• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
UPS!

Malecko me nema, a kada otvorim, ekologije i politike na entu.
Dok je johabica na temi - politika ne može, pobrisati sve što nije korona jer je tema zagađena, vele antijohabičevci, dok je nema, politika i ostalo frkče na sve strane.
Političari svjetski, domaći, kaje, političarite?, teoretičari zavjera - evo nove zavjere u kremi za sunčanje, sada ću pričekati da se spomene i protiv komaraca, pa u deterđentu za rublje, pa......kada sam već kod deterđenta, u Šri Lanki, dok smo imali smještaj u bungalovu odlučila ja oprati nešto garderobe, otišla u dućan i uzela najmanje pakovanje deterđenta. Ja to onako, ko doma usula u škafić, stavila neke majce i kratke hlače, i perem, trljam....pa ispirem. U jednoj vodi, u dvije, u tri, materemi, nikako taj deterđent isprati, samo bila voda mutna.....nakon šest - sedam puta, evo čista voda izlazi iz rublja konačno. I stavim sušiti, kad se osušilo a ono pola boje u odjeći nema - sve blijedo ko da se godinama nosilo i pralo. Skužila sam odmah - ta malo pakiranje je koštalo "milijun kuna" zato što je skoro pa sve aktivna tvar, nosača beznačajno malo. Pa se u škafić ne stavlja šaka nego na vrh noža. Pa se ono malo , najmanje pakiranje ne potroši u pet - šest pranja nego u sto šest.

I sada, kakve veze ima moje pranje rublja i deterđent u Šri Lanki sa ekološkom temom?
Ma nosač aktivne tvari je balast, a i balasti su opterečivaći ekološkog okoliša.
Eu proizvođač nama proda vreću deterđenta od deset kila za veliku lovu i sa njim pereš rublje isto toliko puta kao i sa kutijcom od 250 grama u Šri Lanki za isto veliku lovu. Ali za onaj iz Šri Lanke treba deset puta manje ambalaže, deset puta manje troška prijevoza i distribucije, deset puta manje......ali mi volimo, kada nešto kupimo, da to bude volumen. Vrećica čipsa trideset puta dvadeset cm, a unutra deset deka krumpiriča. Brrr......:)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Zakonom treba uvest obavezno cjepljenje za dobrobit građana.
Cijepiva nisu štetna i pomažeju, al teško je to utupit onima u glavu kaj misle da je 5G štetan i da nas zaprašivaju, pa čak i da nas čipiraju.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Samo sam odgovoril na pitanje člana...
A ti @johabica si mogla biti moderator prije mene...pa bi onda slobodno brisala moje...kak ja sad mogu tvoje...

Nego, kakve veze ima Cejlon sa Cor...? Mogu brisati off topic?

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Zakonom treba uvest obavezno cjepljenje za dobrobit građana.
Cijepiva nisu štetna i pomažeju, al teško je to utupit onima u glavu kaj misle da je 5G štetan i da nas zaprašivaju, pa čak i da nas čipiraju.
Samo da neda bog da se ti nesto pitas I da krojis zakone,na osnovu cega ti tvrdis da ovo cepivo nije stetno I da pomaze kad to ne tvrde ni sami proizvodjaci

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Pogledajte nekoliko filmića o kur... od prije godinu/godinu i pol dana, pa usporedite kaj je onda rečeno a kaj se sad događa...
Svatko tko misli svojom glavom, a to je drugačije od želje vlasti, postaje "teoretičar zavjere".

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Samo sam odgovoril na pitanje člana...
A ti @johabica si mogla biti moderator prije mene...pa bi onda slobodno brisala moje...kak ja sad mogu tvoje...

Nego, kakve veze ima Cejlon sa Cor...? Mogu brisati off topic?

Počinju sa C. ;)

Mogla i odbila.
Ja sam uvijek svjesna svojih mogućnosti i dometa. :)

A podcrtano - da me nisi tako. :)
Ja sam se samo ugledala u tebe i uzela te za vertikalu kad mi paše i ide mi u korist. :hahah:

Lee & compani, brišite, klišite, brnjajte, uživajte....u čemu god vam paše.
I ja isto. Hehe.....:)
Bio jedan smajlić koji pokazuje kaj imam za reći, ali nije damski.
Pusić na nosić Lee&compani, pusić na nosić. :)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pogledajte nekoliko filmića o kur... od prije godinu/godinu i pol dana, pa usporedite kaj je onda rečeno a kaj se sad događa...
Svatko tko misli svojom glavom, a to je drugačije od želje vlasti, postaje "teoretičar zavjere".
Svatko tko misli svojom glavom shvaća da su informacije o saznanju problematike novoga, do onda nepoznatog virusa, bile drugačije u početku nego su sada kada se protokom vremena i sve većim obimom istraživanja došlo do novih spoznaja, onda nepostojećih, a sada relevantnih.

Upravo to - razmišljanje svojom glavom, upotrebom vlastitig racia, uzimanje podataka iz službenih informacija temeljenih na istraživanjima i osobni zakjučci temeljem istih. Sagledavanje širokog konteksta.

Netko može, netko ne može - da reknem malo plastičnije - netko ima intelektualnog kapaciteta, netko nema.
A kaj se more dečkovi moji, moderatori, nemoderatori, bute me pobrisali ili ne, tak mi je svejedno. :)

Hvala za pusu!💋
I drugi puta - toga imam na izvoz.
Da me pitaš za posuditi kune, ih........:cool::)

Što jest jest ;)
Pošto te osobno poznam mislim da slobodno velim da si mu ga dobro smjestila 🤭

Ide mi, a? :hahah:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ne bumo te pobrisali...čemu se bumo smijali za godinu dvije... :hahah:

Nego, kad nekoga citiraš, umjesto da pišeš par poruka uzastopno, napiši odgovor prvom, pa klikni na "Odgovori" drugom (pojavi se željeni citat) i napiši kah hoćeš, pa isto tak trećem... Probaj ;)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A znam.....ali zaboravim.
Službeno se bum izvlačila i pozvala na Alzejhmera, a neslužbeno znam da sam zločka i nemarna. :)

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Da nisam moral spajati tvoje poruke ovdje, ne bi se niti vratil u temu...pa...mogla si mi učiniti uslugu ;)

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Fala dragom bogeku na kolegici JO i kupeljencu,nemozemo brez njih,nisu ni svjesni da ih trebamo jel tak dragi moji forumasi.🤫
Hvala dragom Bogu sto imamo ovakvog ministra mengelu i degenerika pa u nama budi inat,inat koji ce ih pomesti i ljudima konacno otvoriti oci.
Ne dozvolite dragi moji forumasi da nas zavade,da nama slobodna uma vi uskracujete prava,tada rezete granu na kojoj sjedite,ko ce se za vas boriti i moliti.Oprostite,Dobar tek svima ,stol me ceka a i skvo polako postaje nervozna.:ppozdrav:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh