusa, izrazito bijele boje, čist?; ODLIČAN, (5),
., paprika - jarko crvena - odlična boja, sitno mljevena, ugodan - sladak - fin - izdašan - jak miris, prave - orginalne - izvorne sa ljubavlju uzgojene paprike!?; ODLIČAN. (5).-

., svaka TI čast i fala!., bil i ostal legendarac!!!., moj osobni rešpekt! ...

., aj Bog!, čitamo - pišemo - čujemo - vidimo se ...
Će da vidiš što će ti sada doći poštom ;) Ne onim prošlima :) Hvala Grofe i naravno Grofici.

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Čiko ti u Eurco imaju strašne strojeve u Osijeku su rušili stare silose. Ne znam što su im smetali toliki kapaciteti (navodno zbog prašine, stara tehnologija) ali su ih srušili samo tako, ostala rupa kao neki kanjon.

B

BAGERISTA

Guest
Ne znam prijatelju ja ih samo unajmljujem :) Ali stvarno ima razlike od bageriste do bageriste, isti strojevi a različite gazde, to je strašno :)

Vijerujem,,,i potpisujem u cijelosti........:prayer::prayer:na ovome ča si reka..
Žalosno ali istinito..

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
kolega,paprika danas dobivena-okus,miris i boja čista petica........
da li imaš možda i ljutu papriku,ne baš ko čili,onako srednje ljutine?

B

BAGERISTA

Guest
E i ti bi sad,,,,još da ti je dojde doma rasiječ na komadiće,,,skuham,i lagano sa žlicom,,,propušem malo i stavljam ti na usta,,,,a onda još i primim usta i lagano ih mičem,,,da prožvačeš.........................:lol::lol::lol::rolfer::finga:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
E i ti bi sad,,,,još da ti je dojde doma rasiječ na komadiće,,,skuham,i lagano sa žlicom,,,propušem malo i stavljam ti na usta,,,,a onda još i primim usta i lagano ih mičem,,,da prožvačeš.........................:lol::lol::lol::rolfer::finga:

ma ne,da mi još i prožvačeš da se ne umaram,a ja samo da progutam....:lol:

Najnoviji postovi

Na vrh