Ti se nemoj uzrujavat. Bogu hvala cjepita si,zasticena mos kud os i kak os. Kao i 50% drugih zitelja RH. Nikaki problem,al nas necjepite ostavite vise na miru da zivimo u smrtnom strahu,da se i dalje mozemo skrivat,svercat i sve stvari sta idu sa time. Mi to volimo. Postuj/postujte moj/nas izbor. Hvala
Kolega
@swizach, kao prvo, ne možeš očekivati, kako kaže
@johabica, da Vi agresivno nastupate a drugi da ćute, nebi to bilo za očekivati.
Drugo, svojim ponašanjem dovodite do toga da će zdravstvo kolabirarati, za sada otprilike 3/4 necijepljenih u bolnicama. Oćeš, nećeš takvo ponašanje ide na štetu svih moj/naš a bogami i Vaš interes jer potrebite zdravstvene usluge nećemo moći dobiti, neće biti doktora koji će nam to moći pružiti.
Treće, ako Vi tražite da se poštuje Vaš izbor tada i Vi morate poštivati naš. Ono najmanje što ja očekujem, vjerujem i drugi, od Vas, da se držite osnovnih mjera kao što su distanca, dezinfekcija i maske na mjestima gdje dolazite u dodir sa nama kao što su trgovine, kafići, bolnice i slično. Drugdje Vi se ponašajte kako hoćete a dali se hoćete cijepiti je Vaš izbor.
Moje je pitanje Vama, ako je ovo, kako Vi kažete "novinarska gripa" zbog čega Vaši istomišljenici završavaju u bolnicama ??? Isto tako kad ti isti izađu iz bolnice, zašto promjene mišljenje i viđenje kao i komunikaciju o toj "novinarskoj gripi, relativno opasnoj prehladi, sitnom kašljucanju" ???