Treca doza ne ide vjerovatno nego sigurno,tek onda pocinju piizdarije,saznat cete to iz osobnog iskustva gospodjo Jo.
Cjepljenje protiv gripe ide svake godine, moj muž se već dvadesetak godina cjepi svake godine i zdrav je ko dren, osim visokog tlaka koji mu je obiteljsko nasljeđe po baki i majci i problema koljena koji mu je obiteljsko nasljeđe po djedu nema apsolutno nikakvih zdravstenih problema. A baka i majka, koje se nisu cijepile protiv gripe su bile dijabetičarke..
I moj muž, dok se nije cijepio apsolutno svake godine je dobivao veoma teški oblik gripe, u krevetu je ležao ko mrtvac, nisi mu smio dotaknuti prstom kožu - i to ga je neopisivo boljelo, desetak dana je bio teški bolesnik, a bio je u mladim i srednjim godinama.
Otkako se cjepi u dvadesetak godina samo je jedne godine imao lakši oblik gripe koja je nakon par dana postala ko lakša prehlada, i evo, u trećoj je četvrtini života i nitko daljinskim ne upravlja njegovim kretanjem niti njegovim postupcima.
A i razmišljanje i retorika su mu sasvim normalni, valjda bih ja, koja sam do ove godine bila necjepljuša - dakle nedirigirana od nikoga jer mi nisu imali prilike frknuti čip ili biološko nešto - ovakva pametnica kakva jesam primjetila da radi ono kaj drugi hoće i govori ono kaj mu netko radiovalovima šalje u mozak.
.
Hotela, gledala sam i slušala osobno Papu kada je pred kamerama na tv prije par mjeseci izrekao da Crkva prihvaća cjepljenje i cjepivo.
Misliš li da su mu tajni agenti malih zelenih ili svjetske mafije stajali iza leđa s uperenim pretvaračem u žabu u njega i bili bi ga pretvorili u žapca da nije izgovorio ono što su mu naredili da kaže?
Tekovine i postignuća civilizacije i tehnologije su bile sastavni dio života naših davnih predaka, nas, budu i našeg dalekog potomstva u budućnosti. Od njih ne možemo pobjeći - a zašto i bi? , da nije izumljen avion muž moj sa klempetavim koljenima nikada ne bi mogao propješačiti desetak tisuća kilometara i vidjeti Šri Lanku, ja isto tako jer da i propješačim toliko plivati ne znam pa opet ne bih stigla tamo, moj hotela, ljudi su izumili prvu žlicu kojom već desetinama tisućljeća jedemo, izumili su sjekiru kojom se isto i danas nakon desetak tisuća godina služimo u istu svrhu, izumili su svemirsku raketu kojom će u budućnosti naši unuci ili pra - pra - pra unuci putovati na druge planete ili u druge galaksije isto kao što ja u današnje vrijeme putujem samo na drugi kontinent u Šri Lanku, Kambođu, Maleziju......desetak sati leta i budu tamo gdje mi još niti ne znamo da nešto postoji.
Prigrlimo ono što nam ljudski um može stvoriti i iskoristimo to u najsvrsishodnije svrhe na svoju korist i korist cijelog čovječanstva. Cjepiva razna to svakako jesu, kao i žlica, avion, svemirski brod.......
I hotelu su izumili ljudi pred tisućama godina, ali su je i pretvorili u vino koje šteti organizmu ako ga se previše popije, a ima blagotvoran učinak u manjim količinama..Svaki izum treba usavršavati i koristiti ga za ono za što je namjenjen - ja hotelu više volim u izvornom obliku nego manipulacijom pretvorenu u vino.
Nemoj se uvrijediti, to sa hotelom nije nikakva manipulacija kojom ja tebi nešto insinuiram kao neki forumaši, jednostavno mi je najbliža za primjer tematici koju eksploatiramo i sučeljavanju sa tvojim teorijama zavjere.