Kolege forumaši, ja nisam za liniju manjeg otpora, ja sam za onu pljuni v šake i napni SVE mišiće.
Hotela, nemaš se kaj smatrati uvrijeđeno, nisam spomenul tvojega šefa nego Kurza. Mali serucka sad po nama, a dok bu opal snijeg bude manji od makova zrna i htel bude naše skijaše. Onda bi naši "seronje" trebali zauzeti tvrdi stav i reči nema skijanja u Austriji i amen. Ali ne budu, nisu za to sposobni.
Ovo tvoje spominjanje političkog opredjeljenja i ratišta nema veze s korona partijima, osim što je NEPOTREBNO bilo dopuštena bježanija prije Uskrsa po otoku Hvaru, ili nasilno organizirani izbori itd.
Samo bedak je mogao misliti da bude procvao turizam bez rasplamsavanja korone, kaj god.
A to kaj ti i još poneki kolega branite ugled vina iz hotele, noje, meni je sto svejedno, ja sam imao male gorice prije kojih 36 ili 37 let od par redova hotele, noje. Mi smo to izregulali i posadili cijep. To je bio naš odabir. A ako negdje cijep ne uspijeva, nego samo noja, hotela OK, ali nemojmo o njoj kao da je traminac, graševina, ili neznam koja cijep sorta. Za mene nije.
I sve lijepe riječi nisu iskrene, niti su sve iskrene riječi uvijek lijepe, a ja sam Vam samo iskren.
Danas sam išao u PEVEX po elektrode za zavarivanje u radnom odijelu, pred vratima si stavljam masku na usta i nos i špricnem ruke. Na vrata ulaze dvije žene, jedna zamaskirana i špricne si ruke, druga niti stavlja masku niti šprica ruke. Prišao sam joj i jednostavno rekao: gospođo, dezinficirajte si ruke i stavite si masku, ako moramo i možemo svi mi morate i vi. Joj kak je baba jambrala, ma hebe mi se, koji je ona vrag bolji od mene, napirlitana, namirisana došla u šetnju po trgovini s klimom, maskiraj se ženo i trpi sva sranja kao i svi mi ostali.