• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Hebala vas korona, postanite civilizirani i normalni ljudi, poštujte druge tako kako bi željeli da drugi poštuju vas. Okanite se primitivizama, budite samo svoji, to što jeste, jer: jednom se živi, pa neka je pošteno.
Svi smo centar svijeta, ali nitko sam nije...

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jos mi odvzanjaju stihovi u glavi...o kak je lepo biti glup 🙃 .
Kolegici JO,samo da javim meni je danas prijala slovenska kafa,ona ce se svoje nacekati ,mozda nakon cetvrtog testa telegencije.🤫
Salu na stranu,no nemogu da vjerujem kako od intelegentnih ljudi napravise telegentne,neide mi u glavu a ktome kolegicu JO sam osobno upoznao i imao lijepo misljenje o njoj.
Ljudi moji priznajte si vec jednom da ste ispali naivni,nakon toga cete nadam se smoci snage da se othrvate ovoj ludosti,ovo je specijalni bioloski rat,shvatite to vec pobogu jednom.:cry:
Pogledajte sto se desava u Australiji,cisti fasizam,novi svjetski poredak ako su istinite objave na netu,iako ce biti sve vise laznih objava,jer potrebno je dodatno preplasiti ljude.
Provjerite vi koji imate rodbinu tamo,sa istinom cete pomoci i nama,i na kraju nedozvolite DA NAS RAZDVAJAJU,to im je cilj.Protiv mase i ujedinjenih ljudi zlotvori nemaju sanse,zar stvarno moramo dozvoliti stvoritelju da nas spasava,zar ne zelimo koristiti volju svoju.:(

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
JO!
Evo dokaz da sam "glup ko stup" :p :cry:!
....i naj nikad više reči nekaj kontra jer te bum ....u razdjeljak!

Tko sam ja osopavam stručnjake. :hahah:

A vidi ovo:

Teško ih je nadmudriti: Ovo su najinteligentniji horoskopski znakovi​

Postoje ljudi koji su pametni, a postoje i oni koji su toliko inteligentni da je to jednostavno impresivno. Svi znamo ljude koji imaju visok stupanj intelekta, ali postoje oni koji mogu sve nadmudriti, piše Your Tango.

Ako žele pokazati svoju inteligenciju, to mogu napraviti bez problema.

Djevica: Analitička inteligencija Iako Djevice ionako znaju puno, i dalje neprestano uče. Iznenadili biste se koliko može pomoći u tome pozornost koju usmjeravaju na detalje. One su toga svjesne i ako vas žele nadmudriti, prethodno će sve provjeriti i naučiti. Djevica je poznata po tome što je najpametniji horoskopski znak, zato ih nemojte podcjenjivati.

Hehe......pogodi koji sam horoskopski znak? :hahah::hahah::hahah:

Sam me muči to vražje prokletstvo kaj ne vjerujem u horoskope.
Muči me i prokletstvo reklama - kad god mjenjem kanal na tv, devedeset pet posto puta vrisne na novom kanal najprije reklama.
Muči me i veliko prokletstvo malih krastavaca - rastu ko mutavi, nemreš ti njih obrati a da ih dok ih sljedeći puta berem ne bude barem troje - četveroje tačke vrhom pune.

Ja mislim da sam ja ukleta sa reklamam i sa malim krastavcima. :hahah::hahah:

Vidi koji sam izbor i redosljed od smijeha valjajućih smajlića napravila - slučajno ili planski proračunato?
Ma slučajno. :)

Posljednje uređivanje:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Sunčece ti presvetlo, jesi bar ulovila koju?
Muhač, ne zvrji. Mlatilica mi je uvijek pri ruci, a uvela sam , odkako sam opet umjesto skuhala Nini svinjska srca ugljenisala ih, pa sam morala pootvarati danima sve prozore i vrata širom jer su muhetine navalile u tolikom broju da si komotno mogao snimati film strave i užasa i Raid.
Mlatilicom te par puta jesam, ak ne buš dober, bum te i Raidom.
Hm, tak sam ti je jenput davno isto tako nekakvim Raidom u kuhinji njih - bilo ušlo cijelo jato muha - i popadale odmah sve one. A ja otišla najprije van dok se malo prozrači, pa bum ih onda pomela sa poda, a kad sam se za pol ure vratila, na podu nije bilo niti jedne. Blejila sam u pod ko Alisa u zemlji čudesa, a u zraku su muhe letjele opet ko da su se Red bula napile

Naravoučenje:
Ne boj se, niti Raid više nije kaj je bil. :)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,927
...................
Ja mislim da sam ja ukleta sa reklamam i sa malim krastavcima. :hahah::hahah:
........................
Sem rekel da sem glup ko stup! :unsure:
A na koji si k....mislila kad ti je mali i da ih imaš na tačke? Pa pričekaj dok naraste!🦧
I da Reid je za Q! Pošpricam k.......omarca i mlaz ga samo otpuhne!

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Sem rekel da sem glup ko stup! :unsure:
A na koji si k....mislila kad ti je mali i da ih imaš na tačke? Pa pričekaj dok naraste!🦧
I da Reid je za Q! Pošpricam k.......omarca i mlaz ga samo otpuhne!
Aj, jaj, jaj, Lee, aj, jaj, jaj,,,,,,,,,;)
I ti si zaslužil Raida. :)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
I kaj sad reči? Istina ili dezinformacija?

Laž.
Opet antivakseri mute vodu. Fuj, govna pokvarena.

Pokus u Hrvatskoj:

Pokusna svadba u Hrvatskoj sredinom lipnja - 200 cjepljenih ljudi simulirali su svadbenu svečanost - plesali su cijelu noć, jeli, družili se - nakon testiranja apsolutno svi su bili zdravi, nijedne zarazre nije bilo.

VIDEO Na probnoj svadbi užario se plesni podij: 'Došla sam vidjeti mogu li se konačno udati'

Očekuje se kako bi rezultati pilot projekta mogli utjecati na odluke o epidemiološkim mjerama.

VIDEO Na probnoj svadbi užario se plesni podij: 'Došla sam vidjeti mogu li se konačno udati'

Tjedan dana od probne 'covid-svadbe' u Zagrebu svi sudionici zdravi ...

Tjedan dana od probne 'covid-svadbe' u Zagrebu svi sudionici zdravi, sutra rezultati testiranja
Niti jedna osoba od njih 196 koje su prisustvovale pilot-programima domjenka i svadbe nije se zarazila. Svi su oni bili ili dva puta cijepljeni ili su preboljeli koronu ili su imali negativan test.

Posljednje uređivanje od moderatora:

LAKI

Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Laž.
Opet antivakseri mute vodu. Fuj, govna pokvarena.

Pokus u Hrvatskoj:

Pokusna svadba u Hrvatskoj sredinom lipnja - 200 cjepljenih ljudi simulirali su svadbenu svečanost - plesali su cijelu noć, jeli, družili se - nakon testiranja apsolutno svi su bili zdravi, nijedne zarazre nije bilo.

VIDEO Na probnoj svadbi užario se plesni podij: 'Došla sam vidjeti mogu li se konačno udati'​

Očekuje se kako bi rezultati pilot projekta mogli utjecati na odluke o epidemiološkim mjerama.

Tjedan dana od probne 'covid-svadbe' u Zagrebu svi sudionici zdravi ...

Tjedan dana od probne 'covid-svadbe' u Zagrebu svi sudionici zdravi, sutra rezultati testiranja
Niti jedna osoba od njih 196 koje su prisustvovale pilot-programima domjenka i svadbe nije se zarazila. Svi su oni bili ili dva puta cijepljeni ili su preboljeli koronu ili su imali negativan test.
Za tvoje probleme ne postoji vakcina

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
ako si cijepljen/a, svejedno možeš oboliti od korone i biti zarazan/a...(neki soj koji početne doze cjepiva ne pokrivaju)...
a netko pametan/a je rekao da nikom maska ne treba....pa se onda svi pametni/e bez maski našnjofaju jedni drugih, i gle čuda...bubani/e su...ali ne krepavaju, nego šmrču, kišu, pušu, kašljaju i pljuju u druge...
to je bauljanje iz krajnosti u krajnost, a sve s ciljem da se uvali naivnima cjepivo kao nešto naj-naj...
mislim da je cilj prijeći 50% cijepljenih, a onda slijedi obračun s manjinom (necijepljenima)...
uglavnom, nebu dosadno... :cautious:

c360

Aktivni član
Tu od
4 Ruj 2012
Poruka
376
Ja ne znam zasto bi neka zdrava i mlada osoba isla ubrizgavati neku kemiju u sebe koja jos nije ispitana.Za nekih 2 do 3 godine kad se vide neke nuspojave i sigurnost cijepiva mozda....

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh