Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
I jel vam se sve vratilo u normalu?
Pa valda na japuMeni i ženi dok smo bili u koroni, sin je određivao ručak ona kuha i onda njega pita što treba dodat soli, vegete, papra i slično, sreća pa je mali gurman i jako dobro zna što valja i što želi od hrane.
🤔Na koga li je.
zj ova prva rečenica ti je za dukata,,,Od onda do danas postoji jedna bitna razlika.
Naime, onda smo imali Imunološki zavod z ZG-u i sigurno još neke takve institute po drugim republikama (PLIVA, LEK, Alkaloid, Galenika... ne znam), dakle domaći instituti s relativnom slabijom tehnologijom nego danas, ali sa znanjem i iskustvom...i velikim oprezom, jer cjepiva su bila razvijana desetljećima...
Danas su "napravili bolest prema cjepivu" koje su brže bolje "otkrili" u manje od godine dana.
Usput to nije klasično cjepivo, već eksperimentalno, nove tehnologije s modificiranom RNK, za kojega nitko ne zna kakve posljedice bude uzrokovalo. Možda ne kratkoročne onima koji ga prime, ali pitanje je kaj bude jednog dana s potomstvom (i hoće li ga uopće moći biti?).
Pa smije li se čovjek (odnosno korporacije) igrati Boga i raditi pokuse prisilno na živim ljudima? A to ovo cijepljenje jest. Zbog čega cijepiti "7 milijarda ljudi" ako je umrlo milijun...i to pitanje od čega točno???
Zbog čega? Zbog malo jače gripe?
Uništena je privreda cijelog svijeta radi relativno malog broja umrlih, obzirom na frku koju su napravili (zanimljivo ove godine nema ni jednog umrlog od gripe; jel to moguće?)
Kaj slijedi iduće godine? Znamo, totalni reset, ali ljudi ne vjeruju očiglednom. I zašto onda
Potražite i pogledajte si negdje na Internetu film "Nacija pod vakcinama", pa onda i razmislite malo.
Još kad je počelo, napisal sam sumnju da je to velika zavjera (ne teorija zavjere, već zavjera) protiv čovječanstva.
U cijeloj povijesti čovječanstva bilo je epidemija i smrti, nažalost i kataklizma i ratova, i čovječanstvo je ipak preživjelo. S virusima i bakterijama živimo, ima ih milijarde oko nas, naš se orgaizam bori, nekom uspješno, nekom ne, neki umiru od infarkta, raka...ali svatko jednom rođen, mora i jednom umrijeti. Ne po tome kak sam odredi, već kak mu je davno odredila Sudbina, Bog ili Allah.
Slušam danas statistiku župe: ove je godine bilo nekoliko umrlih više nego prošle godine, ali petnaestak manje nego 2018. A onda nije bilo korone, pa su ljudi svejedno umirali...
Znam da je ovozemaljski život samo jedan i da je svakomu drag (bilo vlastiti, bilo roditelja, prijatelja...) no netko će ovdje ili ondje, na ovaj ili onaj način, ipak morati umrijeti. Zato jer je to život, kojega je Smrt sastavni dio.
Da se razumijemo, nikome ne želim zlo, samo želim da svatko shvati neizbježno. Imam stare roditelje i vidim koliko se bore za još jedan dan života, rade ko da su 20-godišnjaci, ali i njima i meni bude jednog dana svijeća dogorjela...od starosti ili korone, svejedno...