• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Znaš kaj je najgore. Nekoga zaraziš jer si negativan, i on ti nemre dojti na sprovod jer je pozitivan. :LOL:
Kad parnem, živo mi se jebe kakva bu priredba - "kad ti grobar preko riti zadnji grumen zemle hiti...."
Čak bum tražil da me denu v rupu kad im ne vruće i kad ne pada. I nitko ne treba dojti, ni familija!
Koji će im Q ta priredba i preseravanje! Bio, odradio svoje i otišao :ppozdrav:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Ja svima ovako govorim: "Ja volim život, lijepo je živjeti i ja si želim živjeti 300 godina, a svima vama želim da mi tada dođete na sprovod."
Ima u našem gradu jedan grafit več jako dugo napisan na vaminu fasadu: "Živi i onak ti bude dosadno dok umreš."

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Na žalost to je besplatna priredba za žive! :mad:
Uz mnoštvo snimatelja!
A gdje je poštovanje prema pokojniku?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Tema je korona, ali ona na žalost proizvodi i mnogobrojne "sprovode"...

Slažem se 100% sa kolegom forumašem Lee Champa. Predstava za žive, ništa drugo, zato:

Ako je moguće poštujmo se dok smo živi, a jednog dana dok nas nema, onda nas zaista više nema; poštovanje poslije smrti preko paljenja lampaša i donošenja buketa na groblje, je novo multiplicirani "porez", za postizanje "dobrog dojma".

Meni osobno to ne treba, niti u mislima... "Dok ti grobar preko riti, zadnju grudu zemlje hiti..."

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,490
Kad umrem ne zovite popa nek me moja družina zakopa, znam moj će pogreb biti jako mali dvije tri kurbe jedan žandar stari....:ppozdrav::hahah:...
Ja sam mojima rekao obavezno kremiranje, ne sviđa mi se ideja o crvima nikako.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Danas sam išao tankirati auto. Točim benzim i čitam: u prodajnom prostoru smije biti najviše 7 osoba. OK. Natočim i krenem na blagajnu platiti, idem k vratima i razmišljam, a kako sad da ja znam da li ih je u nutra 5, 6 ili 9, nema brojača, nema trgovca, nema zaštitara, nema semafora, u jebemti budale koji to osmišljavaju. Imam masku, naočale mi se magle, uđem, idem prema blagajni. Ispred blagajne jedna ženska "spodoba", nekog vraga mulja, vrpolji se, diktira broj za račun, ali vidi vraga, njezino plaćanje nikako ne prolazi. I ustukne ona u stranu, okrene se k meni, veli probajte vi da ne čekate.
Prvo normalnim glasom pitam prodavača na kasi kako mi vani znamo koliko ih je u nutra? Uh, "piknuo sam koricu i počelo je smrdjeti". Malo je gospon bio slabe volje i odbrusio, pa mu smireno velim, eto prvo si denite masku na usta i nos dok razgovaramo, a i gospođi koja ne može platiti, to se odnosi i na Vas. Ženska mi odbrusi, ti izgleda doma nemaš nikoga pa bi sad tu zajebaval, zakipel mi je mozak, žena me čeka u autu i velim prodavaču koji si je brže bolje odmah nateknul masku u borbeni položaj - naplatite mi molim, pumpa je br 3. A vi gospođo svejedno budite malo pristojna, denite si masku kak je trenutni red. Opet ona, kaj ste vi bolesni, ja joj koliko mogu smireno odgovorim- ne nisam, ali postoji nekakav propisani red, ako se ga ja držim, držite se i vi.

E sad, frajla je u njezinom, mozgu tak velika da ne mora poštivati nikakva pravila, istovremeno je tak mala da nema u novčaniku par stotina kuna da plati desetak litara goriva. Takve doživljavam s gnušanjem, kao i one koji se pokazuju s mobitelima veličine cigle, natuku troškove, a nisu u stanju platiti niti ratu nabave te cigle za status, a kamoli potrošene impulse.
I onda se još takva spodoba nekulturno obrecne na mene kao na klošara, a "kupim nju i njezino vozilo iz đeparca odmah" i još mi ostane za tankiranje naredne dvije godine.

To su "ljudska govna" koji ne poštuju ništa ni nikoga i ništa im nije sveto. Ja se ne bojim korone, niti takvih, ali zaista iskreno reagiram na njihova neprimjerena ponašanja u društvu, spodobe "silnici" - a istinski ljudski manji od makova zrna...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Podržavam tvoje mišljenje i ponašanje gospodin plus, ali ( ja nebi bil ja kad nebi imal neki ali).
Pošto si stareši gospodin sigurno znaš da babe negdar nisu gače nosile, od kad ih nose nisu ništ više zaštičene.
Tak ti bu i s nama i brnjicama na nosu.... kak se meni vidi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Zakaj, to nije vic. To je istina. Barem pol posta je istina, a i drži se teme ;)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Od moje malekosti vrlo poštovani gospodine MUHA. Ma "jebe se meni za njih" stvar je u običnom ljudskom principu.
Ako nešto pod mus poštujem ja, svi moji, možda i Vi, pa koji su faktor ti, brojem nebitni, sitni, definitivno nepristojni i bahati pojedinci, da se oni toliko busaju, prkose svemu i inate.
(Večina od njih se kroz život svakodnevno vozi po crti, sredinom ceste, a ja ili Vi neka bježimo u grabu, njihovi auti nemaju lijevi žmigavac za pretjecanje, a kamoli desni za izlazak iz kružnog toka, večina njih se parkira ispred trgovačkog centra na dva invalidska mjesta, jer na jedno ne znaju nanišaniti, večina njih "žica kompića za kavu" jer su kao trenutno v minusu, a došel je z "to bož bijesnim BMW-om" u kafić.)
Dajte najte prosim Vas.
Od Vas je život izgradio gospodina, majstora, radnika kojemu ovakve spodobe nikad pa ni onda ne budu ni do peta.
Ja sam svoju djecu odgajao u stilu poštuj starije i tebe će mlađi. Pomogni drugome ako mu pomoć treba, s pravom sam na njih ponosan, a ovo su "spodobe".
Ženske su gače suviše fina roba za takve spodobe i pitanje da li su ih u stanju zaslužiti.
Među nama se nađe nekolicina kolega koji malo detaljnije poznaju moju malenkost pa neka slobodno napišu da ja sada Vama lažem. Ne smijemo nikada dopustiti takvima da kroje naše sudbine.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Vidi se po tvom pisanju da si nosil plavu kapicu na glavi i crvenu maramu oko vrata, ko i ja i nije me sram toga.
Onda su se djeca drugačije odgajala. Nažalost toga više nikad nebu, a naša djeca koju smo mi tak odgojili mogu samo najebati u životu.
Nadam se da nebu tak ali kak mi se vidi svi putevi vode u tom pravcu, nažalost.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,767
Ovo što je kolega #plus opisao u ova dva posta je zanimiva tema i moglo bi se dosta toga napisati ne tu temu, ali pošto ovo nije ta tematika o razno raznim likicama, onda ne. :cool:

Budimo pozitivni iako smo negativni!

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621

MUHA,​

znam da ne želiš da bu tak kak si napisal. Ak se svi predamo, moglo bi brzo dojti na to. Zato nikad ne hiti koplje v trnje. Vjeruj mi da je vrijedno truda. Ipak se na kraju, prije ili kasnije. dobro, dobrim vraća. :ppozdrav:

brgud,​

moguće da smo negativni baš zato kaj smo pozitivni. 😉

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,788
Normalno da ne želim ali vidim da idemo tim putem i sve više mi se vidi da bumo tak i završili.
Mene je život naučil da se dobro dobrim vrača jako rijetko, tak je bilo i s ovim forumom. Pojedini ljudi su me iznenadili a večina njih razočarala.
Hvala im jednima i drugima , ima i ona sve se vrača sve se plača ;)

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Mene je život naučil da se dobro dobrim vrača jako rijetko, tak je bilo i s ovim forumom. Pojedini ljudi su me iznenadili a večina njih razočarala.
Mene je život naučil da se dobro dobrim vrača jako rijetko, .............
ima i ona sve se vrača sve se plača ;)
Ne očekujem da mi se "dobro dobrim vrača" jer bi onda bil trdi pesimista! :p

Posljednje uređivanje od moderatora:

dejan.d

Aktivni član
Tu od
28 Pro 2011
Poruka
939
To i sam vidim, pomogneš i na kraju to iskorištavaju . A tebe imaju za budalu.
Tak da vidim da je bolje bit zaj...an i prase .

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Nemojte očekivati da vam dobrim vrne netko kome ste vi pomogli, čak uopće nemojte od nikoga to očekivati. Ali netko bu vam pomogel, vjerojatno kad se bute najmanje nadali i onaj od koga bi se najmanje nadali. To se dosta put dogodi, ali često toga nismo svjesni jer to, opravdano smatramo normalnim. Tek kad kasnije analiziramo kaj se dogodilo, spoznamo da je moglo biti puno gorše. Uvijek ima Netko tko vodi brigu o nama, ali to ne znači da smo slobodno prezahtjevni. Tko je naučen na skromnost, lakše pregrmi sve nevolje koje ga snađu.
Netko, čitajući ovo, sigurno misli pa kaj to ovaj tu melje. Kakve to ima veze s temom. Na prvi pogled dosta stvari izgleda drukčije nego kad malo bolje razmislimo.

Poštujmo i pomažimo druge jer bu onda i nama bolje.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh