• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529

Sad budu krave sotonizirali, a dok jedan stokilaš, a bome i stokilašica, rokne, ne samo da se osjeti nego se i čuje do susjeda. :)

Inače, nije Index prenio nikakvu novu vijest, samo je plagiral i recikliral već pred gro godina plasiranu. Zadnju verziju koju sam ja pred četiri - pet godina čitala je da se kravama može na leđa montirati metalni spremnik u koji će crijevom ulaziti plin dok krava prdne i prikupljati da ne ode u atmosferu. Čak je bilo i lijepo ilustrirano slikicama kak to mora izgledati.
Ideja luda rađa se svuda.
Ajmo poubijati sve krave jer preživaju i prde, ajmo poubijati sve bivole, losove, zebre, žirafe, sobove, bizone, srne, antilope....kaj budi ti preživači nama preživali i podrigivali i prdili i stvarali metan. Sve to treba u aps i u plinsku komoru i podaviti ih metanom da više metan ne stvaraju.

Svako malo se nađe neka budala koja orgazmički jurišno nađe rješenje za smanjenje stakleničkih plinova. I uz to napravi mini studiju, a neka i maksi kako to treba napraviti i odmah izračuna koliko bu manje stakleničkih plinova ak preživači ne budu prdili i preživali.
Onda se traženju rješenja pridruže još neki lumeni i duboko premišljaju, izračunavaju kako i koga di treba potkresati, eliminirati, kaj bu opet sve pet i za to potroše himalaju i novaca i vremena.
A rješenje je tako jednostavno i brzo provedivo i jeftino - skupiš sve krave i ostale preživare u jednu veeeeeliiiiikuuuuuu halu i jako ih nahraniš djetelinom (djetelina napuhava pa ima više metana) i čekaš da otpreživaju i naprde, onda otvoriš mala vrata na jednoj strani hale kroz koja preživari idu van ali mala da i metan ne ode van, a na drugoj strani nas sedam milijardi ubacuješ u halu u kojoj su krave & kompani napreživale i naprdile metan, kad predzanji uđe zadnji brzo zatvori vrata. Mi sedam milijardi od metana pokrepamo u hali, a onaj zadnji koji je za nama zatvoril vrata od veselja kaj smo svi štetočine koji uništavamo planetu Zemlju pokrepali umre veselom smrću - od radosti kaj je planet Zemlja spašena a kravice & compani ništa krive niti za nas, niti krive kaj staklenički plinovi uništavaju planet zemlju veselo pasu dalje sočnu travu - može i djetelinu, ne buju one nikada toliko uništile planet Zemlju kao što je mi ljudi možemo uništiti.

Amen.

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Mene zanimaju dvije stvari.
1. Jel sibirski ili bengalski tigar?
2. Jel netko od vas bil na covid odjelu?

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Cjepivo nevalja i ocito nedjeluje. Za gosp. Johabicu mislim da uziva u mjerama,tlacenju neistomisljenika, poprilicno je fasisticki nastrojena. Gle cjepila si se,cjepila ti se obitelj. Hvala Bogu zasticeni ste. Nevidim u cemu je problem? Zasto tolika mrznja prema drugima? Gle meni svejedno tko se cjepio tko ne. Isto mi je svejedno hoce li netko primiti kemoterapiju ili ju odbiti.
Ili neka drzava zakonski metne obavezu cijepljenja,icmo se cjepit indobro. Ali to onda vjerojatno nosi i mozda neke posljedice. Jel se moze nac negdje podaci koji je postotak cjepljenih po dobnim skupinama?
Da, da, ja sam sadist, fašist, mrzitelj, sebičnjak, hladna škrtica, uživam u tuđoj nesreći, gledam samo svoj interes, i sve što ti padne na pamet.
Jako me dobro poznaješ, impresionirao si me.

Zaboravih te pitati - kako objašnjavaš svoju tvrdnju da cjepivo ne djeluje ako imamo 50% populacje cjepljene i 50% populacije necjepljene, a u bolnici leži 15% cjepljenih i 85% necjepljenih.
Umire 10% cjepljenih i 90% necjepljenih?
Od cjepljenih koji umiru, umiru oni koji imaju miks kroničnih bolesti.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Ocito. Kladim se u janje da kad su stozerasi krenli sa predjlozima i prihvacanjem novih mjera razvukla osmjeh od uha do uha.
Neznam jesi li citala onaj clanak di se zene zale da poslje cjepljenja imaju problem sa mengom? Markoticka ni sama nezna,tj nemoze se dogovort jel binse trudnice trebale cjepit ili ne?
Hajde reci kako tko moze vjerovati nasoj vladi da nam zeli dobro,kad nas 30 godina pljacka i sustavno unistava? Kako vjerovati udbasima i komunistima?
Pogledaj si ovo. Covjek je ubijen od vlade RH. Ajde kako njima vjerovati?

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Ček, o čemu trkeljamo? O kravama ili političarima! A znam :hahah:
Nekad davno, pred oko 50 let u mojoj selendri bilo je 300tinjak krava. Sad klinac pokazuje na tele i pita je l to cujzek:eek:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ocito. Kladim se u janje da kad su stozerasi krenli sa predjlozima i prihvacanjem novih mjera razvukla osmjeh od uha do uha.
Neznam jesi li citala onaj clanak di se zene zale da poslje cjepljenja imaju problem sa mengom? Markoticka ni sama nezna,tj nemoze se dogovort jel binse trudnice trebale cjepit ili ne?
Hajde reci kako tko moze vjerovati nasoj vladi da nam zeli dobro,kad nas 30 godina pljacka i sustavno unistava? Kako vjerovati udbasima i komunistima?
Pogledaj si ovo. Covjek je ubijen od vlade RH. Ajde kako njima vjerovati?

Oooooo, još jučer! :hahah:

Ja ti trošim jedan lijek koji ima "milijun" nuspojava, tri lista su samo nus pojave ispisane - ne kvari mi mengu jer je prošo vlak, ali mi tanji i lomi kosu. Onih ostalih "milijun" za sada nemam, što ne znači da ih u nekom trenutku, neku, ili neke, neću imati.
Ali ga svako jutro progutam.
Bolje da mi lomi kosu nego da su mi svaki dan gaće nakapane, popišane, da se tri puta dnevno presvlačim, perem, tuširam.......gutam i čekam bolje rješenje - ili drugačiji lijek koji ne lomi kosu, ili da mi mišič ojača, ili medicinski zahvat koji će riješiti problem, ili zemlju koja će izlječiti problem.
A do tada - svako jutro tableta jedna sa suhom i tankom i lomljivom kosom.
Mojoj je teti ispala sva kosa za vrijeme kemoterapije.
Mojoj je prijateljici ispala sva kosa za vrijeme kemoterapije.
Piše - nus pojave lijeka za kemoterapiju: mučnina, ispadanje kose........i nisu odbile kemoterapije.
Inače, lijepo je Markotić rekla javno prije nekog vremena - ne škodi cjepivo začeću, virus i nered u organizmu koji ostavi iza sebe škode mogućnosti začeća.
Žene koje prebole virus mogu imati problem, prema studijama, zanjeti, ostati trudne.

Ti, ako ne vjeruješ vladi, zašto ne vjeruješ onima koji imaju 70 - 80 - 90% - tnu procjepljenost a nacije su cjepljene istim cjepivima kakva ima i Hrvatska.
Koliko čovjek mora biti glup da mu vlada, stožer, igra glavnu ulogu hoće li se ili neće cjepiti, a svakim klikom miša može naći informaciju o procjepljenosti država koje smatra relevantno demokratskima i naprednima ako mu već njegova vlada i država ne uljevaju povjerenje.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Jlukaci, da nije, ne bi ti imao sada kome prodati niti svoje svinje niti svoj kukuruz jer bi ljud ostali bez posla i plaćai ne bi si imali za šta kupiti.
Budi sretan da je tako, evo, meni kesa puna i kupujem isključivo domaće meso bez obzira što je skuplje od uvoznog. ;)

fergomil

Aktivni član
Tu od
2 Ožu 2019
Poruka
257
Za gosp. Johabicu mislim da uziva u mjerama,tlacenju neistomisljenika, poprilicno je fasisticki nastrojena. Gle cjepila si se,cjepila ti se obitelj. Hvala Bogu zasticeni ste. Nevidim u cemu je problem? Zasto tolika mrznja prema drugima?
Kolega, nemojte i Vi kao neki, koristiti pojam "fašisti, fašistički", jer prema komunikaciji pojedinih kolega ima tu puno više fašistički nastrojenih. Ne vidite u čemu je problem, svakim danom na tisuće novooboljelih. Mržnjom smatrate kada netko pokušava ukazati na određene probleme kao i posljedicama?
2. Jel netko od vas bil na covid odjelu?
Odgovaram na isti način kao i Vi na druge upite. Jednostavno, pređem preko toga.

Pogledajte, molim Vas sada ovaj post cijenjenog kolege @Krumpironja

Koja gorčina i žalost u postovima iskompleksirane korisnice usluge koja bi joj trebala bit uskracena...zbilja dajte ju jednostavno maknite iz teme jer ovo je na ljudskoj razini bezobrazno a privatno sam ti poželio svo zlo svijeta zbog takvih ko ti i jesmo di jesmo glupih ovaca koje daju dupe jer doma nemaju redovno...a moc cemo svagdje ja cu ti slike slat cisto da se patis

Nakon ovakvih postova, kolega @swizach što reći o mržnji i ponašanju na ovom forumu?

baba

Aktivni član
Tu od
5 Pro 2008
Poruka
267
Umire 10% cjepljenih i 90% necjepljenih?
Od cjepljenih koji umiru, umiru oni koji imaju miks kroničnih bolesti.
Danas 36 osoba je preminulo. 9 je cijepljenih s dvije doze, a jedna s jednom dozom. Ponoviti matematiku. Ps. zar necijepljeni nemaju kronične bolesti?

Maske na kojima piše da ne štite protiv covida su obavezne u borbi protiv covida :hahah:

Cijepljenje eksperimentalnim cjepivom nije obavezno ali nećeš moći iz kuće izaći ako nemaš covid potvrdu koju dobiješ nakon cijepljenja.

Prva osoba nakon uvođenja covid potvrda u bolnicama koja je širila covid na odjelu u jednoj bolnici je bila cijepljena osoba sa covid potvrdom. Info iz prve ruke.

Korona divlja, ali će Poljud protiv Rusije biti krcat. Božinović objasnio kako :hahah:

Javni dug Hrvatske krajem srpnja dosegnuo rekordne 344 milijarde kuna.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Danas 36 osoba je preminulo. 9 je cijepljenih s dvije doze, a jedna s jednom dozom. Ponoviti matematiku. Ps. zar necijepljeni nemaju kronične bolesti?

Maske na kojima piše da ne štite protiv covida su obavezne u borbi protiv covida :hahah:

Cijepljenje eksperimentalnim cjepivom nije obavezno ali nećeš moći iz kuće izaći ako nemaš covid potvrdu koju dobiješ nakon cijepljenja.

Prva osoba nakon uvođenja covid potvrda u bolnicama koja je širila covid na odjelu u jednoj bolnici je bila cijepljena osoba sa covid potvrdom. Info iz prve ruke.

Korona divlja, ali će Poljud protiv Rusije biti krcat. Božinović objasnio kako :hahah:

Sve smo to već prožvakali tisuću puta i nema smisla vraćati se iznova.

Reci ti meni svoje mišljenje:
Ako medicinska maska ne štiti od virusa, baktreija, mikroba, zašto u cijelome svijetu svi kirurzi za vrijeme operacija nose medicinske maske i sterilna zaštitna odjela, kao i svo prisutno drugo osoblje - i ono koje je direktno u kontaktu sa pacijentom i ono koje opslužuje one direktno u kontaktu sa pacijentom?
Bi li ti dozvolio da ti kirurg stoji četiri - pet sati, ili i samo deset minuta, nad otvorenim prsnim košem ili otvorenom ranom bez maske i rezucka te i premeće ti organe, diše u njih i kašlje?
Zašto to ne smije bez obzira dao ti svoj pristanak ili ne?

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
S ovim država sebe želi rasteretiti, kad je pravedna, nek istu odluku donese i za trgovačke centre.

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Evo jedna studija o kirurškim maskama. Nek se vidi da i mi znamo linkati studije.

Jedan dio iz studije preveden na hrvatski:

"Ispitivanje literature otkrilo je da je velik dio objavljenog rada o tom pitanju bio prilično datiran i često su studije imale slabo razjašnjene metodologije. Kao rezultat toga, preporučujemo oprez u ekstrapoliranju njihovih nalaza na suvremenu kiruršku praksu. Međutim, općenito postoji nedostatak značajnih dokaza koji bi potkrijepili tvrdnje da maske štite pacijenta ili kirurga od zarazne kontaminacije. Potrebna su rigoroznija suvremena istraživanja kako bi se definitivno komentirala učinkovitost kirurških maski za lice."

Reklo bi se da autori studije nisu bili na sastanku stranačkog ogranka na kome se govorilo o kirurškim maskama.

Naravno da ovu studiju treba uzeti sa rezervom kao i sve ostale jer je rađena sa ciljem da se, izmeđuostalog, ustanovi i koliko su troškovi za kirurške maske i može li se na tome uštedjeti neka para.

Ovdje su informacije lijepo poredane po važnosti.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,649
Sve smo to već prožvakali tisuću puta i nema smisla vraćati se iznova.

Reci ti meni svoje mišljenje:
Ako medicinska maska ne štiti od virusa, baktreija, mikroba, zašto u cijelome svijetu svi kirurzi za vrijeme operacija nose medicinske maske i sterilna zaštitna odjela, kao i svo prisutno drugo osoblje - i ono koje je direktno u kontaktu sa pacijentom i ono koje opslužuje one direktno u kontaktu sa pacijentom?
Bi li ti dozvolio da ti kirurg stoji četiri - pet sati, ili i samo deset minuta, nad otvorenim prsnim košem ili otvorenom ranom bez maske i rezucka te i premeće ti organe, diše u njih i kašlje?
Zašto to ne smije bez obzira dao ti svoj pristanak ili ne?
Mi sta nosamo ove maske nisu medicinske. Jel nis vidla na kutiji da pise da nij za medicinsku upotrebu. Pogledaj od Zj onu fotku dij pilio drva onu malo skuplju masku puna prasine iz nutra. Nadalje predpostavljam da nose te maske jeftinjare da im kad odrezu pristinu da im neode ravno u usta. Te isto mislim da kad doktor kasljuca smrce nece izvodit operaciju. A i da izvodi,svedno mi. Bolje se prehladit neg ostat bez ruke. Moja seka kad je radala 94 god. Doktori Navratil i Radman su pusili i pili viski. Ko te pita kad stisne

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Pa ove, WC, maske koje stalno nosimo ne štite od virusa jer su isti daleko sitniji od rupa na maski! Štite samo od kapljica koje izdišemo i "usitnjavaju" ih

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Još jedna žrtva svoje zadrtosti i fanatizma:

Tvrdio da je Zemlja ravna i korona ne postoji: Pronađen mrtav nakon što se na društvenoj mreži požalio da ima temperaturu i kašlje

Mak Parhar u Kanadi je bio poznat po svojim stavovima prema kojima korona ne postoji, ali i po čvrstom uvjerenju da je zemlja ravna. U posljednjem videu koji je lajvao na društvenim mrežama požalio se na umor, groznicu i kašalj, no i dalje je tvrdio kako nije korona jer "COVID ne postoji".

Kanađanin Mak Parhar smatrao je da korona ne postoji i bio je čvrsto uvjeren da je Zemlja ravna. Pronađen je mrtav nekoliko dana nakon što je na Twitchu uživo lajvao i rekao da je bolestan.

Parhar, inače iz New Westminstera u Britanskoj Kolumbiji, rekao je u svojem javljanju uživo da osjeća umor, groznicu, ima temperaturu i kašlje "s puno sluzi", ali je tvrdio i kako se ne radi o koroni koju naziva u više navrata "CON-VID".

U svojim javljanjima uživo, Parhar je naveo da pije Ivermektin, lijek protiv parazita, kako bi se izliječio. Ivermektin u obliku tableta odobren je i u Europskoj uniji za liječenje nekih parazitskih zaraza crvima, no među antivakserima je popularan kao lijek za COVID iako su znanstvenici u SAD-u i Kanadi više puta upozoravali građane da ga ne koriste.
Mrtvozornici u kanadskoj provinciji za sada nisu objavili uzrok njegove smrti. Daily Mail piše da su policiju pozvali bolničari kako bi im policajci pomogli u Parharovoj kući gdje su našli njegovo tijelo.

Tri optužnice za kršenje zakona o karanteni

U trenutku njegove smrti, protiv Parhara su bila u tijeku tri postupka u kojima je optužen za kršenje kanadskih zakona o karanteni zbog odlaska na konferenciju o Zemlji - ravnoj ploči koja se održavala u SAD-u prošle godine. Oduzeta mu je dozvola za rad zbog tvrdnji da bi izlaganje toplini ubilo COVID.

Stekao je pratitelje zbog svojih čvrstih stavova o tome da COVID ne postoji i da je Zemlja ravna. Otvoreno se bavio aktivizmom i prosvjedima protiv nošenja maski kao mjeri za sprječavanje širenja virusa.

Tvrdio da je Zemlja ravna i korona ne postoji: Pronađen mrtav nakon što se na društvenoj mreži požalio da ima temperaturu i kašlje

Šta reći.....ko što sam jučer rekla u slučaju ZJ, i u ovom slučaju niti žaljenja niti likovanja.
Iako ljudskost u čovjeku žali zbog svakog života i svake nevolje koja čak i nepoznatu osobu snađe, a kamo neće zbog bliskih nam i RL i VL.
Čovjek može nastradati - ne samo od korone, nego općenito bilo kakve ugroze - i kada poduzme apsolutno sve mjere kojih se sjeti i koje su mu dostupne, a kamo neće kada svjesno ne želi poduzeti ništa.

A kada malo razmisliš, antivakser i antikoronaš Parhar je i u trenutku kada je bio bolestan javno govorio da kovid ne postoji a uzimao - javno je rekao da uzima Ivermektin, lijek koji je bio neko vrijeme objavljen kao lijek protiv kovida.
Zaključak koji se iz toga može izvesti je da mu je svijest govorila da korona postoji i da ima koronu i natjerala ga da se pokuša izlječiti, ali zadrtost u bolesnoj glavi mu nije dala to samome sebi prizna i potražiti lječničku pomoć. Ili ga je bilo sram otići doktorima jer ga je javnost dobro znala.
Šteta - ode ljudski život u vjetar ni za šta.

Futvač

Dobro znana faca
Tu od
18 Tra 2021
Poruka
208
Možda je baja uzimal Ivermektin jer je imal parazite. Možda je mislil da ima temperaturu jer ima parazite. Ko oni baneri koji stalno iskaču: "Rješite se parazita i papilomi će nestati". Vidiš da je lik bil lud ko šiba, tko zna kakav propuh je njemu bil u glavi. I nije jasno što bi ova crtica iz života trebala dokazati? Da ima munjenih ljudi koji umiru?

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh