• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Primjer pridržavanja epidemioloških mjera trenutno se prikazuje na HTV 2, ali crkva vlast vuče.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
I?
Svaka vlast je prešla, Crkva je ostala. Tak bu i ova antinarodna.
Lijepo reče jedan komentator:
- da je ta “plandemija” toliko opasna, svi političari bi bili u sigurnim bunkerima, a ne bi delati privatne zabave...

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Evo me natrag napokon,kolega vlastel krunicu vruke i moli boga da je cjepivo lazno,inace policija otkrila u njemackoj kod jedne staklare da je pfeizer vec 2018 narucil 1.6 milijardi bocica za cjepivo,zapitajte se zasto.Jos jednom vas molim nebojte se i trazite,koliko nas internet zatupljuje toliko i pomaze onima koji traze. 🙏 😇

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
A nu nemoj hotela, nekome to stvarno teško pada i teško se s tom bolesti bori, a ti tu takve spike imaš. Nije nama nikome lijepo.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Ha da, dosta se ljudi bori i s rakom pa nismo još nikoga spomenuli tu. Evo baka 88 godina, malo do 89 čak teška upala pluća, ugrušak na plućima, korona, kisik, ovo ono, 2 tjedna u bolnici, trči po selu doslovno, ne može dočekat da ide sadit vrt. Mislim u obitelji nas je dosta prošlo koronu, svi različito, nije za neke bilo bajno, ali definitivno nije pandemično kako se naziva i to kaj nas rade budalama. Nekima ostaju nažalost posljedice, morem reč samo daj bože da se isprave na normalno...

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Pa dobro, da se prikazuje dosta strašnije nego je, istina, i normalno da kao i svaku drugu situaciju tak i ovu koronu političari za svašta iskorištavaju.
Al onda mi uz sve to ne trebaju teorije o 5g čipovima i ne znam ni ja čemu sve ne.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Nemam pravo niti bi se usudio ja tebi koji ju ativno proživljavaš popovati da li je korona bolest ili nije, odnosno kakve tegobe sa sobom može nekome donijeti u život.
Svjestan sam da su radi korone sve zdravstvene ustanove, ne samo kod nas, nego širom svijeta u nenormalnoj situaciji, u svojevrsnom "ratnom stanju" radi kojeg trpe brojne druge njihove potrebe i usluge prema građanima i bolesnima. Vidim svakih par dana kako je teško biti pacijent u jednoj "maloj bolnici" kao što je naša, jer sve je pod režimom korone...
Činjenica je da su nam se navike i životi u zadnjih godinu dana strašno promijenili, ništa više nije isto kao što je prije bilo.
Osobno htio bi zaštiti svakoga i nikome ne želim zlo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Još u početku sam tvrdil da je ovo PLANdemija...a sad pomalo istina izlazi na vidjelo...
Teorije zavjere pretvorile su se u dokazanu zavjeru.

Nitko ne spori da ova gripa ne postoji, niti da je bezopasna, ali nije toliko smrtonosna koliko "reklamiraju".
I od svinjske je umrlo nešto ljudi, ali nisu uspjeli proglasiti pandemiju ko ovaj put.

Mene je više strah ovoga:
LIJEČNICA UPOZORILA NA ONO ŠTO DOLAZI NAKON COVIDA: ‘Suočit ćemo se s pandemijom kroničnih bolesti – srčanih, šećernih…’

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
OK, ja samo nastojim da držim sve korona karte na stolu, otvorenim, vidljivim. Imam svoj stav i ne trudim se ništa skrivati.
Jesam za red, za disciplinu, za neugrožavnje drugih, ali su mi postali totalno nerazumni naši korona stožeraši i njihovi pajdaši. Što dalje to rade gore gluposti.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh