E moj kolega,preveli te zedna preko vode,netreba njima hotela,decki su pismeni i koriste internet,zato smo mi vec vjekovima njihove sluge jer smo lijeni traziti znanje a istina je u znanju.Vidim da ti sve okreces na sprdacinu a nije ni to lose no kad te lupi dugo ce odzvanjati.Glavno da si ti meni ozdravel,ovu plandemiju budu rijesili hrabri ljudi,ne racunamo na tebe. 😇
Iako to izbjegavam i zaobilazim komentare kolege Hotela u jako širokom luku, na ovo podebljano moram reagirati pa da vrag vraga hebe, kaj je previše je previše 😖 .
Hajde ne se*uckaj više s tim tvojim glupostima i gadostima, dosta je toga. Iz koje si se samo "pustinje" spuknuo? Lupetaš, neprekidno i nemilice...
Uvjeren sam da su mnogi od ovdjašnjih kolega na forumu shvatili da ti zaista jesi obični sluga tamo nekakvom Austrijancu, da u njemu vidiš boga, o njemu pišeš hvalospjeve i da pete mu ližeš, sve za njegovih par tričavih Eura.
Otkud tebi pravo da ti nas druge trpaš u taj "tvoj koš"? Zar zaista misliš da se svima nama ostalima tresu gače dok ugledaju tvojeg Austrijanca? Prije svega naši ljudi imaju svoju pamet, svoje dostojanstvo, svoju hrabrost i svoje znanje. Nemaš ti pojma koliko zapravo naših mladih ljudi ima akumulirane pameti, koliko naših mladih ljudi utipka svoju pamet u laptop, ubaci laptop na zadnje sjedište svojeg auta, odveze se u Austriju, Njemačku, bilo gdje po svijetu i proda. Proda ju baš tima tvojim poslodavcima, koje ti dižeš u nebesa. Ako si ti tamo "konjušar cara" mi nismo niti to ikada budemo, shvati to i prestani lupetati.
Neukusno je koliko omalovažavaš tuđu bolest, na žalost i tuđe preminule radi te iste bolesti. Budi ti nama sretan tamo u Austriji gdje jesi, zarađuj ti za svoj kruh, istovremeno shvati da nama večini ne trebaš biti dušebrižnik, niti prosvjetitelj, niti skrbnik.
Zaista več je jasno i dokazano da nemaš pojma o našem društvu, našem prkosu, našem ponosu i našem znanju. Nemoj se više blamirati, što je previše previše je. Želiš biti sluga, budi, ali znaj da ima i nas koji živimo dostojanstveno i pošteno. Ako se ti znaš služiti Internetom, zašto si uvjeren da se mi ostali nismo u stanju? Dugo sam nastojao da te zaobilazim, ali zaista ga pretjeruješ s glupostima.
Korona je bolest za cijeli svijet samo za tebe je sprdačina, daj zgasi se s glupostima, molim te.