Prijatelju što se tiče tih koji dozvoljevaju tu se s tobom slažem al mislim da bi mi svi JA,TI,SVI MI ....kak si post prije napiso u temi odakle smo dojadio i narodu i bogu... trbali ustati kao taj narod na noge i spriječiti da oni dozvoljavaju taj uvoz pa boga mu mi smo ih izabrali i stavili na vlast pa bi ih mi trebali skinut samo trebamo biti složni. Nisam stranači opredjeljen i nevolim politiku nisam nikog želio uvrijediti al treba ih maknut........:twisted:
Moji odojci su ipak hranjeni kolko tolko prirodno a oni su svi gmo nema tam bundeve malo trave pa mu daš višak sirutke ili mlijeka kad ima, hoću reći da se slažem s tobom doma othranjeno je ipak zdravije...
E vidiš,i ja se slažem s tobom,,,ali naš šta me muči,,,,,,,,,,,,e reč ču ti,,,išli bi ja i ti i još malo njih,,,,a ostali bi stali postrane i čekali ishod situacije,,jer imaju reč evo nek najebe on ne ja

i baš zato nam je tako,,,,,,bio sam prevoznik dugo godina i otac je išao u penziju,,,i kad je trebalo blokirat ili da sde nešto napravi,,,nikog nigdje(to ti je primjer,,,,,ako smijem na ti)ako ne oprosti,,,,ali kad se rabijan onda nemam baš više kontrole na pisanju,,,kaže žena da zna več po udarcima na tastaturi kad me neko nad....ka
:evil::evil:
Neznam dali si me uspija shvatit,,,,ali nemoj mislit da imam nešto protiv tebe ili bilo kog,,,,ali tako je bit če dok jedan drugome kopamo jamu....