johabica
Iskusan lik
- Tu od
- 8 Tra 2012
- Poruka
- 4,529
Sad budu krave sotonizirali, a dok jedan stokilaš, a bome i stokilašica, rokne, ne samo da se osjeti nego se i čuje do susjeda.
Kako spriječiti krave da emitiraju toliko opasnog metana? Napravili su im maske
DOK ŽVAČU travu na zelenim pašnjacima, izgledaju pitomo i bezopasno, ali neka vas to ne zavara jer krave odašilju metan, posebno štetan staklenički plin koji pridonosi globalnom zagrijavanju.www.index.hr
Inače, nije Index prenio nikakvu novu vijest, samo je plagiral i recikliral već pred gro godina plasiranu. Zadnju verziju koju sam ja pred četiri - pet godina čitala je da se kravama može na leđa montirati metalni spremnik u koji će crijevom ulaziti plin dok krava prdne i prikupljati da ne ode u atmosferu. Čak je bilo i lijepo ilustrirano slikicama kak to mora izgledati.
Ideja luda rađa se svuda.
Ajmo poubijati sve krave jer preživaju i prde, ajmo poubijati sve bivole, losove, zebre, žirafe, sobove, bizone, srne, antilope....kaj budi ti preživači nama preživali i podrigivali i prdili i stvarali metan. Sve to treba u aps i u plinsku komoru i podaviti ih metanom da više metan ne stvaraju.
Svako malo se nađe neka budala koja orgazmički jurišno nađe rješenje za smanjenje stakleničkih plinova. I uz to napravi mini studiju, a neka i maksi kako to treba napraviti i odmah izračuna koliko bu manje stakleničkih plinova ak preživači ne budu prdili i preživali.
Onda se traženju rješenja pridruže još neki lumeni i duboko premišljaju, izračunavaju kako i koga di treba potkresati, eliminirati, kaj bu opet sve pet i za to potroše himalaju i novaca i vremena.
A rješenje je tako jednostavno i brzo provedivo i jeftino - skupiš sve krave i ostale preživare u jednu veeeeeliiiiikuuuuuu halu i jako ih nahraniš djetelinom (djetelina napuhava pa ima više metana) i čekaš da otpreživaju i naprde, onda otvoriš mala vrata na jednoj strani hale kroz koja preživari idu van ali mala da i metan ne ode van, a na drugoj strani nas sedam milijardi ubacuješ u halu u kojoj su krave & kompani napreživale i naprdile metan, kad predzanji uđe zadnji brzo zatvori vrata. Mi sedam milijardi od metana pokrepamo u hali, a onaj zadnji koji je za nama zatvoril vrata od veselja kaj smo svi štetočine koji uništavamo planetu Zemlju pokrepali umre veselom smrću - od radosti kaj je planet Zemlja spašena a kravice & compani ništa krive niti za nas, niti krive kaj staklenički plinovi uništavaju planet zemlju veselo pasu dalje sočnu travu - može i djetelinu, ne buju one nikada toliko uništile planet Zemlju kao što je mi ljudi možemo uništiti.
Amen.