Ja sam se danas vozio pokraj McDonald'sa u VŽ, gledam stoje ljudi na pločniku i kroz šalter na prozoru uzimaju "robu", nemam pojma da li je hrana ili napitak, zapravo svejedno. To je dakle po korona propisima dopustivo. Istovremeno nije dopustivo proči čovjeku autom kroz šator i preuzeti 2 kave za van. Pa tko je tu lud i tko tu koga hebe??? Ja nisam za takvu ne poštenu provedbu "zaštitnih mjera". Neka bude mjera, ali i reda, ovo je nered, najblaže rečeno.
Ujedno poštovani kolege forumaši:
Znate one dosta poznate stihove: "hajdmo u Varaždin"... Ako Vas put ovih dana baš mora donesti u VŽ, znajte unaprijed, da ako ste u centru Grada, ta ako Vas "stisne", za fiziološku potrebu, e pa nebudete se imali kamo zaletjeti, da si "olakšate" nevolju. Jednostavno, naš dragi gradonačelnik do dana današnjeg nije izgradio niti jedan javni WC u centru grada. Uvijek je on nalazio opravdanja, da je centar pun ugostiteljskih lokala, te da se uvijek možete koristiti njihovim WC-om. E pa sada ga je korona razotkrila, svi su lokali zatvoreni, a Vas ako na ulici stisne, možete trkom na Varaždinski plac (tržnicu) ili na drugi kraj u podrum podzemne garaže, pod uvjetom, "da ste na vrijeme krenuli" i da imate na raspolaganju kovanice 2 HRK za plac, ili 5 HRK za pišanje u podzemnoj garaži. Ukoliko ste malo kasnije startali, ili ako nemate kovanice u pripremi, onda bi mogli imati "loš dan", te popišane ili us*ane pete cipela. (Možete se eventualno jedino zaletjeti u gradsku viječnicu na korzu i eventualno se tamo olakšati, a i trebalo bi napraviti baš tako...)
Slično tome ako ste mislili šopingirati, onda se prvo raspitajte da možda trgovački centar nema sanitarni čvor u sklopu kafića pored njega, jer i taj je zatvoren, pa da ne bi bilo nevolje.
Znam ružna tema, samo ju je korona opet izgurala u prvi plan, a VŽ gradonačelnik ju godinama gura pod tepih, kao i bale smeća, kao i "Kučansku rampu", kao i bezbroj nekih drugih bolnih problema...