Iak' je ovdje bitna samo KORONA, ali dok ima onih lokalnih glavešina v mojem kraju kojima je od zdravlja sugrađana bitneša kava v Međimurju i slika v novinama, onda i ja slobodno malo krivo zakašljem:
Poštovani kolege, Viduka OPG, ZJ, i svi drugi dragi ljudi, dopustite mi da navedem činjenicu da ja uvjek razmišljam sa svojom glavom, da se uvijek trudim govoriti istinu obrazloženu činjenicama...
Sve to Vam meni osobno nije doneslo baš nekaj preveč dobroga.
Nanijelo mi je samo jako puno stresa, puno neprospavanih sati, a ja nikada nikoga u životu nisam htel zajebati. Ali,
Ona "druga strana, kavopije i ostali slični", protiv koje sam ja puno put govoril istinu, a nema dvije istine, je UVIJEK u džepu držala svoju interesnu figu, imala je skriven svoj osobni interes, i nama "sugovornicima" je svjesno prodavala maglu i muda pod bubrege.
Puno, jako puno put sam doživel da sam u 4 oka dobil od takvih sugovornika i s najviših razina priznanje, da sam u pravu, ali oni na kraju krajeva moraju obraniti svoje teze i držati se svojih javnih objava, pa ma kakve one bile, a ja sam uvijek BURNO reagiral na sve one koje su bile štetne. Kako god i kome god štetne.
Ni mene sram, i dalje ih vupam gledati v oči,;oni nemaju srama pak se trudiju i mene gledati v oči, ali je tu uvijek sve svima jasno, ja ne moram pogled skrenuti, spustiti, ispričavati se niti lagati.
Nebrete me sad baš sve razmeti, nebrem sve niti preveč otprto ovak javno natipkati, jer preveč sam put bil pribijen na koje kakve stupove srama, ali još sam tu navek.
Jedino dok se u ime zdravlja veli "nikam z doma i zaprite sve lokalne krčme", ne bežim brže bolje v Međimurje na kavu, da se tam poslikam i da onda s tim fejstbučim...