Dobrodošel u klub.... Nadam se da buš za čas primljen u klub liječenih koronašaDošel pozitivan nalaz.
sjedini i udobno se smjesti,Dobrodošel u klub....
A kaj bum drugo, ali sad su mi problemi veliki nastali oko suhug mesa, tj kobasa.
Niš ne osjećam kak je suho, jel dost ili nije. 😊
Kak grije ta peć ? Mislim jel more dobro ugrijati neki prostor ?Ma ne bojim se ja za sebe, nek za svoje ukućane, ali sad je tak kak je, ja se preselil u radionu i nema zime.
View attachment 31354
To ima svaki drugačije. Ja neke stvari osjetim, primjerice vozim se s bratom u autu, on klikne stakloperom da opere šajbu, pita ženu jel joj lijepo miriše, da je kupio nekakvi s mirisom limuna, ja ništa.A kaj norem, nakon kolko dana se počme vračati okus i miris?
Moj prostor 6x6 grije ko šašava, prejako.Kak grije ta peć ? Mislim jel more dobro ugrijati neki prostor ?
Prije kolko si imal koronu?To ima svaki drugačije. Ja neke stvari osjetim, primjerice vozim se s bratom u autu, on klikne stakloperom da opere šajbu, pita ženu jel joj lijepo miriše, da je kupio nekakvi s mirisom limuna, ja ništa.
A nakon toga povuče dim iz električne cigarete, neki okus malina, to osjetim.
Pratim, al mi fali da mogu probati, a alat mi iskreno isto fali.Ma jasno, malo se zajebavam. Morat ćeš samo odokativno pratiti kad se onako malo stisnu i počinju se naborati, onda su prosuhe.
Dok si u izolaciji nećeš slomiti koji ključ! Izduraj to kako god.