• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Vjerojatno ima, ali maraskino je za pič...ce. Rakija i špek su za prave muže...i babe.

Kaj fali friškim, toplim čvarkima? Ja neznam za slađu stvar na svijetu. Ustvari ima jedna, ali je prosta.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Doktor ovi dana ima svatove,tak daj vidno alkoholiziran. Tj sin mu ima svatove. Za pocetak idem po nekog kreca jel mi je neizdrzivo
A dobro, ak se mora, mora se.
O Gospode bože, ja ovak slatka postala sam otrov za nježne živce.
I želuce.

A da probaš pojesti jabuku - dvije?
Zna pomoći.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Vjerojatno ima, ali maraskino je za pič...ce. Rakija i špek su za prave muže...i babe.

Kaj fali friškim, toplim čvarkima? Ja neznam za slađu stvar na svijetu. Ustvari ima jedna, ali je prosta.
No pa kaj, ta sam.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Malo smo se nasmijali, sada opet malo reale.
Prije pet dana veli mi muž - znaš li da je umro Palfi koji se oženio u Gardinovec?
Eh, bilo mi žao, živio je blizu mene dok se nisam udala, bilo ih je četvero braće, a sa dva najmlađa sam se svakodnevno igrala. Najmlađi je umro davno, kao mladi dečko.
Treći po starosti je umro prije pet dana, strefila ga korona, ali odavno ga nisam vidjela, desetljećima......drugi po starosti, sa kojim sam se igrala dok sam bila mala je umro danas.
Strefila ga korona. Srećom pa su im roditelji odavno preminuli pa ne moraju pokopati i ova dva sina u pet dana - najteže što roditelja snađe u životu. Ostao je jedan od braće, živi tu u mojoj ulici, desetak kuća niže.
Vražja je ta korona - dva brata iz dva kućanstva, mrtva u pet dana.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
I još jedna crna vijest kod susjeda - to im nije prva:

Tragedija u Srbiji, u bolnici borbu s covidom izgubio 17-godišnji mladić: ‘Tri tjedna je bio na respiratoru...‘​

Tinejdžer star 17 godina, koji je bio na respiratoru u "Institutu za majku i dijete" u Beogradu, preminuo je jučer popodne, potvrđeno je za Nova.rs.
- Situacija se, nažalost, zakomplicirala. Od početka je bio u teškom stanju, na respiratoru je proveo skoro tri tjedna – nije pomoglo. Liječnici su dali sve od sebe. ali ovo je surova bolest, pogotovo kada je komplicirana kod djece, rekao je medijima prof. dr. Vladislav Vukoamonović, zamjenik ravnatelja Instituta.
Podsjećamo, prošli mjesec u "Institutu za majku i dijete" na respiratoru su bila tri covid pozitivna maloljetnika: beba od samo nekoliko mjeseci, dječak od 16 i spomenuti tinejdžer od 17 godina.

fergomil

Aktivni član
Tu od
2 Ožu 2019
Poruka
257
Ja neki da reko da ce po bolnicama i oboljeli bit 50:50.
Kolega @swizach o ovome u potpunosti se slažem sa Vama. I još ću dodati kako si tip nije dao truda da prouči tablicu a morao je. Razumio sam da na respiratoru ima 76% necijepljenih. Daljnje trkeljanje koje je slijedilo nisam ništa razumio.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Ja mislim da su oni od silnih lazi pogubili se.. cjepljeni su sad nosaci virusa.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Dragi moji forumasi,ostanite mirna duha i bistre glave,takvi ljudi uskoro ce biti trazeni.Molio bih vas da iz negative vec konacno svi zajedno i pikani i antivakseri krenemo u pozitivu,mnogi ce nam biti zahvalni.
Jeste li konacno shvatili da nas ova Plandemija povezuje,odnosno prinudjuje da PRESTANEMO MRZITI LJUDE i postanemo ono za sto smo stvoreni.
Nikome nisu krivi ni cijepljeni niti necijepljeni,svi smo jedno i radujemo se covjeku a ne osobi. 👨‍🌾

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Jel sada uvidjate da istine dolaze kao sto je receno,Crveni Oktobar.Dali znate da smo u stvari jos uvijek u Oktobru a ne Novembru,valjda netko od vas to zna. 🤫

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Mene zanimaju dvije stvari.
1. Jel sibirski ili bengalski tigar?
(To cirkusanti uglavnom ne napišu na svojim plakatima) ali ako se nekim slučajem makar jedan od tih "tigrova", koji bi mogli lutati bilo gdje i bilo kad, nađe u tvojoj blizini, siguran sam da se ti ne budeš pred njim sakrio u mišju rupu, nego ga ti budeš dobro promotrio i odmah prokužio koji je. Pretpostavljam da budeš tada odmah i definirao kojom ga bi metodom bilo najlakše ukrotiti i maknuti iz tvoje blizine i/ili javnih prostora. A gotovo sam i siguran da tebi nikakav "takav tigar" ne može ništa.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh