., uh., jedva najde temu o tebi!!!
., lip TI pozdrav forumski prijatelju Kontam!, kako tebi?, tako i tvojoj predivnoj obitelji!!!., fala TI doneba na dobrome društvu i svemu popratnom ča ide sa tim dobrim društvom., bilo je predobro pa je brzo završilo., ALI!, zato TE čekam kodmene u mojoj Liki - Jezerani na revanšu!., ove godine - jeseni, pošiljka Ličkoga krompira mora na put Slavonije! ILI ja - moja malenkost stvarno više nimam ča tražit u Slavoniji!?., onaj tvoj dobar savjet za izgovor punici je upalil ALI samo sada., tako da ove godine nima izgovora., moral bi se i TI selit., ako NE iz cele Slavonije., ALI bi kvart moral minjat., heheheee ...
., fala TI dragi moj forumski prijatelju!, pozdrav Zvonisu i Petru! ..., Bog!, čitamo se ...
., p.s., eh TI njegovi Cinezi!., ča nestignedu delat - odradit "veliki" strojevi., to deladu -odradidu pravi pravcati "živi" Cinezi!!!., jednostavno dojdedu ljudi i izmotikadu ledinu, to je to ..., ni druge ...
., trajni nasadi ko i ovi godišnji su izvaredni!., PAPRIKA ocijena čista petica., moreš konkurirat zemlji izlazećeg sunca - Makedoniji!.- ...