JO!
Evo dokaz da sam "glup ko stup"
!
LJUDI koji odbijaju cijepljenje u prosjeku su manjih kognitivnih sposobnosti, odnosno manje inteligencije, pokazalo je veliko istraživanje.
www.index.hr
....i naj nikad više reči nekaj kontra jer te bum ....u razdjeljak!
Tko sam ja osopavam stručnjake.
A vidi ovo:
Teško ih je nadmudriti: Ovo su najinteligentniji horoskopski znakovi
Postoje ljudi koji su pametni, a postoje i oni koji su toliko inteligentni da je to jednostavno impresivno. Svi znamo ljude koji imaju visok stupanj intelekta, ali postoje oni koji mogu sve nadmudriti, piše Your Tango.
Ako žele pokazati svoju inteligenciju, to mogu napraviti bez problema.
Djevica: Analitička inteligencija Iako Djevice ionako znaju puno, i dalje neprestano uče. Iznenadili biste se koliko može pomoći u tome pozornost koju usmjeravaju na detalje. One su toga svjesne i ako vas žele nadmudriti, prethodno će sve provjeriti i naučiti. Djevica je poznata po tome što je najpametniji horoskopski znak, zato ih nemojte podcjenjivati.
Hehe......pogodi koji sam horoskopski znak?
Sam me muči to vražje prokletstvo kaj ne vjerujem u horoskope.
Muči me i prokletstvo reklama - kad god mjenjem kanal na tv, devedeset pet posto puta vrisne na novom kanal najprije reklama.
Muči me i veliko prokletstvo malih krastavaca - rastu ko mutavi, nemreš ti njih obrati a da ih dok ih sljedeći puta berem ne bude barem troje - četveroje tačke vrhom pune.
Ja mislim da sam ja ukleta sa reklamam i sa malim krastavcima.
Vidi koji sam izbor i redosljed od smijeha valjajućih smajlića napravila - slučajno ili planski proračunato?
Ma slučajno.