Hotela, navuci ti duple gače da ti se taj austrijski Kurz ne zakači na HR "golo skinutu guzicu"...
Kaj očekuješ, da te mazim, pazim, a ti se austrijskom šefu "v rit rivaš", kaj da nemaš doma u HR kaj za delati.
"Hebe se meni" za tvoje EURe, za tvojeg "A" šefa, ja ti obožavam moju varaždinsku grabu, pa naše more, toplice, šume, oranice, livade
i gorice, a ti sam služi tam gor gdje jesi, budi sluga pokoran, klanjaj im se do poda. Ja ti za živjeti imam dosta, nemam za sad posta.
Ak ti paše, dojdi do mene, na moj vrh, v moje gorice, na vino naše. Ja bum spekel i roštilj, videl budeš pravoga grozdja, a ne hotelu, tuduma.
Protiv korone v jutro domača žganica ili pelinkovec, posle kroz dan gemišt i od svega mi za sad nije ništ. Nikaj ne lažem, svojima i drugima kolko stignem pomažem, dobro ti ja stojim i korone se ne bojim. Ak me i zakači, nema straha, od nečega se mora odapeti, tu tam pod plotom ili v katedrali v ZG
A ti austrijanca samo služi i imaj radni vijek što duži
Jedva čekam da moja djeca krenu u Austriju na skijanje, kaj bute onda "kurcali", baš me zanima, makar znam na pref
, bute cvilili kaj mišeki, ali naši HR političari nemaju muda da zapreju izlaz skijašima.
Ovdje u HR je još navek preveč "seronja" za život i dobrobit društva... I "A" Kurz i "SLO" Kacin isto nikaj koristi, kategorija "smeće".
Korona je mila majka, prema ostatku problematike. Samo ti uživaj u Austriji, ja uživam doma