johabica
Iskusan lik
- Tu od
- 8 Tra 2012
- Poruka
- 4,529
Ima li koji doktor koji preporuča maraskino?Kaže dr. Sladoljev da treba piti rakije i jesti špeka.
Ima li koji doktor koji preporuča maraskino?Kaže dr. Sladoljev da treba piti rakije i jesti špeka.
Bah, vidi se zašto ti nisi sladak a ja jesam.Slažem se sa takvom djetom. Samo bi još dodal čvarke...onak friške, tople...
Ne sa ovim kaj je napisala Johabica nego onom od Lee-ja.
A dobro, ak se mora, mora se.Doktor ovi dana ima svatove,tak daj vidno alkoholiziran. Tj sin mu ima svatove. Za pocetak idem po nekog kreca jel mi je neizdrzivo
No pa kaj, ta sam.Vjerojatno ima, ali maraskino je za pič...ce. Rakija i špek su za prave muže...i babe.
Kaj fali friškim, toplim čvarkima? Ja neznam za slađu stvar na svijetu. Ustvari ima jedna, ali je prosta.
Kolega @swizach o ovome u potpunosti se slažem sa Vama. I još ću dodati kako si tip nije dao truda da prouči tablicu a morao je. Razumio sam da na respiratoru ima 76% necijepljenih. Daljnje trkeljanje koje je slijedilo nisam ništa razumio.Ja neki da reko da ce po bolnicama i oboljeli bit 50:50.
(To cirkusanti uglavnom ne napišu na svojim plakatima) ali ako se nekim slučajem makar jedan od tih "tigrova", koji bi mogli lutati bilo gdje i bilo kad, nađe u tvojoj blizini, siguran sam da se ti ne budeš pred njim sakrio u mišju rupu, nego ga ti budeš dobro promotrio i odmah prokužio koji je. Pretpostavljam da budeš tada odmah i definirao kojom ga bi metodom bilo najlakše ukrotiti i maknuti iz tvoje blizine i/ili javnih prostora. A gotovo sam i siguran da tebi nikakav "takav tigar" ne može ništa.Mene zanimaju dvije stvari.
1. Jel sibirski ili bengalski tigar?
Johabica?Jel ima netko da se čudi ovim vijestima iz Danske?