• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Koronavirus

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
8,846
Sve nas čeka smrt nažalost, to je neizbježno nažalost, samo neznamo kad i di.
..................
I sad kaje najgore iz kuće di je baka niko nebu mogel na sprovod jer su svi pozitivni, Bože dragi kakva je to sudbina. Katastrofa kaj nas snašlo a očito neko misli da je to sve napuhano.
Viš, viš!
Prije neg odapnem bum nakaj napisal, da bu familiji lakše!
1. grobari, kad im nebu vruće i kiša padala, nek me gurnu u porodičnu jamu bez ikakvih ceremonija, lijesa i tak.
2. nikog na ispračaju pa ni poćasne paljbe HV!
3. Nek me gurnu u jamu naglavačke da me svi mogu kušnuti vrit!:ppozdrav:
 

hotela

  
Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,262
Zdravo drustvo,joj je me opet oplel kolega plus,izgleda da je njegov delanec pogubniji od moje hotele 😁 ,de sam ja vragu spomenul Karlovca,il je cital brez okulari il je dobil Moronu:hahah:.
Ma nema veze dok ovo sranje projde se bumo vnjegvi kleti naroljali al ima da me v tackama vozi po bregih a ja bum popeval ......more se pjeni jeebe se meni.
Dragi moji forumasi to nam treba smijeh i zajebancije,niste skuzili da se nas dvojica namjerno zezamo:ppozdrav:ljubi ga deda,a moj vnuk vec nagledava njegovu unucicu.:hahah:
A sad malo ozbiljnosti,u Srbiji se osnivaju lokalne samouprave i Narodne skupstine pod nazivom Dostojni ,sindikat policije je uz narod,ljudi se bude.
Zamolio bih bracu srbe(forumase)koji o tome znaju vise da slobodno govore o tome na ovom forumu da ne ispadnem opet lazov.🤫
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Moja punica kak se jučer cijepila ima takve nis pojave da je to strašno, kuri cijelu noć, zimica ju trese, nemre se dignut iz kreveta.
Vele da je to normalno.
 

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,580
Kolegca 67 god dobla drugu dozu pfeizera u pon. Jos nije nadosla. Temperatura treskavca itd. A nakon prve nis
 

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,580
Ev i caca moj 77 god obadve doze astre primio nij mu nist.al on je prica za sebe. Kad umre donirat cu ga medicinskom fakultetu da vide od cega je
 

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Moja punica kak se jučer cijepila ima takve nis pojave da je to strašno, kuri cijelu noć, zimica ju trese, nemre se dignut iz kreveta.
Vele da je to normalno.

Tvoja je punica ovako burno reagirala na malu količinu dijela virusa unjetu u njezin organizam. Zapravo, njezin imunološki sustav je reagirao tako burno.
Sada zamisli kako bi reagirao da je udahnula jedan jedini cijeli virus, ili da je u njezin organizam ušlo nebrojeno puno virusa.
To ti dođe kao da tebe fizički napadne dijete - primiti ćeš ga za ručicu i ono bude se smirilo jer si jači, ili te napadne čovjek, budeš mlatarao rukama i nabubao ga ili srušio na pod, no, ako te napadnu desetorica, mahati ćeš i trgati ćeš se ko lav, srce će tući ko malj po zvonu, ostajati ćeš bez daha i na kraju će te desetorica prebiti ko krpenu lutku, i vjerojatno i ubiti.

Ta ismijavanja maski koje se prepuručuju nositi i preporuke o razmaku između sugovornika i o vremenskoj duljini kontakta između sugovornika koje svako malo možemo negdje pročitati su imbecilna i imbecili ne shvaćaju da nije svejedno bez maske razgovarati sa nekim pola metra nos od nosa, ili metar ili dva metra jedan od drugog pola minute, minutu ili deset minuta. U minuti ćeš udahnuti nešto virusa, u deset minuta deset puta više.
Nije isto ako imunološki sustav napada jedan virus u tijelu ili deset tisuća virusa.

Kada imunološki sustav pretjerano reagira, on uzrokuje problem organizmu.
Tada ne ubija organizam virus, nego vlastiti imunološki sustav preko bolesti koje on sam uzrokuje svojom pretjeranom aktivacijom.
Ali virus je taj koji je sve to prouzročio, temelj, početni akter, No1.
Zato je bolje ne se zaraziti - nečiji imunološki sustav će odraditi svoj posao u "granicama normale" , bez nekih iole spomena vrijednih zdravstvenih problema, a nečiji će izazvati velike zdravstvene probleme koji će dovesti na kraju do smrti.

Možda.
To je moje razmišljanje.

Struka veli:

Doktor s Fran Mihaljević o povezanosti Kawasakijeve bolesti s korona virusom: Netko tko ima asimptomatsku infekciju može imati težu imunološku komplikaciju

O visokoj sposobnosti SARS-CoV-2 da u organizmu izazove buran imunuloški odgovor ili 'citokinsku oluju' zbog čega prvotna infekcija, u ovom slučaju infekcija novim korona virusom, kako je rekao Roglić, potakne bolest koja je puno teža od same infekcije, portal Direktno je već pisao. Naš sugovornik kaže da takvih imunoloških odgovora na neku infekciju ima puno."

"Guillain-Barreov sindrom, postinfektivni encefalitis, reumatska vrućica, poststreptokokni glomerolonefritis, samo su neke od bolesti koje su posljedica neadekvatnog imunološkog odgovora organizma izazvanog infekcijom koji u konačnici oštećuje vlastito tkivo. Sada kada imamo ovako veliku epidemiju, za očekivati je da ćemo nešto od toga vidjeti.
.


Moje laičko mišljenje temeljem informacija o pretjeranom odgovoru imunološkog sustava, koje naravno ne mora biti točno, je da bi tvoja punica umrla da se zarazila covidm prije nego je bila cjepljena
 

LAKI

  
Tu od
13 Velj 2019
Poruka
1,120
Zar virus nije virus kako se to deli na ceo virus ili jedan deo virusa ako moze objasnjenje,zar se virus u organizmu ne razmnozava
 
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh