• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Koliko ja vidim, sad se po MSM-u već priča o 40-45% cijepljenih po bolnicama, a neslužbeno i više.

Pseudoznanost, kako sam ranije rekao.
Nikako ne treba smetnuti s uma da se osoba smatra cijepljenom tek 2 tjedna nakon primitka DRUGE doze, npr. Pfizera, tako da ako netko završi na Covid odjelu i
tjedan dana nakon druge doze vodi se u novonormalnoj statistici kao NECIJEPLJENI.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Opet plase narod zlotvori,kolega Lee Champa kazes ne stvara se imunitet od nove bolesti,:unsure: e to narodu nece vise prodati.Kolega Futvac,nek oni broje tek nakon dva tjedna,to njima odgovara,no otrov djeluje vec prilikom ulaska,
Naravno ovo su moje vlastite tvrdnje iz nekih saznanja i razmisljanja🤫,svatko ima slobodnu volju,ne zaboravite to i drzimo se toga,mnogo problema ce nestati drzeci se ovog zakona prirode.
Zelim vam ugodan i veseo dan,znajte ima ljudi koji znaju i te su se jucer borili i bore se na svoj nacin da bude lijepo vrijeme. 🤭

fergomil

Aktivni član
Tu od
2 Ožu 2019
Poruka
257
Kolega hotela, ako ste i Vi, kako kažete, dali 90, 91 i 92 svoj obol onda se ja duboko ispričavam na izrečenome. Vjerujem da smo tada htjeli demokratski sustav kojeg sada i imamo. Shodno tome sada koristiti pojmove kao što su fašizam i nacizam smatram da to sigurno nije dobro jer svi dobro znamo što je ljudima to donijelo i na desetina miliona ljudskih žrtava. Ovoj vlasti kao i stožeru imamo mogućnost reći "ne" na slijedećim izborima demokratskim putem. Isto tako, poštovani kolega, ne činjenjem ništa nećemo smanjiti broj oboljelih u bolnicama kao i mogući kolaps cijelog zdravstva. Isto tako ne pada mi na pamet da sputavam Vaše mišljenje i Vašu slobodu dok ne to zadire u moju.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
............ Ovoj vlasti kao i stožeru imamo mogućnost reći "ne" na slijedećim izborima demokratskim putem. ............
Ovo sam izčupao jer mogu zajebantski odgovoriti!
1. do slijedećih izbora bumo pocrkali :ppozdrav:
2. Imunitet krda! Što to znači?
Ja to tumačim ovak: dovoljno HDZovskih uhljeba koji su pelcovani da glasaju za "svoju" stranku jer bi inače najebali!
3. Stožer je cirkus u odlukama!
......... i gdje su ovakvi kao ja?

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Kolega hotela, ako ste i Vi, kako kažete, dali 90, 91 i 92 svoj obol onda se ja duboko ispričavam na izrečenome. Vjerujem da smo tada htjeli demokratski sustav kojeg sada i imamo. Shodno tome sada koristiti pojmove kao što su fašizam i nacizam smatram da to sigurno nije dobro jer svi dobro znamo što je ljudima to donijelo i na desetina miliona ljudskih žrtava. Ovoj vlasti kao i stožeru imamo mogućnost reći "ne" na slijedećim izborima demokratskim putem. Isto tako, poštovani kolega, ne činjenjem ništa nećemo smanjiti broj oboljelih u bolnicama kao i mogući kolaps cijelog zdravstva. Isto tako ne pada mi na pamet da sputavam Vaše mišljenje i Vašu slobodu dok ne to zadire u moju.
Kolega, ja sam par tjedana prije izbora 1990. navršil 18 godina i sam sam se išel prijaviti na birački popis sa ciljem da učestvujem u, tada sam vjeroval, povjesnom događaju za ovu državu i ovaj narod i vjeruj mi da mi ovakva "demokracija" kakvu danas imamo nije bila ni na kraj pameti.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
I Rumunji vele da je za vrijeme Ceausescu-a bilo bolje.
Imali su jaku trgovačku mornaricu, puno industrije...a danas su najamna radna snaga i sluge strancima na gospodarstvima u vlastitoj zemlji...i rastepeni po europi za poslom...

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Kolega Fergomil(malo mi smeta ovo kolega-nekako hladno a svi smo ljudi) pisem prijatelju,sve pet ,svi smo mi ljudi i dali obol vjerujuci u novu drzavu i bolje sutra.
Po meni nije nista manje vrijedan onaj seljak koji je obradjivo njivu i drzo stoku da su branitelji imali sta jesti.
No po mojim danasnjim uvjerenjima svi smo bili zavedeni i velike budale,pucali na svoj narod i bracu Slavene sad smo svi u piicki materini.
Sad nas opet imaju za ovce pa nas plase da nemozemo opstat brez cijepljenja,malo morgen,polako se budi u nama slavenski inat i bunt.
Nisu zlotvori niti svjesni skime su se zakacili,nebojte se ljudi i stanimo svi zajedno u zbor da se oduprijemo uz stvoriteljevu pomoc ovome zlu.
Mnogima od vas su smijesne moje rijeci,ja vas razumijem strah je veliki,mnogo nas se zrtvuje i dozvoljava ismijavanja na nas racun,al nebojte se za nas ,mi dobro znamo sto radimo.
Spoznali smo mnoge istine za koje jos niste spremni,no sve ide svojim tokom,seros,anemicni,balenka,lazinovic & com. plesu svoj ples s virusom kak je vrtni patuljak najavil.
Ljudi trazite istinu i preispitajte svoje odluke,smirite svoj ego i cinite sve iz srca(takodjer imam golemi ego i jos uvijek se mucim snjime)shvatite najveca sila u univerzumu je ljubav a najvece greske cinimo sputavajuci drugima slobodnu volju koju smo svi dobili a cak je garantiraju svi Ustavi i Medjunarodne Konvencije.
Ne drzim se ja nista pametniji i vrijedniji od bilo koga vas,no imam svoje dostojanstvo,slobodnu volju i taj prokleti Ego kao svaki od vas,al opet...more se pjeni jeebe se meni.
Prijatelju Fergomil,sve dobro tebi u zivotu te da ti nitko i nikad ne nametne tudju volju,ostani covjek i uzivaj u svojoj SLOBODI. :ppozdrav:

fergomil

Aktivni član
Tu od
2 Ožu 2019
Poruka
257
3. Stožer je cirkus u odlukama!
U potpunosti se slažem sa Vama ali razumijem i njih jer im o tome ovisi egzistencija.
Kolega, ja sam par tjedana prije izbora 1990. navršil 18 godina i sam sam se išel prijaviti na birački popis sa ciljem da učestvujem u, tada sam vjeroval, povjesnom događaju za ovu državu i ovaj narod i vjeruj mi da mi ovakva "demokracija" kakvu danas imamo nije bila ni na kraj pameti.
Pokušaj to gledati ovako, svaka vlast pokušava što više stpati u džep i okoristiti se na bilo koji način. Ma krivi smo si sami. Pogledaj koliko ljudi apstinira kad treba dati svoj glas nekome na izborima. Na prošlim izborima bilo je oko 52% ljudi koji nisu uopće našli za shodno da se tamo pojave. Ako analiziraš stvar vidjet ćeš da kad bi tih 52% glasali za neku opciju ta bi opcija dobila apsolutnu većinu što znači da bi i ustav mogli mjenjati bez obzira na sve druge.
@hotela, način moje komunikacije (poštovani, kolega i drugo) je rezultat 40 godina rada na mjestu koje je zahtjevalo prije svega uljudnost i poštovanje prema svakom.

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Evo ja sam jedan od tih koji ne glasaju već jako dugo. Trebao bi dati svoj glas opciji čiji program se poklapa sa mojim uvjerenjima jel tako? E pa svi oni obećavaju brda i doline prije izbora a onda.. zna se.. Uglavnom dok se ne pojavi neki Robin Hood ja nebum glasal.

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Ako budeš čekal da se nečiji program skroz poklapa s tvojim uvjerenjima onda budeš se načekal. Tako da bi trebal vidjeti sa čijim programom imaš najviše dodirnih točaka pa glasati za njih jer u suprotnom HDZ bude vladal vječno. Znam da to što netko govori prije izbora nemora imati veze sa onim kaj bude delal poslije izbora, ali drugog načina za promjenu nema. Mislim...ima, ali taj način uključuje puno mrtvih, uništeno gospodarstvo i spaljenu zemlju pa baš i nije neka poželjna opcija. Uglavnom, ljudi prestanite se zajebavati i počnite izlaziti na izbore jer naša djeca i unuci budu najeb..li ako ovi dobiju još 4 godine nakon ovog mandata.

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
U tome i je stvar, oni moraju dobit izbore još narednih 2 puta ili koliko već treba da apsolutno bankrotiramo i da se onda dotična stranka zabrani za sva vremena. Ako netko drugi pobjedi moral bu se prihvatiti grdih reformi i drastičnih rezova da bi nas izvlekal iz šekreta a odma bu se zakinute grupacije digle na zadnje noge i niš od toga.. Ugl tko preživi pričat će..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Da bi bilo bolje:
- treba zabraniti predizborne ankete
- treba zabraniti post-izborno koaliranje.

Nekaj se pokušalo promijeniti onim referendumskim inicijativama, ali znamo kak je to završilo (prijevarom)...
I KAK DALJE VJEROVATI?
Pa kad su u Sadu namjestili izbore, zakaj to ne bi u ovoj sumrak demonkraciji?
Promjene neće biti, da se i svi odazovu, jer ova demokracija je upravljana iz centara moći a ne od naroda.
Robin Hood u političkom smislu se ne će pojaviti, jer je narod prožet hdz-ovim članstvom, kupljen sitnim privilegijama i oportunizmom i jalom.
Biće naroda je otupljeno...jer ako su studenti pasivni, onda nema nade...

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Ima istine i u tome kaj veliš no mene strah da se u tom slučaju ne desi onaj nepoželjni scenarij koji sam spomenul.U tom slučaju to bude revolucija, a revolucije su navek bile krvave. I uglavnom godine nakon revolucija su bile jako nezgodne za malog čovjeka i uglavnom bi mali čovjek naje... Tak je bilo i u francuskoj revoluciji, i u američkoj revoluciji i u oktobarskoj, a bogme još i kod nas ima živih svjedoka naše revolucije iz 40-ih godina prošlog stoljeća i godina koje su slijedile.

Edit: ovo je odgovor ŽeljkuKa

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Da bi bilo bolje jednostavno onaj ko ne izvrši obećano mora na doživotnu robiju, onda bi se nekaj promijenilo. Ovak se nebu nikad.
He, he...A ko bu donesel takvog zakona?

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Nije potreban doživotni zatvor jer je to samo trošak.. Potrebna je odgovornost i snošenje posljedica... Ako ja na poslu napravim sranje dobil bum po žepu a ako je jače sranje dobil bum i cipelu.. Premijer koji je sve ministre promjenil zbog kojekakvihh afera i dalje priča na tv kak je ovdje bolje neg u disneylandu i svi papaju ta govna bez pogovora. Studenti se bune samo ako se njima nešto uskrati, branitelji, poljoprivrednici i svi ostali tako isto, nema sloge.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ooopaaa braco!!!!
Čim me nema malo, eto politike na Koroni.
Mene se traži da me se banira, da me se u bajbok spremi, da me se eliminira ak politiku spomenem, a vidi opet dečke - raspolitizirali se ko babe uz plot.

Moderatura, di ste, spremite dečke u bajbok ili zatvorite temu.

Prosim lijepo.:devilish:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Ti navijaš za mainstream i Poncija Pilata, mi ostali smo kritički.
A kak smo mi, opozicija, tolerantni i nismo isključivi, nemamo te razloga kažnjavati.
Uvijek si dobrodošla...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh