Kolega Fergomil(malo mi smeta ovo kolega-nekako hladno a svi smo ljudi) pisem prijatelju,sve pet ,svi smo mi ljudi i dali obol vjerujuci u novu drzavu i bolje sutra.
Po meni nije nista manje vrijedan onaj seljak koji je obradjivo njivu i drzo stoku da su branitelji imali sta jesti.
No po mojim danasnjim uvjerenjima svi smo bili zavedeni i velike budale,pucali na svoj narod i bracu Slavene sad smo svi u piicki materini.
Sad nas opet imaju za ovce pa nas plase da nemozemo opstat brez cijepljenja,malo morgen,polako se budi u nama slavenski inat i bunt.
Nisu zlotvori niti svjesni skime su se zakacili,nebojte se ljudi i stanimo svi zajedno u zbor da se oduprijemo uz stvoriteljevu pomoc ovome zlu.
Mnogima od vas su smijesne moje rijeci,ja vas razumijem strah je veliki,mnogo nas se zrtvuje i dozvoljava ismijavanja na nas racun,al nebojte se za nas ,mi dobro znamo sto radimo.
Spoznali smo mnoge istine za koje jos niste spremni,no sve ide svojim tokom,seros,anemicni,balenka,lazinovic & com. plesu svoj ples s virusom kak je vrtni patuljak najavil.
Ljudi trazite istinu i preispitajte svoje odluke,smirite svoj ego i cinite sve iz srca(takodjer imam golemi ego i jos uvijek se mucim snjime)shvatite najveca sila u univerzumu je ljubav a najvece greske cinimo sputavajuci drugima slobodnu volju koju smo svi dobili a cak je garantiraju svi Ustavi i Medjunarodne Konvencije.
Ne drzim se ja nista pametniji i vrijedniji od bilo koga vas,no imam svoje dostojanstvo,slobodnu volju i taj prokleti Ego kao svaki od vas,al opet...more se pjeni jeebe se meni.
Prijatelju Fergomil,sve dobro tebi u zivotu te da ti nitko i nikad ne nametne tudju volju,ostani covjek i uzivaj u svojoj SLOBODI.