• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Gledam današnje vijesti, sprovod, mnogo, mnogo ljudi (puno više od 25...) i "muka mi je"...

Za vrijeme korone, prije par mjeseci je od zločudnog tumora preminuo moj sumještanin, kolega, prijatelj, suosnivač auto kluba, automehaničar, samo godinu dana stariji od mene...
Nismo mu mnogi, znani i neznani smjeli na sprovod. Držali smo se naloga stožera. Poslao sam njegovoj ožaloščenoj obitelji telegram - na svega par stotina metara udaljenosti od mojeg doma i zadnji pozdrav sa lampašima prije sprovoda na groblje.
Razgovarao sam kasnije sa njegovom suprugom, sa sinovima i snahama, sve nas koji nismo smjeli na sprovod razumiju, jasno im je da nam odlukom stožera nije bilo dopušteno biti na sprovodu.

Nismo niti u najtežim trenucima jednaki ljudi...

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A kaj misliš kak je bilo nama kad je moj tast hmrl? Lani u 3mj, baš kad ne najgore bilo, kad su sve zatvorili, onda kad je sve počelo, na dan kad je bil potres u Zgu, mi smo imali sprovod ko da smo ga hkrali, niti vjenca ni niš nismo smjeli kupit, i svega 7 ljudi bilo na sprovodu, jad i tuga neopisiva.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Baš nešto mi tu smrdi,, unazad ovih nekih godina smo se u najgorem slučaju makar družili , na sprovodima. sahranama iii dženazama,,, sad i to nam zabraniše,,,,,, neznam,,, šta da kažem...
osim da se nema računa umrijeti,,, :cool:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Danas sam se spremal od 9 ujutro bil u kombinezonu, i nisam imal nekaj snage za posel neki. Moram delat prikolicu a nikak da krenem, kad nemrem. Nemoćan sam.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Ja nisam imao covid- valjda ali mi se isto ne ide u garažu, neka "fjaka" me uhvati.

• Haha
Reactions: ZJ

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Bilo dobro do malo prije, opet me mišići bole, kako koji dan izgleda. Al ide na bolje dobro.
Da si žensko ja bi imal ljek za tebe, ali ovak.....
Neznam, možda da se probaš cjepiti, možeš doma sam odraditi, a navodno su simptomi blagi. Crvenilo na licu,blaga vrtoglavica, i ne kontrolirani jauci. :hahah:

1612471919938.png

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928
A kaj misliš kak je bilo nama kad je moj tast hmrl? Lani u 3mj, baš kad ne najgore bilo, kad su sve zatvorili, onda kad je sve počelo, na dan kad je bil potres u Zgu, mi smo imali sprovod ko da smo ga hkrali, niti vjenca ni niš nismo smjeli kupit, i svega 7 ljudi bilo na sprovodu, jad i tuga neopisiva.
Baš nešto mi tu smrdi,, unazad ovih nekih godina smo se u najgorem slučaju makar družili , na sprovodima. sahranama iii dženazama,,, sad i to nam zabraniše,,,,,, neznam,,, šta da kažem...
osim da se nema računa umrijeti,,, :cool:
Je, na sahranu/sprovod može doći samo par ljudi, ako to nije ispraćaj nekog Tuđmana!
Tada nema ograničenja, ali svi se drže "propisanog razmaka"! :mad:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Da si žensko ja bi imal ljek za tebe, ali ovak.....
Neznam, možda da se probaš cjepiti, možeš doma sam odraditi, a navodno su simptomi blagi. Crvenilo na licu,blaga vrtoglavica, i ne kontrolirani jauci. :hahah:

View attachment 32694
Haj što nam liječi traktore,,,
već počeo i ljudske duše liječiti:hahah:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Ja odavno sam spozno da imamo forumskog,, meštra il mehaničara,,:)
Al forumskog ginekologa,,,, e to mi se nije dalo skužiti,,:hahah::hahah:

• Haha
Reactions: ZJ
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Mene danas zove doktor da me pita kak mi je, i da mi zaključi bolovanje ovo kaj traje 6 tjedni, ja velim da je pomak na bolje i da sam dobro, još me okus i miris malo zeza, i kao ovaj tjedan nekaj ujutro puno iskašljavam, veli pa kak? nebi trebali, pa jeste se di prehladili, reko nisam al baš je onak grdo. Veli kak ga to čudi, pa vi ste barem nepušač, e kad je to rekel ja ostal tiho, on opet ponavlja vi ste nepupač jel tako? A ja velim pa nisam baš nepušač, sad je on tiho i veli niste valjda pušili sa Covidom, opet ja tiho. Opet on pita, ja velim pa jesam, i veli mi da odma moram prestat, da se ne šalim sa zdravljem. Da je to lako odma bi prestal si ja nekak mislim.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh