• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma vidim, ali ja ne shvaćam ljude da misle da je to zajebancija, ljudi su bolesni, miris i njuh nakon 9mjeseci se nekima ne vraća, ljudi imaju problema još svi nakon kaj su preboljeli koronu, a on priča o ekipi sa interneta koji drže predavanja i skupljaju lajkove i povećavaju si gledanost. I takvima se bi trebalo vjerovat, još samo da se javi vidoviti Milan, da da dignozu svoju, par krugova oko štale sa štilom od metle u guzici do pola, svakih pola sata jedan krug i izlječeni ste. Ponavljati svakih 5do8 dana, ako je kiša onda svakih 15minuta.

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
733
Pandemija i bolest postoje. Nestat ce, za par mjeseci do najkasnije nagodinu. Do tada bit ce svakakvih naklapanja, sto nece ni ubrzati ni uspoririti razvoj i kraj pandemije. Ljudi su oko toga zauzeli razlicite stavove i ne treba ih razuvjeravati, lakše je dočekati kraj pandemije.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
E moj kolega,preveli te zedna preko vode,netreba njima hotela,decki su pismeni i koriste internet,zato smo mi vec vjekovima njihove sluge jer smo lijeni traziti znanje a istina je u znanju.Vidim da ti sve okreces na sprdacinu a nije ni to lose no kad te lupi dugo ce odzvanjati.Glavno da si ti meni ozdravel,ovu plandemiju budu rijesili hrabri ljudi,ne racunamo na tebe. 😇
Iako to izbjegavam i zaobilazim komentare kolege Hotela u jako širokom luku, na ovo podebljano moram reagirati pa da vrag vraga hebe, kaj je previše je previše 😖 .
Hajde ne se*uckaj više s tim tvojim glupostima i gadostima, dosta je toga. Iz koje si se samo "pustinje" spuknuo? Lupetaš, neprekidno i nemilice...
Uvjeren sam da su mnogi od ovdjašnjih kolega na forumu shvatili da ti zaista jesi obični sluga tamo nekakvom Austrijancu, da u njemu vidiš boga, o njemu pišeš hvalospjeve i da pete mu ližeš, sve za njegovih par tričavih Eura.
Otkud tebi pravo da ti nas druge trpaš u taj "tvoj koš"? Zar zaista misliš da se svima nama ostalima tresu gače dok ugledaju tvojeg Austrijanca? Prije svega naši ljudi imaju svoju pamet, svoje dostojanstvo, svoju hrabrost i svoje znanje. Nemaš ti pojma koliko zapravo naših mladih ljudi ima akumulirane pameti, koliko naših mladih ljudi utipka svoju pamet u laptop, ubaci laptop na zadnje sjedište svojeg auta, odveze se u Austriju, Njemačku, bilo gdje po svijetu i proda. Proda ju baš tima tvojim poslodavcima, koje ti dižeš u nebesa. Ako si ti tamo "konjušar cara" mi nismo niti to ikada budemo, shvati to i prestani lupetati.
Neukusno je koliko omalovažavaš tuđu bolest, na žalost i tuđe preminule radi te iste bolesti. Budi ti nama sretan tamo u Austriji gdje jesi, zarađuj ti za svoj kruh, istovremeno shvati da nama večini ne trebaš biti dušebrižnik, niti prosvjetitelj, niti skrbnik.
Zaista več je jasno i dokazano da nemaš pojma o našem društvu, našem prkosu, našem ponosu i našem znanju. Nemoj se više blamirati, što je previše previše je. Želiš biti sluga, budi, ali znaj da ima i nas koji živimo dostojanstveno i pošteno. Ako se ti znaš služiti Internetom, zašto si uvjeren da se mi ostali nismo u stanju? Dugo sam nastojao da te zaobilazim, ali zaista ga pretjeruješ s glupostima. Korona je bolest za cijeli svijet samo za tebe je sprdačina, daj zgasi se s glupostima, molim te.

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Kolega plus,vracam ti uvrede i ove lose rijeci prema meni(ne zelim ti ove rijeci uzvratiti),ovo je previse i za jednog starijeg i postenog,razumnog covjeka,neznam sta ti se desilo da me tako vrijedjas.Ako ti je lakse na bilo koji nacin,ja ti oprastam,al ostal sam zbunjen tvojim stavom.Neznam kak si me povezal s Kurzom kojeg mrzim a nebi smel,uzimas si malo previse za pravo,ja imam pravo na svoje misljenje i izricaj,imam stav koji je moj,ti imas svoj i sve OK.
Meni ja jasan fasizam koji dolazi a nazalost i ti si to dokazal.

ps.mislim da je dost bedastoci za danas,svadjanje nam bu sam odmoglo :ppozdrav:

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma nije svađa, ali daj shvati da nije to tak kak ti tumačiš, naravno svako ima pravo na svoje mišljene, ali ti pišeš nekaj kaj nema veze sa vezom, bilo bi bolje da si mazneš svoje hotele i da se zbudiš iz sna, da nas niko ne truje, da ne postoji lječenje preko interneta te bolesti. Stvar je jako ozbiljna i da oni mogu izliječiti već bi korona odavno bila prošlost.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,954
Kolega plus,vracam ti uvrede i ove lose rijeci prema meni(ne zelim ti ove rijeci uzvratiti),ovo je previse i za jednog starijeg i postenog,razumnog covjeka,neznam sta ti se desilo da me tako vrijedjas.Ako ti je lakse na bilo koji nacin,ja ti oprastam,al ostal sam zbunjen tvojim stavom.Neznam kak si me povezal s Kurzom kojeg mrzim a nebi smel,uzimas si malo previse za pravo,ja imam pravo na svoje misljenje i izricaj,imam stav koji je moj,ti imas svoj i sve OK.
Meni ja jasan fasizam koji dolazi a nazalost i ti si to dokazal.

ps.mislim da je dost bedastoci za danas,svadjanje nam bu sam odmoglo :ppozdrav:
Hotela, na temi o koroni ti evo provlačiš fašizam i pritom si me nazvao fašistom. Tvoje mišljenje tvoje pravo, ali sad si ga pretjerao, zauvijek.

Prije svega ti več jedno duže vrijeme svojim gluparijama i napisima vrijeđaš svakog forumaša sa zdravim razumom. Lupetaš gluposti koje nemaju nikakve veze sa stvarnosti.
Ja tebe ne vrijeđam, ali ti ne dopuštam da nas nazivaš sluganima tebi obljubljenih Austrijanaca, ili da nam bez srama naturaš njihovu nekakvu pamet, a nas da praviš budalama ispod njih. Ti im liži pete ja nemam namjeru, nikad.
Za razliku od tvojih napisa, evo ja budem sad napisao na uštrb gledanja utakmice: da kao i uvijek ovih dana radim na svojoj zemlji, na svojem posjedu, po cijele dane i pritom jako uživam. Nemam nikakvih briga za egzistenciju, situiran sam, djeca su mi školovana, zaposlena i situirana. Imamo dvoje živih staraca u obitelji, bojali smo se za njihov sudar s koronom, ali su ga doživjeli i prebrodili. Svejedno poštujemo tuđu muku s koronom, naših poznanika, susjeda i prijatelja. Nekih nama znanih radi korone na žalost više nema. Radi svega toga ti ovdje nemoj više glumiti frajera, držati nam glupe propovijedi i izrugivati se tuđoj bolesti i tuđoj nesreči s koronom, bezveznim propovijedima.
Ukoliko tako nastaviš spreman sam zatražiti od moderatora da sve nas ostale zaštite od tvojih napisa, a ti sada dobro razmisli.
I nemoj više nikada pokušati da me okarakteriziraš za fašistu, kao što si bio napravio...

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Kolega plus,imam potrebu da ti se izvinem,oprosti,ne smatram te fasistom,krivo je ispalo.Htel sam reci da utjecanjem na moje misljenje to nisu demokratske metode,ako sam u zabludi budem sam shvatil,mozete to i njeznije napisati,poput kolege Kupljenca.
Laku vam noc moji forumasi za sada,a nakon ovog zla budemo se sigurni svi negdje zisli,no nezna se jos ko bu rundu platil. :ppozdrav:

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,929
Hvala na ponudi, ali onda do kuće imam 100tinjak km kroz naseljena mjesta pa se nemam kad otrezniti! :cry:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
ajde sad jedno teoretsko pitanje...

može li se (ili smije li se) odbiti testiranje na covid?
ono, izdana je uputnica, dogovoren termin i dotični/a se uredno ne pojavi na testiranju.
ima li ova država kakvih sankcija za to?
🤨

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
dakle, prošli tjedan se korona probila u moju hižu...sinko ošmrkavio, dobio temperaturu i niš, idemo ga testirat...doktorica dala uputnicu i drugi dan testrianje i odmah za par sati rezultati...pozitivac... :cautious: mamicu mu ljubim...
i onda epidemiolog, nabrajaj kontakte...i mene nekak nisu spomenuli, niko nije ni pital, i ostal ja "slobodan"...doduše, i tak nisam u kući po danu, jedino kaj nešto na brzinu klopnem i prespavam...al sinko je na katu, srećom nisam ga ni vidio ni čuo tih kritičnih dana...em se školuje, em je stalno prikopčan na komp, em navečer ode s društvom...
i onda nakon par dana visoke temperature, odlučila doktorica da ga pošalje u bolnicu na slikanje pluća...došao sanitet, obučeni ko svemirci i odvezli ga na pregled i rtg...u šest popodne...
i lijepo sve oni njega provjerili, bil je gotov već u pol deset navečer...i zove on mene, nema svemiraca, ošli doma, i on sad nema kak iz bolnice...mamicu mu ljubim opet...🤭
odem po njega, vozimo se s maskama i otvorenim prozorima i ajd, obavim ja njega...da bi drugi dan doktorica uredno mene nazvala i rekla mi da sam naručen kroz pet dana na testiranje...zato kaj sam ga vozil u autu...pa ko je lud u ovoj državi...
to je bilo jučer u 9.12 sati (možete mislit kak sam došal na red - bliže je bilo 10.12)...i sad svi oko mene napeti, kak bum sad i ja zakoronašil, al kad tamo...kvrc...od korone niš...
bem mu miša, gubim vreme a lepo sam rekal da bum ju zadnji dobil...🤪

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Eeeee jebaji ga sad,,, Kojote,,, počeo da čitam,, i sav sretan,,, ono kraj pandemije,,
A vidi opet negativan,,, bem mu sunac,,, vazda si bio pozitivac,, bar na forumu,,,
Pa šta ti ovo treba ???':ppozdrav:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
sad mu se još švingla i znoji se po noći...nema snage skoro za niš...

...i da, svi koji su se poveselili da je kraj pandemiji, e nije još... 🤭

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh