• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Evo da se malo opustim konačno, kao bum se opustil, i vele mi na recepciji dečki joj kaj niste došli sat vremena prije, u bazenu su bile turiskinje iz Češke, pun autobus njih, kupale se u toplesu, reko kak mislite bile? Veli otišle su. I gle zbilja nema nikog više skoro.

Onda kak da se opustim.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Jel gužva u Stubakima?
Ja bi jen vikend malo namočil jajca...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Pa lijepo, bez njih. Bar ti se ne bu dizal...tlak.
A de ti je bila gospoja?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Evo da se malo opustim konačno, kao bum se opustil, i vele mi na recepciji dečki joj kaj niste došli sat vremena prije, u bazenu su bile turiskinje iz Češke, pun autobus njih, kupale se u toplesu, reko kak mislite bile? Veli otišle su. I gle zbilja nema nikog više skoro.

Onda kak da se opustim.

Jebale te toplice.
Ti trebaš u šumu iti, tam nema ni signala na mobu, za tebe bi to bil ljek a ne ovo.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Baš tako,,, ma dobro sad ma nebih ja za šumu,,,,
bolje je u pećinu,, danas je izjavio da bi da meditira,,,,
baš tako dođe u pećinu nađe stijenu ,,, noge gore,, glava dole ,,,i mediticacija,,,ko slijepi miševi...
i onda postoji mogućnost da im vrati ovaj virus što su nam ga strpali,,,,:hahah::hahah::LOL:

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Evo upravo citam,rusija vrsila obdukciju covid umrlih protivno SZO odluci.Otkrili su da ljudi umiru zbog bakterije izlozene 5g zracenju ,tj.doibili trombozu u organima,sad ih lijece brez problema aspirinom100mg i paracetamolom650g.
Kolega mi prical da on i supruga bili u sranju,dobili sumamed te se izlijecili.
Ja vjerujem da nas truju a vi kak hocete.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Pa činjenica je da Azitromicin (Sumamed) ne djeluje na viruse, već na bakterije...a liječili su njim "covid" upale pluća.
Ne smrdi li tu nešto? Možda Hotela i ne širi "teorije zavjere", već članove potiče na "kritičko mišljenje"?

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Hotela misli da njegova hotela liječi sve, al ipak koronu nemre.
To jesu teorije zavjere po ju tubu kaj on čita i kaj veli da piše. Pa trebal bi shvatit da bolest postoji, i da nas niko ne truje ako te testiraju. Jer tak @hotela ?

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Kolega,Kupljenec zajeban si protivnik.:devilish:
Pa niko ne sumnja da virusa nema,no neki ne shvataju da je to biolosko oruzje s ciljem,Nema veze,glavno da su se ljudi pokrenuli,vidite mase ljudi se bune po svijetu,mi kasnimo kao i uvijek.
Mi dva bi se morali naci i uz moju hotelu divaniti :ppozdrav: ,mort navratim kod tete u Zapresic ovaj mjesec.

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Samo se javi ak buš blizu😉
Ma nisam zajeban, ali ali. Zakaj misliš da si u pravu? Bune se da, jer nisu svjesni kaj delaju. Pa i to bu prešlo, samo treba biti strpljiv. Nemoj vjerovat da je 5g štetan i da nas čipiraju, ili zaprašivaju iz aviona 😉zaprašivaju komarce. 🍺

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Kupljenec, prema vedrini tvojeg duha, prema tvojoj energiji koja naprosto pršti i aktivnostima ovdje na forumu, slobodan sam zaključiti da si ti nama ozdravio. Mislim da slobodno u to ime kažem "bravo za tvoju osobnu pobjedu" :ppozdrav: . (Nikada sve bitke nisu jednako trajale, važno je na kraju pobijediti.) Ti si definitivno pobjednik.
(Samo nemoj sad izletjeti odmah van i prehladiti se, vidiš kako ja pijuckam kavicu i "žganicu" ispred tipkovnice i čekam da vani zatopli, slobodno me ti malo kopiraš, makar nismo "generacija" ;):hahah:)

Posljednje uređivanje:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A čuj ide na bolje, nemrem reći nije još to 100% ali bude, sad bi bilo možda kakvih 94,8%.To je dobar znak da idem prema 100% ozdravljenu. E sad jel je tu kumoval med kojeg sam pojel 7kila u ovih 6 tjedni ili limun neznam. Al dok ovo pišem već sam na 94,9%. Ide ide na bolje. Sad ovo kaj mi fali je okus i miris, e to još šteka, polako se vraća, tablica od 1 do 10 bi bila sad okus 3 miris - 2.
🥂🍷🍺😉

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh