Kupljenac, jesi probao Skudeksu?
To je veoma dobra tabletica protiv bola, preporučio ju je prijatelj moga sina koji je imao strašnih problema sa bolovima leđa i kralježnice, nepodnošlivo mu je bilo, i dobio je Skudeksu. Tableta ujutro, tableta na večer. Krsni kum moje unuke, anesteziolog, isto veli da je to fenomenalna čudesna tabletica - malo smo se nasmijali.....dvokomponentna je, rješava bol i podiže raspoloženje, daje elan, vedrinu.....i ne izaziva ovisnost jer se uzima oralno niti nakon dugotrajnog korištenja.
Ja , kada me puknu križa i gornji dio leđa uzmem jednu samo ujutro, a kada nemam nikakvih problema a moram nešto napraviti zahtjevnijega odlomim polovicu i to je dosta. Pričekam petnaestak minuta, i do popodneva uživam u poslu, lagana sam ko perce, a na licu smiješak.
Muž isto proguta polovicu ponekada.
Dali smo je muževoj mami, nju je stalno sve boljelo, i njoj je bila dobra, onda joj je LOM davala umjesto Ibuprofena.
Muž je dao jednu tablu prijatelju da proba, čovjek nije mogao hodati, postao je "poletarac".
Ja to imam na stalni recept, dobivaju se dvije kutije, i naručim si kada treba - cijelu zimu nisam trebala, sada će vjerojatno opet kroz proizvodnu sezonu dvije - tri ture trebati.
Pokušaj zatražiti svoju liječnicu da ti prepiše Skudeksu, pa vidi kako ćeš reagirati.