• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Sad ce cekaj krizu pa nece vise gledat ko je cijepljen ko ne...brzo ce zaboravit koronu kad guzica bude gladna
Ja to od pocetka govorim ali nemas kome, bacanje biserja pred svinje

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ti se nemoj uzrujavat. Bogu hvala cjepita si,zasticena mos kud os i kak os. Kao i 50% drugih zitelja RH. Nikaki problem,al nas necjepite ostavite vise na miru da zivimo u smrtnom strahu,da se i dalje mozemo skrivat,svercat i sve stvari sta idu sa time. Mi to volimo. Postuj/postujte moj/nas izbor. Hvala
Cjepljeni su tebe i tebi slične ostavljali na miru i nisu te - vas - spominjali dok vi niste histerično počeli zagađivati javni prostor svojim nebuloznim teorijama zavjera.
Šta bi ti hgio, da se javni prostor preplavljuje vašim neuloznim proljevima a da normalna realna osoba šuti i stalno okreće glavu?
Na takav je način Hitler došao na vlast i započeo drugi svijetski rat i najveći genocid u novijoj povijesti svijeta. Šutnjom realnih.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Javni prostor zagaduje stozer,koje kakvi stozerasi,novinari. Sa svojim prisiljavanjem,mjerama i sranjima za nesto sto je novinarska gripa. Cim.je tolika hajka bila i bombardiranje i tjeranje nq cjepljenje to tu nesta nevalja. Jednako aj recimo umiru cjepljeni i necjepljeni. Znas kad ce ovo past u vodu? Kad vi cjepljeni shvatite da su vas namagarcili. A polako shvacate sad sa 3 dozom,pa ce i cetvrta i tak to. Pusa,bok idem sad malo u kafane ne pridrzavag ae mjera

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
A svašta se tu da pročitati. Ispada da oni koji se ne žele cijepiti eksperimentalnim i neispitanim cjepivom, na sve načine pokušavaju "otcijepiti" one brižne koji se žele cijepiti pa im tako prijete otkazima, prisilnim testiranjem, uskratom pristupa zdravstvenoj skrbi, restoranima, muzejima...I pri tome im bezobrazno guraju pod nos one izuzetno rijetke slučajeve beznačajnih nuspojava cijepljenja poput miokarditisa, krvnih ugrušaka, smrti i nekakvih "sindroma" koji nebi nikad išli na poštenog cjepišu.

Neznam jel već postavljeno ovdje:

Ma zamislite vi taj bezobrazluk. Ovaj Hrvoje umjesto da je umro od covida ko svaki pravi Hrvat tu se nešto buni. Ma sram ga bilo. I ova medicinska sestra, umjesto da bude sretna što radi u savršenom zdravstvenom sustavu pod vodstvom našeg prijatelja Vilija, ovako mučki zabija nož u leđa našeg heroja.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Država i njene institucije moraju necijepljene, cijepiti, jer sve više izlazi na vidjelo da cijepivo nije osigurač ni garancija ičega, i naravno da će cijepljeni postati opasniji po državu jer će shvatiti da su namagarčeni, a onda će svoj jal i frustracije okrenuti na prevaranta, i tako da institucije uspješno vode kampanju protiv necjepljenih i skrivaju se iza njih i optužuju ih za stanje.
Ja se u životu vodim onom "čuvajte se da posljednja prijevara ne bude veća nego prva", jer je to preduvjet za uspjeh kompletnog plana.

fergomil

Aktivni član
Tu od
2 Ožu 2019
Poruka
257
Ti se nemoj uzrujavat. Bogu hvala cjepita si,zasticena mos kud os i kak os. Kao i 50% drugih zitelja RH. Nikaki problem,al nas necjepite ostavite vise na miru da zivimo u smrtnom strahu,da se i dalje mozemo skrivat,svercat i sve stvari sta idu sa time. Mi to volimo. Postuj/postujte moj/nas izbor. Hvala
Kolega @swizach, kao prvo, ne možeš očekivati, kako kaže @johabica, da Vi agresivno nastupate a drugi da ćute, nebi to bilo za očekivati.
Drugo, svojim ponašanjem dovodite do toga da će zdravstvo kolabirarati, za sada otprilike 3/4 necijepljenih u bolnicama. Oćeš, nećeš takvo ponašanje ide na štetu svih moj/naš a bogami i Vaš interes jer potrebite zdravstvene usluge nećemo moći dobiti, neće biti doktora koji će nam to moći pružiti.
Treće, ako Vi tražite da se poštuje Vaš izbor tada i Vi morate poštivati naš. Ono najmanje što ja očekujem, vjerujem i drugi, od Vas, da se držite osnovnih mjera kao što su distanca, dezinfekcija i maske na mjestima gdje dolazite u dodir sa nama kao što su trgovine, kafići, bolnice i slično. Drugdje Vi se ponašajte kako hoćete a dali se hoćete cijepiti je Vaš izbor.
Moje je pitanje Vama, ako je ovo, kako Vi kažete "novinarska gripa" zbog čega Vaši istomišljenici završavaju u bolnicama ??? Isto tako kad ti isti izađu iz bolnice, zašto promjene mišljenje i viđenje kao i komunikaciju o toj "novinarskoj gripi, relativno opasnoj prehladi, sitnom kašljucanju" ???

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Nisam cijepljen jer zašto da izazivam (čađavo) i postanem invalid ili odapnem!
Ovo je moja volja, a kakva bude Njegova na nju ne mogu utjecati!
(Futvač): I pri tome im bezobrazno guraju pod nos one izuzetno rijetke slučajeve beznačajnih nuspojava cijepljenja poput miokarditisa, krvnih ugrušaka, smrti i nekakvih "sindroma" koji ne bi nikad išli na poštenog cijepišu.

Fergomil! "za sada otprilike 3/4 necijepljenih u bolnicama."
Od kuda ti taj podatak? :unsure: :hahah:

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
(Futvač): I pri tome im bezobrazno guraju pod nos one izuzetno rijetke slučajeve beznačajnih nuspojava cijepljenja poput miokarditisa, krvnih ugrušaka, smrti i nekakvih "sindroma" koji ne bi nikad išli na poštenog cijepišu.

Pa kaze beros, a inace je 50:50. Jednako tako i umire se 50:50. Vrjeme je da se zaboravi korona i okrene se klimatskim promjenama

fergomil

Aktivni član
Tu od
2 Ožu 2019
Poruka
257
Pa za jednu bolnicu iz prve ruke a za druge iznijeli doktori koji tamo rade, što meni poštovani kolega uopće nije smiješno.

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208

Moj post je sarkazam.
Inače sustav Covid potvrda funkcionira savršeno, što se vidi iz slijedečeg primjera:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Isti gaf ko i lani propusnice, a još malo sad će nestašica hrane cijene u nebo pa ce i bicikle poskupit...pa ce ih cjepivo spasit od toga 🤣 dva tri zacepljenja i dva metra bez geometra, ne troši više ni nafte ni kruha :LOL:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529

Lažni podatak.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Jadnica...ni c.. joj nije pomoglo...

Da ne idem u detalje, kurona stigla i u moje dvorište ...imam upalu pluća, a znam i zakaj:
Screenshot_20211103-182345_Samsung Internet.jpg
Ovo je bil sarkazam na vlastiti račun.
Nisam se čuval i mislil sam da sam bolje nego kaj sam tad bil. Jedino sam pogriješil kaj nisam otišel u nedjelju na pregled.

Ak preživim, opet se ne bi dal cijepiti, kao ni nitko u kući.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Pa ni ni čudo da si dobil upalu pluća!
Piljevina, maska puna piljevine....bit će u redu dok to sve izkašlješ! :unsure:

• Haha
Reactions: ZJ
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.