• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
I opet se nekoji boje virusa,ljudi moji jeli ovo moguce.Zena je potkrijepila argumente,sta bi ste jos trebali,nekima brnjice postaju normala cak se i bune kad je neko nenosi.
Opet nudim svoju SMB,stiti 100%,majke mi garantiram,u zamjenu za 2000 kn(more i ekiji),navali narode ko prvi njegova djevojka.
Salu na stranu moji forumasi,puno vas je preplasenih i
pogubljenih,no ako ne progledamo bice nas i puno siromasnih.
Ovo su moja promisljanja a vi kako ocete,nemam pravo ni namjeru nekom nametati misljenje,vec da sagledate sve kriticni i da prestanemo biti ravnodusni.
Provedite badnju noc u miru i sa familijom u sto vecem broju.🙏🙏🙏

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Koga nazvat ili kako saznat da si uveden pod samoizolaciju? Mojim roditeljima je javljeno samo da ostanu u izolaciji 10 dana i ništa više od tog nije rečeno, ja sam ostao sa njima u izolaciji, ali nisam ni prijavljen na adresi toj, niti živim s njima. Inače imamo slučaj korone u obitelji, a ja sam siguran po simptomima da sam je imao pa bih se išao testirati na antitijela.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Dva dana težina, treći dan mi je već bilo bolje, pa sam na 4-5 dana izgubil osjet mirisa i okusa i kroz to sve desetak dana me je pratio kašalj. Sad sve normalno, 3 tjedna je već toga, ali striko i baka su mi pozitivni sada i baka je u bolnici, pa me sve ovo sa tim stožerom i način na koji te obavijeste zbunjuje.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Ako se hoćeš testirat, samo zoveš doktoricu i rečeš im da imaš temperaturu i glavobolju i ideš na testiranje. Ako si pozitivan, pitaju te od kad imaš prve simptome, rečeš im neki datum bezveze da izađeš iz izolacije kroz par dana (10 dana od pojave simptoma) i tjt.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Pogledajte kak je to izgledalo prije 10 god i ne vjerujte u ovu laž. Pogotovo o cjepivu. Prijevoz čuva policija s dugim cijevima. Ne smrdi li tu nešto?
Onda su to bar dali na javnu televiziju, istina ne u udarnom terminu, a danas infodemija s potpunom blokadom bilo kakvog drugog mišljenja, ili edaj Bože, skepse.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Do sad nitko nije utvrdil gubitak mirisa i okusa kod neke druge bolesti osim kod kovid 19. Mislim da one s tim simptomima nije niti potrebno testiratin nego ih pribrojiti pozitivnima. No, u praksi su neki s takvim simptomima bili negativni na testu. A tvrdili su da pcr test može biti lažno pozitivan, a nemre biti lažno negativan. Od te dvije lažne varijante, točna je treća - lažeju nas.

Kupljenec, želim ti da ostaneš na tim simptomima i čim prije ozdraviš do kraja..

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Hvala ZJ na videu,evo danas ga pogledal,no nazalost mnogi si nebudu uzeli vrijeme za istinu,ocekuju jos uvijek da se za istinu bori neko drugi.
To je cilj sistema da budemo ravnodusni i manje ljudi,no na srecu (nazalost )ovaj potres i ostale nedace nas opet osvjescuju i ujedinjuju.
Molim sve jos jednom,prestanite se bojati virusa,trazite kako sprijeciti i kako se prirodno lijeciti,imamo vecih problema od virusa,valjda bu to doslo i politicarima u tikvu.
Mozda se budu sjetili ko ih je izabral i komu moraju sluziti,govorimo im to sve dok ne shvate,govorimo,govorimo i prokazujmo a ne susjede,jer susjed ti je najveca pomoc u nevolji.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ja sam se jučer testiral sam sa onim testom, i pokazal mi je da sam pozitivan. Nije mi bilo druge nek se javit doktoru da me pošalje na pravo testiranje, i bil danas, iskreno ni sam neznam kaj sad, i kak. Niš ne osjećam ni niš, jučer jedem slavonsku pizzu sa 6 ljuti feferona, i ko da vodu jedem, kuril pod meso, isto niš ne osjećam, iskreno bojim se, ali kaje tu je. Kavu pijem ko vodu.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
PCR test je skupa velika laž, jer je i njegov tvorac rekel da nije namijenjen za to, reagira na svašta, a namještanjem osjetljivosti se dobije više ili manje pozitivnih rezultata, kak politici odgovara.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh