• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Nekaj se pokušalo promijeniti onim referendumskim inicijativama, ali znamo kak je to završilo (prijevarom)...
I KAK DALJE VJEROVATI?
Pa kad su u Sadu namjestili izbore, zakaj to ne bi u ovoj sumrak demonkraciji?
Neznam na koje referendume misliš. Ali ako su u SAD-u namjestili izbore svaka im čast. Mislim da gore nemre od onog narandžastog klauna… 😉

fergomil

Aktivni član
Tu od
2 Ožu 2019
Poruka
257
Evo konačno da smo se oko nečeg svi bar koliko toliko složili. Ako ništa drugo lakše nam je kad imamo istomišljenika. Još da dodam, mi smo takav narod i kako kaže pjesma "nema nam pomoći".

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ma brzo bi se mi slozili u svakome problemu.To smo dokazali i oko zadnjeg nesretnog potresa,no vode nas prodane duse,valjda nam je svima jasno,opet naglasavam ovo je moje misljenje i stav. 👨‍🌾

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Neznam na koje referendume misliš. Ali ako su u SAD-u namjestili izbore svaka im čast. Mislim da gore nemre od onog narandžastog klauna… 😉
Da, kad misliš da nemre gorje, pobijedi ovaj klaun bezkičmenjak.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Cijepiti se il ne, pitanje je sad?

Ima li ovog kod nas...........ma jok, to je kod nas partijski zadatak!

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Cijepiti se il ne, pitanje je sad?

Ima li ovog kod nas...........ma jok, to je kod nas partijski zadatak!
Kćer i zet su se u petak vratili iz Italije, iz Rima, bili sedam dana na odmoru.
Vele, u velikoj većini restorana i muzeja koje su posjetili morali su pokazati potvrdu o cjepljenju.
Čak i u vatikanskom muzeju, ili ništ od ulaska.

Muž i ja smo prošle nedjelje bili u Zg na Ambijenti.
Nema ulaska bez potvrde o cjepljenju ili brzog testa na koronu. Punkt za brzo testiranje je bio postavljen par metara od ulaza za necjepljene, i naravno, moraš si ga platiti.
U holu ulaza u paviljon dva sekuriti su nadgledala nošenje maski. Ništ od ulaska bez obzira na cjepljenost bez maske na licu.

Posljednje uređivanje:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Kaj, poštovana johabica, ostala si bez teksta? :hahah:
Kam se žuriš, mi starčeki to delamo lakše - duže traje :p

Posljednje uređivanje:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Pa najprije me kopiraš pa nakon koju minutu (4) dopišeš, a ja komentiram :p A znam grdo vrijeme!

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pa najprije me kopiraš pa nakon koju minutu (4) dopišeš, a ja komentiram :p A znam grdo vrijeme!
Kapućino je kriv.
Denem kuhat, sjednem za komp dok se grije pa za to vrijeme lupam tastaturu.
Onda čujem da mlijeko vrije i razljeva se po kuhačoj ploči pa žurno trčim da maknem.
Ovdje postam čega ima, a tomo ionako kuhaća zasrana. Kaj da velim. A prekjučer sam ju ribala ko bedak, temeljito, štapičem za ražnjič stugala tamo di samo čačakalica može, u suđerici oprala rinke i još ih strugala žicom i još iskuhavala u rajngli, blistali su ko z dućana da su došli, i evo jutro poslje jutra već sam zapekla i dio ploče i jedan rink.
Da me nema tulave, trebalo bi me izmisliti, a? :)

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529

Hrvatsku rastužile dvije vijesti: U Zaraznoj s covidom preminule rodilja i beba stara 23 dana

Tijekom popodnevnih sati stigle su vijesti o dvije smrti vezane za infekciju covid 19. Naime, kako piše 24 sata, tijekom jutarnjih sati u Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević preminula je rodilja koja je bila spojena na ECMO uređaj. Također, 30. listopada preminula je beba stara svega 23 dana, a okolnosti oba slučaja još uvijek se istražuju.

Iz Ministarstva zdravstva za Jutarnji list su, vezano za smrt rodilje, kazali da sve okolnosti navedene smrti se utvrđuju te će nakon potrebne analize kompletne medicinske dokumentacije i eventualnih dodatnih postupaka, javnost biti informirana o uzroku smrti od strane Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević.

Inače, 24 sata za preminulu bebu pišu kako neslužbeno doznaju da je bila pozitivna na koronavirus, ali i da se u bolnici i dalje ispituju sve okolnosti i uzrok smrti.

- Dana 30. listopada u Klinici je preminulo dijete staro 23 dana. Sve okolnosti smrti se utvrđuju te će nakon potrebne analize kompletne medicinske dokumentacije i eventualnih dodatnih postupaka javnost biti informirana o uzrocima smrti. Upućujemo iskrenu sućut obitelji u ovom teškom trenutku - objavili su iz Ravnateljstva bolnice na službenim stranicama.

Također, prema informacijama 24 sata dijete je bilo reanimirano na parkiralištu, no unatoč naporima liječnika nije mu bilo spasa.

Inače na zadnjoj konferenciji Nacionalnog stožera u petak, ravnateljica Zarazne, Alemka Markotić, kazala je kako na Klinici imaju tri rodilje te da im je klinička slika dosta teška.

I iz riječkog KBC-a su kazali kako imaju sve više zaraženih trudnica te da većina nije cijepljena.

- Kod njih imamo povremeno teške do izuzetno teške kliničke slike. Posljednja, evo, djevojka '88. godište ima izuzetno tešku kliničku sliku – rekao je za medije dr. Aron Grubešić, voditelj Covid jedinice KBC-a Rijeka.

Prije nekoliko dana je i predstojnik Klinike za infektologiju KBC-a Split Ivo Ivić kazao da imaju trudnicu na respiratoru.

- Imali smo trudnicu koja je stavljena na respirator, a porod je završen carskim rezom prije vremena. Djeca donose kući bolest - donose bolesti mladim majkama, kroničnim bolesnicima, svojim djedovima i bakama. Uz ovakvu procijepljenost, mi samo možemo očekivati da će biti loše - rekao je za medije Ivić.

Nekima je bitnije laprdanje o zaradama farmaceutskih kuća nego rezon o opasnosti virusa koji je tu, bilo kako i bilo tko ga donio.
Laprdanje o zaradi farmaceutskih kuća je jednako relevantno i produktivno kao kada se zapali kuća i gori, a laprdala umjesto da je gase laprdaju koliku će plaću dobiti vatrogasci koji je gase. Imaju deset tisuća mjesečno, fuj vatrogasci, mrš u tri PM, ja radim za pet, ne želim da gasiš kuću i dobiješ toliku plaću, nek kuća radije izgori a tebe nek vritnu v rit s posla. Nek vritnu v rit sve vatrogasce jer imaju veliku plaću, ne trebaju nam vatrogasci, nek kuće izgore samo da vatrogasci ne dobiju veliku plaću.

Kolikih i kakvih sve budala na svijetu ima, čovjek ne bi vjerovao da ih ne srećeš u RL životu, u VL životu....ajd, ne baš pedeset posto, ko što veli danas novinarka na tv, nisu toliko brojni koliko su glasni pa djeluje da ih je više. Ali i toliko koliko ih ima, debelo ih je previše.

I da, hoće li se pojaviti na temi opet onaj lumen koji će pitati - jesu li rodilja i dijete umrli od virusa ili sa virusim?

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Ti se nemoj uzrujavat. Bogu hvala cjepita si,zasticena mos kud os i kak os. Kao i 50% drugih zitelja RH. Nikaki problem,al nas necjepite ostavite vise na miru da zivimo u smrtnom strahu,da se i dalje mozemo skrivat,svercat i sve stvari sta idu sa time. Mi to volimo. Postuj/postujte moj/nas izbor. Hvala

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Ne al postavit ce se pitanje zasto nisu rekli da ce se napravit obdukcija? Pa pitanje je skroz logično nije isto umrijet sa kovidom i od kovida, jer recimo ti imaš koronu i ja ti sprašim metak u čelo...si umrla od korone ili od metka sa koronom :LOL: dao sam banalni primjer da lakše skontaš

Ma moze goli k... haha cekaj još malo opet ce svima bit isto samo da vladajući priznaju da su i cijepljeni prenosnici virusa...sta bi se reklo...đabe krečio

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Korona lagano ali sigurno odlazi u zaborav za god god i pol. Trebalib se vise sekirat oko ovih sastanaka za klimatske promjene,malo goriva pa eto i gnojiva. Sprema se tu nesta malo gore,a korona je posluzila kao dobra vjezba

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh