• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,478
Vidim,, mnogi od nas dobro poznaju ovu korona pandemiju,,
pa bi postavio jedno pitanje,,,
Ova situacija sa koronom,,, u kojoj je zemlji najgora??????:rolleyes:

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Jel zna netko kojim cjepivom su se cjepili u Wuhanu?
I kopka me još nešto, zašto se uopće više Wuhan ni ne spominje?

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Kolega,ako misliš pokrenuti raspravu,moraš preformulirati pitanje.;)

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Ne mislim, nego me zanima, doduše nisam ni guglao, ali reko možda se neko zanimao sa time...

antondj

Dobro znana faca
Tu od
30 Kol 2015
Poruka
733
U kini koriste samo svoja 4 cjepiva. Nisu zadovoljni. Navodno je ucinkovito nesto vise od 50%

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Mene više interesira situacija kod nas, kako djeluju cjepiva na našem području?

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,928

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Bice dogodine studije,strpite se.
Opet pitanjce drustvance....koje zivo bice na nasem planetu levitira i zasto.:unsure:🙃

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Danas sam išao u VŽ bolnicu po staroga, bio je otpušten iz bolnice doma poslije operacije. S autom sam se vozio po bolničkom krugu pokraj ljudi koji su stajali u redu za brza i druga testiranja "na koronu". U pola 12 je red bio dugačak još cca 40m, s tim da tu ljudi dolaze od 7 sati u jutro...

Za one koji to smatraju bezveznim i zločestim prebrojavanjem krvnih zrnaca, danas je baš jedan od zaposlenika mojeg šogora dobio obavijest da ima koronu, a i ima visoku temperaturu, jako mu je loše, nebre nikam - a dečko nema ni 40 godina. I ne samo to, brat od mojeg šogora radi u drugoj firmi mislim u Međimurju, nije bitno gdje, gdje je gazda pozitivan a tijesno surađuju u poslu, i prije dva dana je i on dobio obavijest da je i on pozitivan, a nije mu ni dobro...
E sad to kaj tim spomenutim dečkima nije dobro, za večinu manje - više, mnogi budete rekli šmrkljivci i gripa, ali ozbiljnost prosim - trpi njihov posel. Ti dečki bi morali normalno delati, realizirati ugovorene poslove, zaslužiti plaču sebi i familiji, a sad su na bolovanju, ali ne - nemaju gripu. To s*anje se zove korona.
I sad spomenuo ja nju ili ne, tim dečkima to nikaj ne znači, aku ju ja sad ne bi spomenuo to bi za neke značilo da oni nisu oboljeli, da nemaju zdravstvene tegobe, da moreju delati punom parom, da moreju hodati po terenu, e pa malo morgen. Za tu spomenutu dvojicu je korona bome postala ozbiljan problem, a i za njihovu malu djecu, supruge, poslodavce... A neki se pojedinci i dalje s tim zajebavaju, to "gripiraju" i kajti ga ja znam kak se sve sprdaju.
Moremo mi to prekrstiti i u jako hudu gripu, ali vrag je tu, špancira se, uzduž i poprijeko... Još budem i ja ak' se to tak nastavi trebal "kovid putovnicu" da po ljeti idem k djeci na more...

hotela

Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,250
Na moje prijasnje pitanje Odgovor je covjek,posto nosimo cipele pa smo odvojeni od majke zemlje zbog djona na cipeli.
To je stetno za nase tijelo,dobivamo razne bolesti pogotovu rak jer se u nama nakupljaju razna zracenja od el.uredjaja,skinite cipele i hodajte bosi prijatelji kad god mozete,budite uzemljeni. 🙋‍♂️

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh