Žal mi je kaj neki ne vide, ali ovo je vješto smišljena zamka. Među prvima ju je raskrinkal Dr. Srećko Sladoljev (koji je, usput budi rečeno, spriječil takve događaje kad je bila riječ o svinjariji, ovaj svinjskoj gripi):
Netko je napisal peismistički članak, koji izgleda kao "teorija zavjere". Pažljivom čitatelju neće promaknuti velika sličnost s događajima kojima upravo svjedočimo, ili čak moramo učestvovati:
Jučer jedno...
...danas drugo:
Oni koji se ne slažu s agendom, imaju osigurano mjesto kod Sv. Petra...
Za moj "ukus", malo je previše slučajnosti...a tko ne vjeruje nek požuri na cijepljenje...
Napomena: većina članaka je s portala Logično, zato jer ih je najzgodnije pokupiti od tam. Ima sličnih vijesti i na drugim portalima, pa tko ne vjeruje nek potraži sam
Srećko Sladoljev: Usporedimo tri zadnja pandemijska ludila “s predumišljajem”, ptičju, svinjsku i koronagripu. Što im je zajedničko, a što ne? – Vijesti – Logično
Trebao sam gostovati u TV emisiji Bujica. Ali nisam. Jer kada vam jedno dijete kaže "Tata, htio bih da si s nama još 20 godina, ovako nećeš ni godinu", a drugo vas poljubi kao da sam malo dijete, morate se zaustaviti. Zbog naprezanja u ranijoj, "svinjskoj" epizodi orwelianskog scenarija, jedva...
www.logicno.com
Netko je napisal peismistički članak, koji izgleda kao "teorija zavjere". Pažljivom čitatelju neće promaknuti velika sličnost s događajima kojima upravo svjedočimo, ili čak moramo učestvovati:
Što se stvarno događa i što nas čeka na zimu - Najnovije Vijesti
Kažu da je ponavljanje majka mudrosti, pa možda ne bi bilo loše da malo rekapituliramo situaciju u kojoj se nalazimo, za redovne čitatelje kojima je to većinom poznato, ali i početnike u onome što se kolokvijalno naziva teorijama zavjere, kojima će ovo biti odličan uvod u ono što se zapravo...
www.logicno.com
Jučer jedno...
Jučer je premijer objavio da nema teoretske šanse da bude obvezno, no danas...
U Gradu Zagrebu, županiji koja se jedina približila postotku od 55 posto procijepljene odrasle populacije, nastavlja se cijepljenje putem javnog poziva. Jučer je premijer objavio da nema teoretske šanse da bude obvezno, već danas, nakon Macronove poslanice narodu - ipak postoje sektori o kojima...
hr.n1info.com
Hrvatska neće imati obvezno cijepljenje - no možda za neke ipak i hoće
Hrvatska neće imati obvezno cijepljenje, ali nije isključeno da obvezu cijepljenje dobiju zaposleni u zdravstvu, socijali i školstvu, rekao je danas premijer Plenković. Nije se dugo čekalo na reakcije.
hr.n1info.com
Oni koji se ne slažu s agendom, imaju osigurano mjesto kod Sv. Petra...
Tanzanija, Burundi, Haiti - sve 3 zemlje odbile cjepivo, sva 3 predsjednika mrtva - Najnovije Vijesti
Sve maske su pale. Globalna kabala zločinaca i manipulatora jasno i glasno pokazuje svoju moć i šalje poruku svim šefovima zemalja, o tome što će im se dogoditi ako ne slušaju svjetsku vladu iz sjene.
www.logicno.com
Za moj "ukus", malo je previše slučajnosti...a tko ne vjeruje nek požuri na cijepljenje...
Napomena: većina članaka je s portala Logično, zato jer ih je najzgodnije pokupiti od tam. Ima sličnih vijesti i na drugim portalima, pa tko ne vjeruje nek potraži sam