• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jao, jao,stvarno ima budala koje misle da maske stite od egzosoma,lijepo na njoj pise(FFP2)stiti od pojedinih partikala(cestica).Pismenome sve jasno,no mnogi se prave pametni jer ih jeebe ego,prestraseni su jadni i neznaju si pomoci.Nasa JO bi krsila Ustavna prava i konvencije o ljudskim pravima,pa kako da je drukcije zovem nego Fasista :unsure: ,odrastimo vec jednom,pitam se dali su neki forumasi jos uvijek ljudi.
Kako da idemo dalje ako se svadjamo,jel vam uopste palo na pamet da je nekome cilj da se svadjamo i razjedinimo,laksi smo plijen.Ne ljutim se na nasu JO niti ikoga od vas,isto tako obecajem pomoc svima vama cijepljenima kada dodje vrijeme.
I naravno da cu uvijek braniti svoj stav jer tako me baba ucila a ne Demo(N)kracija u kojoj vecina prisiljava manjinu.👨‍🌾
Da se nadovezem na ovog jadnog Kanadjanina,mnogi hrabri ljudi su umrijeli za i uz svoja uvjerenja,nekada smo im se divili i bili su nam ideali,no u svome vremenu nisu bili prepoznati kao ni veliki Nikola Tesla ili onaj sto kazase ipak se krece.

Posljednje uređivanje:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Možda je baja uzimal Ivermektin jer je imal parazite. Možda je mislil da ima temperaturu jer ima parazite. Ko oni baneri koji stalno iskaču: "Rješite se parazita i papilomi će nestati". Vidiš da je lik bil lud ko šiba, tko zna kakav propuh je njemu bil u glavi. I nije jasno što bi ova crtica iz života trebala dokazati? Da ima munjenih ljudi koji umiru?
:hahah: :hahah: :hahah: :hahah: :hahah:

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Šta je, teško je gledati u vijest koja ne paše?
Samo preskoči cijeli upis i to je to, ne trebaš čitati.
Pa ni ne citam. Sam spamas sa tim glupostima. Cisti plagijator si. Prepisujes tude umotvorine. Da nis i ti povezana kako sa Osjeckim sveucilistem? Znas daje poznato po prepisivanju i krivotvorenju radova,diploma i slicnih stvari

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Ma da je samo osječko...Sjetimo se samo kupovanja ispita na medicinskom fakultetu u ZGB koje je otkriveno pred par godina. Tko zna koliko njih sa kupljenim diplomama i stranačkom iskaznicom danas laprda o covidu.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529

Veliki redovi za cijepljenje u Dalmaciji: mlado i staro nahrlilo na punktove u Splitu, Zadru, Sinju... Pogledajte veliku fotogaleriju, donosimo i raspored cijepljenja u ljekarnama

Iako je proteklih tjedana interes za cijepljenje bio nikakav, proteklih dana trend se drastično preokrenuo. Velik broj građana svih dobi dolazi po svoju prvu dozu, redovi se stvaraju po cijeloj Dalmaciji.

Naime, u četvrtak je radi cijepljenja bez najave u Gradskoj sportskoj dvorani Ivica Glavan Ićo vladala velika gužva. Na cijepljenje su došli i mnogi koji su do sada bili među antivakserima. Koliko se promijenio interes za cijepljenje svjedoči podatak da je predhodna dva četvrtka na cijepljenje bez najave dolazio gotovo zanemarivi broj građana.

Za ostalo - mjesta cjepljenja i termine link da se svizac opet ne uzruja::)

https://slobodnadalmacija.hr/vijest...o-i-raspored-cijepljenja-u-ljekarnama-1140650

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
@johabica ljepo od tebe,ali kasno. Napravila si mi to da me zgaravica ubija. Zivt nemog cjeli dan zbog tebe. Ni soda ne pomaze vise. Idem do ljekarne ak ne zelim krepat

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
"Kanađanin Mak Parhar smatrao je da korona ne postoji i bio je čvrsto uvjeren da je Zemlja ravna."
nije to niš! Onaj srpski "papa" trkeljao da samo pederi imaju koronu, od koje je i umro.
Valjda čovjek ima iskustva

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
@Futvač Kaj se ti brineš za labarotorijske miševe… Jel to ljubomora, jal? Ako želiš ima i za tebe, ako ne - nemoj se opterečivati da i tebe žgaravica ne ulovi.. 😉

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Nego, mene kopka jedna stvar u vezi tih cjepiva. Korona se pojavila pred cca 2 godine i već imamo "funkcionalno" cjepivo koje se ustvari počelo istraživati pred 20 godina. Kako to da još nije proizvedeno cjepivo za AIDS koji se pojavio pred skoro 40 godina? Nekako mi se čini da za cjepivo protiv AIDS-.a ljude nebi trebalo nagovarati i prijetiti im sa uskratom osnovnih ljudskih prava ako se ne cijepe.

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
@Futvač Kaj se ti brineš za labarotorijske miševe… Jel to ljubomora, jal? Ako želiš ima i za tebe, ako ne - nemoj se opterečivati da i tebe žgaravica ne ulovi.. 😉
Tko kaže da se brinem?

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
@johabica ljepo od tebe,ali kasno. Napravila si mi to da me zgaravica ubija. Zivt nemog cjeli dan zbog tebe. Ni soda ne pomaze vise. Idem do ljekarne ak ne zelim krepat
Ajme. :unsure:
Evo, budem dalje dobra, časna pionirska!
Barem djelomično. :)
Ajd da ti pomognem iako ti gazim živac - pusti sodabikarbonu i ono što ti u ljekarni daju za novac iz tvog novčanika.
Odi svojoj doktorki i traži da ti da Nolpazu od 20 mg ili isto drugog proizvođača.
Ujutro na tašte pol ure prije jela, i to je to.
Sodabikarbona je samo kapućino i za nakon prežderavanja čokoladom, kolačima, toplim klipičima, svime što je fino, a Nolpaza je za normalnu hranu i takve ko što sam ja. :)

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Slažem se sa takvom djetom. Samo bi još dodal čvarke...onak friške, tople...

Ne sa ovim kaj je napisala Johabica nego onom od Lee-ja.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Ajme. :unsure:
Evo, budem dalje dobra, časna pionirska!
Barem djelomično. :)
Ajd da ti pomognem iako ti gazim živac - pusti sodabikarbonu i ono što ti u ljekarni daju za novac iz tvog novčanika.
Odi svojoj doktorki i traži da ti da Nolpazu od 20 mg ili isto drugog proizvođača.
Ujutro na tašte pol ure prije jela, i to je to.
Sodabikarbona je samo kapućino i za nakon prežderavanja čokoladom, kolačima, toplim klipičima, svime što je fino, a Nolpaza je za normalnu hranu i takve ko što sam ja. :)
Doktor ovi dana ima svatove,tak daj vidno alkoholiziran. Tj sin mu ima svatove. Za pocetak idem po nekog kreca jel mi je neizdrzivo

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh