• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Pa zar jos nisi shvatil da je to smisljeno da su razni simptomi,ima vise otrova,psiholoskim djelovanjem takodjer cine zdrave ljude bolesnim.Citaj kako je Hitler "posebnim" psiholoskim metodama rjesavao svoje odmetnute visoke oficire tj. djelovanjem na njihov mozak uvjeravajuci ih sto njih ubija,vec tada je imao genije medju doktorima,danas je nezamislivo na djelu,no nema veze toje sve plan da ljudi shvate,sto se i desava dok je ostalima to nepojmljivo.Nisam ja nista pametniji od vas ali nisam bio lijen te sam trazio,pokrenite se dragi moji forumasi i ne bojte se doci cemo do istine,nazalost ne svi.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Bio sam i ja na testiranju, a kaj je z mojim otrovom? Ne dela?
Moreš na internetu nać i da je Zemlja ravna ploča i da je Hitler živ u Argentini, pa ne znači da je istina.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Bravo ZJ,vidim da nas malo razumije ovu PLANDEMIJU.Kolega Kupljenec odavne ti govorim da si otrovan,izgleda sarinom i to vjerovatno prilikom testa(odvrti malo film unatrag),mozes se izlijeciti brez problema ali trazi ljudi objavljuju na FB,na jutubu,ak nadjem vremena cu ti objasnit.
Zdravo kolegice JO,dugo te nema,uvidjam da si vrlo uplasena kao i ponekoji forumasi,no vidim da ih dosta pocinje sumnjat i propitkivat.EUREKA i sam sam bio zbunjen,no crv sumnje mi nije dao mira i tada je krenulo,poceo sam trazit,kopat te je strah nestao a istina isplivala.
Jos jednom vas molim,ne bojte se i trazite,korona je biopsiholoski rat kako sam najavljivao vec lani,na sreco mnogi su shvatili i PRESTANIMO MRZITI LJUDE,nemojmo se svadjati i medjusobno dijeliti.
Evo vani je prekrasan dan,uzivajte i zivite kao normalni ljudi. 😇
Sve vas voli vas Hotela!
Bok hotela, međimurec moj, drago mi je što smo se opet našli.
Nije da se slažem s tobom, ali to ne znači da ne možemo popričati i svatko zastupati svoj stav.
Ja sam od onih koji uvijek traže i vode se logikom a ne medijskim naslovima, fejsbuk informacijama, gluhim telefonima i lažiranim senzacionalističkim vijestima i objavama.
Za mene je logika ono što sam navela: ako zdravstveni sustav može odjednom bolnički liječiti 1500 ili maksimalno uz redukciju liječenja svih ostalih bolesti 3000 ljudi, onda je krajnje neodgovorno dozvoliti da odjednom oboli i bolničko liječenje treba 10 - 20 - 40 000 osoba. I to ne liječenja koje traje 1 dan nego liječenja koje traje najmanje 12 dana a često i više od 20 dana, i za tih 12 nema fluktuacije, pa se svakim danom povećava broj ljudi koji čekaju na red za liječenje. I pritom će umrijeti i mnogi koji ne bi umrli da su dobili bolničko liječenje.

Tvoje je pravo biti hrabar i neodgovoran, moje je pravo htjeti zaštititi svoj život cjepivom i reći javno: moj poznanik iz Dekanovca koji je bio zdrav osim što je imao visoki krvni tlak star 60 godina umro je od korone a ja mu nisam mogla otići na sprovod jer je na snazi bilo ograničenje broja ljudi na sprovodu na samo iz obiteljskih krugova.
Nisam mogla ispratiti niti čovjeka kojega je odnjela korona a svirao mi je na svadbi iz istih razloga.
Otišlo je i više od deset mojih mještana, otišlo ih je u Međimurju od dvjestotinjak nekoliko koje sam viđala na placu kao svoje kupce ili njihovi bračni partneri.
To su sve ljudi koje osobno znam, i zato znam da korona ubija. U Americi je ubila do sada na 1000 ljudi 1, 5 čovjeka. Ovako na prvu se ne čini puno, ali ako je to smrtonosna mogućnost moga života u pitanju i pola života moga muža - mi biramo da ćemo se cijepiti.
Smatram da sam u životu previše odradila i ostavila iza sebe truda i znoja, i postigla efekat da sada mogu bez nervoze i financijskih dubioza proživjeti ostatak svoga života, a da bih si dopustila da igram loto sistem sa svojom budučnošću u situaciji kada imam izbora (cjepivo ili ne) i ne moram biti hazarderka.
Između hrabrosti i promišljenosti uvijek biram promišljenost.
Hrabrost ostavljam za ludosti ili poslovne poteze koji mogu utjecati na moj financijski status ili neki drugi ali nemaju utjecaja na rok trajanja moga života.

Kada ti dođe do svijesti da poanta preporučene distance, maskica, ograničenja i cijepljenja nije zbog šarade nego iz razloga da se istovremeno ne zarazi toliki broj ljudi da ih neće imati tko i gdje i čime liječiti, i da se time spašavaju životi i nama poznatih i nama nepoznatih, a možda i nama samima, možda ćeš pružiti rukicu i dati da te piknu.
A možda i nećeš - ili shvatiti ili shvatiti i dati, ili samo dati - odluka je jedino i isključivo tvoja, i mi ćemo je poštovati ma kakva ona bila.

Do određene dobi svi bi mi morali prerasti vjerovanja u razne teorije urota.
Neki jesu, neki hoće, neki neće nikada.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Smatram da sam u životu previše odradila i ostavila iza sebe truda i znoja, i postigla efekat da sada mogu bez nervoze i financijskih dubioza proživjeti ostatak svoga života, a da bih si dopustila da igram loto sistem sa svojom budučnošću u situaciji kada imam izbora (cjepivo ili ne) i ne moram biti hazarderka.
Između hrabrosti i promišljenosti uvijek biram promišljenost.
Hrabrost ostavljam za ludosti ili poslovne poteze koji mogu utjecati na moj financijski status ili neki drugi ali nemaju utjecaja na rok trajanja moga života.

Kada ti dođe do svijesti da poanta preporučene distance, maskica, ograničenja i cijepljenja nije zbog šarade nego iz razloga da se istovremeno ne zarazi toliki broj ljudi da ih neće imati tko i gdje i čime liječiti, i da se time spašavaju životi i nama poznatih i nama nepoznatih, a možda i nama samima, možda ćeš pružiti rukicu i dati da te piknu.
A možda i nećeš - ili shvatiti ili shvatiti i dati, ili samo dati - odluka je jedino i isključivo tvoja, i mi ćemo je poštovati ma kakva ona bila.

Do određene dobi svi bi mi morali prerasti vjerovanja u razne teorije urota.
Neki jesu, neki hoće, neki neće nikada.
Za ovo imaš i moju punu podršku. (y) 👌

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Za ovo imaš i moju punu podršku. (y) 👌
Djevica po horoskopu - očekuje li se od njih nešto drugačije? :)

Interesantno, nisam od onih koji vjeruju u horoskope i ne čitam ih, ali poznajem pet osoba uključujući i mene rođene u tom znaku, i po karakteru i interesima smo svi dosta slični.

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
569
Prijatelj kak si denes?
Gore sam napisal da je sve OK. Ali, mali mi jako kašlja, pa sam ga vozil na Bračak, dočekali nas astronauti, zeli mu bris, i sad moramo svi biti u samoizolaciji do obrade testa. Dobil je Sumamed i inhalirati ga moramo.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Uff, grdo, pa kolko ti je star mali? Ja isto nekak se riftam da bi možda na hitnu išel sad na Bračak, ni mi dobro i nerem niš, to nije normalno. A kaj su tebi rekli kak si sas siguran kad se cijepil sad?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Onda se moraš dobro pazit sad, nema druge,vele da to nije tak opasno kod djece, moja pucica ima 2godine,isto bil na testiranju i fala Bogu nema. Ali kak su sumamed dali, na temelju čega.?

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Da nije ova ;)

Ma jeeeee!!!!!
E, gle muhač, nešto sam prčkala po potpisu pa sam sve zbrljala i izbrisala, pomozi da se ispravi i postavi opet.
Možeš sam bez mene?

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh