Bravo ZJ,vidim da nas malo razumije ovu PLANDEMIJU.Kolega Kupljenec odavne ti govorim da si otrovan,izgleda sarinom i to vjerovatno prilikom testa(odvrti malo film unatrag),mozes se izlijeciti brez problema ali trazi ljudi objavljuju na FB,na jutubu,ak nadjem vremena cu ti objasnit.
Zdravo kolegice JO,dugo te nema,uvidjam da si vrlo uplasena kao i ponekoji forumasi,no vidim da ih dosta pocinje sumnjat i propitkivat.EUREKA i sam sam bio zbunjen,no crv sumnje mi nije dao mira i tada je krenulo,poceo sam trazit,kopat te je strah nestao a istina isplivala.
Jos jednom vas molim,ne bojte se i trazite,korona je biopsiholoski rat kako sam najavljivao vec lani,na sreco mnogi su shvatili i PRESTANIMO MRZITI LJUDE,nemojmo se svadjati i medjusobno dijeliti.
Evo vani je prekrasan dan,uzivajte i zivite kao normalni ljudi. 😇
Sve vas voli vas Hotela!
Bok hotela, međimurec moj, drago mi je što smo se opet našli.
Nije da se slažem s tobom, ali to ne znači da ne možemo popričati i svatko zastupati svoj stav.
Ja sam od onih koji uvijek traže i vode se logikom a ne medijskim naslovima, fejsbuk informacijama, gluhim telefonima i lažiranim senzacionalističkim vijestima i objavama.
Za mene je logika ono što sam navela: ako zdravstveni sustav može odjednom bolnički liječiti 1500 ili maksimalno uz redukciju liječenja svih ostalih bolesti 3000 ljudi, onda je krajnje neodgovorno dozvoliti da odjednom oboli i bolničko liječenje treba 10 - 20 - 40 000 osoba. I to ne liječenja koje traje 1 dan nego liječenja koje traje najmanje 12 dana a često i više od 20 dana, i za tih 12 nema fluktuacije, pa se svakim danom povećava broj ljudi koji čekaju na red za liječenje. I pritom će umrijeti i mnogi koji ne bi umrli da su dobili bolničko liječenje.
Tvoje je pravo biti hrabar i neodgovoran, moje je pravo htjeti zaštititi svoj život cjepivom i reći javno: moj poznanik iz Dekanovca koji je bio zdrav osim što je imao visoki krvni tlak star 60 godina umro je od korone a ja mu nisam mogla otići na sprovod jer je na snazi bilo ograničenje broja ljudi na sprovodu na samo iz obiteljskih krugova.
Nisam mogla ispratiti niti čovjeka kojega je odnjela korona a svirao mi je na svadbi iz istih razloga.
Otišlo je i više od deset mojih mještana, otišlo ih je u Međimurju od dvjestotinjak nekoliko koje sam viđala na placu kao svoje kupce ili njihovi bračni partneri.
To su sve ljudi koje osobno znam, i zato znam da korona ubija. U Americi je ubila do sada na 1000 ljudi 1, 5 čovjeka. Ovako na prvu se ne čini puno, ali ako je to smrtonosna mogućnost moga života u pitanju i pola života moga muža - mi biramo da ćemo se cijepiti.
Smatram da sam u životu previše odradila i ostavila iza sebe truda i znoja, i postigla efekat da sada mogu bez nervoze i financijskih dubioza proživjeti ostatak svoga života, a da bih si dopustila da igram loto sistem sa svojom budučnošću u situaciji kada imam izbora (cjepivo ili ne) i ne moram biti hazarderka.
Između hrabrosti i promišljenosti uvijek biram promišljenost.
Hrabrost ostavljam za ludosti ili poslovne poteze koji mogu utjecati na moj financijski status ili neki drugi ali nemaju utjecaja na rok trajanja moga života.
Kada ti dođe do svijesti da poanta preporučene distance, maskica, ograničenja i cijepljenja nije zbog šarade nego iz razloga da se istovremeno ne zarazi toliki broj ljudi da ih neće imati tko i gdje i čime liječiti, i da se time spašavaju životi i nama poznatih i nama nepoznatih, a možda i nama samima, možda ćeš pružiti rukicu i dati da te piknu.
A možda i nećeš - ili shvatiti ili shvatiti i dati, ili samo dati - odluka je jedino i isključivo tvoja, i mi ćemo je poštovati ma kakva ona bila.
Do određene dobi svi bi mi morali prerasti vjerovanja u razne teorije urota.
Neki jesu, neki hoće, neki neće nikada.