Zdravo moji forumasi,evo me opet jaci i zustriji.Naime kolega Muha me izoliral na mjesec dana zbog provokacije,ne srdim se na njega ak su to pravila foruma.
Moje srce je radosno da ste poceli razmisljati svojom glavom o stvarnoj opasnosti ove krize tj. da shvacate da je ovo plandemija za cijepljenje.Sta se desava cijepljenjem bolje da vam ne kazem,najbolje za vas da otkrivate polako sami,inernet nam to omogucuje.Valjda shvacate da plandemija puca po savovima,da ce fasizam opet popusiti zato gube glave svi pingvini i probace i zadnjim trzajima sprovesti plan,nekoji polako okrecu kapute no varaju se ako misle da ce im biti oprosteno.
Bilo je par poucnih i istinitih informacija o plandemiji u emisiji Bujici na Z1 televiziji,no stvarnost je mnogo losija a necu da vas plasim.
Uglavnom nebojte se,razum i ljubav ce pobijediti, oni koji primaju zig zvijeri svjesno za njih je igra zavrsena,oni koji su primili nesvjesno napravili su nam mnogo problema ali cemo ih probati spasiti.
Davno sam nagovjestavao da je ovo bozji plan ,da se zito ocisti od kukolja i da prljavstina ispliva na povrsinu te se lakse pokupi,nekoji clanovi foruma su vec tada poceli uzimat u obzir tu mogucnost i javno iznositi svoje stavove.
Zato im hvala,cijenite dragi prijatelji te hrabre ljude,nazalost jos ima meni dragih ljudi na ovome forumu koje bih zelio upoznati da im smirim pogubljenu dusu.
Shvatite da stvoritelj vam nikad ne okrece ledja ako ga istite,vec je vrijeme da to shvatite,anemicni jadnik i njegova skupina zlikovaca to su ucinili odavna,okrenuli vam ledja.
Jos jednom prijatelji,ako osjetite da ste otrovani lijecite se od trovanja i inhalirajte se al pravilno goli do pasa i sa prirodnim lijekovima kao i morska sol.
Na kraju ne nasjedajte na daljne zastrasivanje i razne fasisticke prijetnje,radje pjevajte...more se pjeni jeebe se meni.
Kolegi Muhi jos jednom ponavljam da se ne ljutim na njega,u neku ruku mi je mnogo pomogao i zato mu hvala.