Ja sam puno toga novog naučio.
Vjerovao sam "stožeru" ali - jako su me iznevjerili, premalo su struka, a previše su u službi politike...
Vidio sam ove godine "puno smrti radi Korone": u Italiji, Španjolskoj i mnogim drugim državama Svijeta.
Nastojim razmišljati svojom glavom. Ne bojim se, ali gledam s prijezirom na budalasta i blesava ponašanja "ekstremnih pojedinaca", evo par primjera:
- nas stotinjak u četvrtak u Kaufladu nosi maske, a ide jedna "ženska spodoba", mlađa od mene i švrlja među nama. Zapravo i nije ona kriva - gdje je tu bio "zaštitar", gospođo maska je obavezna, za Vas nema ulaza,
- ili danas u Lidlu, svi imamo maske, a par pojedinaca ju ima "ispod brade", a više njih ju nema na nosu, pa koga ti "svaki taj pojedinac" praviš blesavim, nije ti udobna, nije niti meni majmune jedan...
I da, nema tu veze koliko netko ima mesa u škrinji, ili milijuna u banci, ako te zla sreča zakači, pa podlegneš, jednostavno, samo si još jedan broj u nizu, a tvoju škriju od mesa budu praznili neki drug i tvoje milijune budu dijelili neki drugi, pa se ti sad raduj i veseli...
Ja sam za, ajmo pošteno: pa tko opstane opstane. Ne podnosim silovatelje društva i društveno prihvatljivog ponašanja, neki se red uvijek mora znati.