• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
Ja sam se jučer testiral sam sa onim testom, i pokazal mi je da sam pozitivan. Nije mi bilo druge nek se javit doktoru da me pošalje na pravo testiranje, i bil danas, iskreno ni sam neznam kaj sad, i kak. Niš ne osjećam ni niš, jučer jedem slavonsku pizzu sa 6 ljuti feferona, i ko da vodu jedem, kuril pod meso, isto niš ne osjećam, iskreno bojim se, ali kaje tu je. Kavu pijem ko vodu.
A s koje ti strane žena spi? :unsure:

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Ja ne znam jel sam imao jer se nisam testirao, ali mislim da je to bila korona, ovak sam imao simptome. Prva tri dana osjećaj težine, šmrcanje, zatim treći dan i narednih 5-6 izgubio osjet mirisa i okusa i od prvog dana nekih desetak dana kašalj.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Nemaš kaj strahovat, isto ko i sve ostalo, doma preleži to, malo se izoliraj, a ako budu neke komplikacije javi se na hitnu.
Ja sam to prešel lakše nego gripu.

Samo evo da kažem neke apsurde, baka mi je izgledala ko smrt, 88 godina, isla je na injekcije nitko je za ništa nije ni pitao, kako joj je sve lošije bilo pozvali hitnu, znaći baka nikud nikam, oni kažu tlak dobar, temp. nema, nebi mi nju vozili. Jedva ih nagovorili, na kraju ona pozitivna, teška upala pluća i ugrušak. Striko ista stvar prvi puta na hitnoj, tek drugi puta dok mu je još lošije bilo, ali on je bio na početku upale i poslan je doma na liječenje.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Gle, ti se možeš izolirat i na taj način pomoć dok to ne prođe, ali ako oni idu u trgovinu, na posao i kojekud, ti im ne možeš jamčiti sigurnost. Tako je i nas bratić napao koji je i sam imao koronu kao pa tko joj je donel to baki. Pa otkud da znamo, možda ja, možda na injekcijama, pitaj boga. Baka je vitalna, išla na misu, u trgovinu isto, mi prije simptoma išli kojekuda, blagdani ovo ono, trgovine, to niko ne može znati.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Ljudi, vec je stvarno vrijeme da progledate,vidite sta rade od nas ovaca,cak su nas u tor stavili,sad je stvarno dosta,pomazimo si kako znamo i umijemo.
Uzmimo stvari u svoje ruke,nazalost nema jos puno vremena a jadni ljudi pate vec predugo.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,621
Spominjete kak strah nije dobar. Nemrem se složiti s time. Za mene je strah dobar sve dok ne izaziva paniku, nego smo zahvaljujući strhu oprezniji. mogel bi ga usporediti s lijekom. Dobar je ak je pravilno doziran, a štetan u prevelikoj količini.

Kupljenec,
dobro je kaj kuriš u peći, a ne iznutra. Drži se, izbjegavaj kontakte jer netko drugi, ako slučejno proširiš zarazu, bu možda teške probleme. Želim ti da čim prije ozdraviš.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,491
Kolega Iwanho, ja Kupljenecu i nisam rekao ništa drugo doli nego da strah nije dobar saveznik, već da bude oprezan i prati simptome.
A o strahu me je naučio moj sveučilišni profesor Matan Palaštrin Potrka, citiram ga "dobar je strah onome komu ga je Bog dao"

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A kaj bum drugo, ali sad su mi problemi veliki nastali oko suhug mesa, tj kobasa.
Niš ne osjećam kak je suho, jel dost ili nije. 😊

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh