Da, da, ja sam sadist, fašist, mrzitelj, sebičnjak, hladna škrtica, uživam u tuđoj nesreći, gledam samo svoj interes, i sve što ti padne na pamet.Cjepivo nevalja i ocito nedjeluje. Za gosp. Johabicu mislim da uziva u mjerama,tlacenju neistomisljenika, poprilicno je fasisticki nastrojena. Gle cjepila si se,cjepila ti se obitelj. Hvala Bogu zasticeni ste. Nevidim u cemu je problem? Zasto tolika mrznja prema drugima? Gle meni svejedno tko se cjepio tko ne. Isto mi je svejedno hoce li netko primiti kemoterapiju ili ju odbiti.
Ili neka drzava zakonski metne obavezu cijepljenja,icmo se cjepit indobro. Ali to onda vjerojatno nosi i mozda neke posljedice. Jel se moze nac negdje podaci koji je postotak cjepljenih po dobnim skupinama?
E sirotinjo i bogu se teška...vi se tu guzinjate oko nebitnih stvari a naša drzava samo u vrijeme morone popušila preko 40 milijardi kuna...
Ocito. Kladim se u janje da kad su stozerasi krenli sa predjlozima i prihvacanjem novih mjera razvukla osmjeh od uha do uha.
Neznam jesi li citala onaj clanak di se zene zale da poslje cjepljenja imaju problem sa mengom? Markoticka ni sama nezna,tj nemoze se dogovort jel binse trudnice trebale cjepit ili ne?
Hajde reci kako tko moze vjerovati nasoj vladi da nam zeli dobro,kad nas 30 godina pljacka i sustavno unistava? Kako vjerovati udbasima i komunistima?
Pogledaj si ovo. Covjek je ubijen od vlade RH. Ajde kako njima vjerovati?
Kolega, nemojte i Vi kao neki, koristiti pojam "fašisti, fašistički", jer prema komunikaciji pojedinih kolega ima tu puno više fašistički nastrojenih. Ne vidite u čemu je problem, svakim danom na tisuće novooboljelih. Mržnjom smatrate kada netko pokušava ukazati na određene probleme kao i posljedicama?Za gosp. Johabicu mislim da uziva u mjerama,tlacenju neistomisljenika, poprilicno je fasisticki nastrojena. Gle cjepila si se,cjepila ti se obitelj. Hvala Bogu zasticeni ste. Nevidim u cemu je problem? Zasto tolika mrznja prema drugima?
Odgovaram na isti način kao i Vi na druge upite. Jednostavno, pređem preko toga.2. Jel netko od vas bil na covid odjelu?
Danas 36 osoba je preminulo. 9 je cijepljenih s dvije doze, a jedna s jednom dozom. Ponoviti matematiku. Ps. zar necijepljeni nemaju kronične bolesti?Umire 10% cjepljenih i 90% necjepljenih?
Od cjepljenih koji umiru, umiru oni koji imaju miks kroničnih bolesti.
Danas 36 osoba je preminulo. 9 je cijepljenih s dvije doze, a jedna s jednom dozom. Ponoviti matematiku. Ps. zar necijepljeni nemaju kronične bolesti?
Maske na kojima piše da ne štite protiv covida su obavezne u borbi protiv covida
Cijepljenje eksperimentalnim cjepivom nije obavezno ali nećeš moći iz kuće izaći ako nemaš covid potvrdu koju dobiješ nakon cijepljenja.
Prva osoba nakon uvođenja covid potvrda u bolnicama koja je širila covid na odjelu u jednoj bolnici je bila cijepljena osoba sa covid potvrdom. Info iz prve ruke.
Korona divlja, ali će Poljud protiv Rusije biti krcat. Božinović objasnio kako
Javni dug Hrvatske krajem srpnja dosegnuo rekordne 344 milijarde kuna.
Ovdje su informacije lijepo poredane po važnosti.Danas 36 osoba je preminulo. 9 je cijepljenih s dvije doze, a jedna s jednom dozom. Ponoviti matematiku. Ps. zar necijepljeni nemaju kronične bolesti?
Maske na kojima piše da ne štite protiv covida su obavezne u borbi protiv covida
Cijepljenje eksperimentalnim cjepivom nije obavezno ali nećeš moći iz kuće izaći ako nemaš covid potvrdu koju dobiješ nakon cijepljenja.
Prva osoba nakon uvođenja covid potvrda u bolnicama koja je širila covid na odjelu u jednoj bolnici je bila cijepljena osoba sa covid potvrdom. Info iz prve ruke.
Korona divlja, ali će Poljud protiv Rusije biti krcat. Božinović objasnio kako
Javni dug Hrvatske krajem srpnja dosegnuo rekordne 344 milijarde kuna.
Mi sta nosamo ove maske nisu medicinske. Jel nis vidla na kutiji da pise da nij za medicinsku upotrebu. Pogledaj od Zj onu fotku dij pilio drva onu malo skuplju masku puna prasine iz nutra. Nadalje predpostavljam da nose te maske jeftinjare da im kad odrezu pristinu da im neode ravno u usta. Te isto mislim da kad doktor kasljuca smrce nece izvodit operaciju. A i da izvodi,svedno mi. Bolje se prehladit neg ostat bez ruke. Moja seka kad je radala 94 god. Doktori Navratil i Radman su pusili i pili viski. Ko te pita kad stisneSve smo to već prožvakali tisuću puta i nema smisla vraćati se iznova.
Reci ti meni svoje mišljenje:
Ako medicinska maska ne štiti od virusa, baktreija, mikroba, zašto u cijelome svijetu svi kirurzi za vrijeme operacija nose medicinske maske i sterilna zaštitna odjela, kao i svo prisutno drugo osoblje - i ono koje je direktno u kontaktu sa pacijentom i ono koje opslužuje one direktno u kontaktu sa pacijentom?
Bi li ti dozvolio da ti kirurg stoji četiri - pet sati, ili i samo deset minuta, nad otvorenim prsnim košem ili otvorenom ranom bez maske i rezucka te i premeće ti organe, diše u njih i kašlje?
Zašto to ne smije bez obzira dao ti svoj pristanak ili ne?